Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Real nawet nie dał z siebie 100%, grali tak na luzie a zarazem pięknie. Rekord casillasa to tylko rekord osobisty, nic nie trwa wiecznie... poza tym jak on dzisiaj bronił to cudo, przy bramce Huntelaara nie miał szans xD

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ostatnio do bramki Realu wpadają same gole marzenia ;_;

A mecz dobry, bałem się trochę przed spotkaniem o tą niemiecką ziemie, któa jest zła dla Realu, ale jak widać, dla Carlo nie jest taka straszna. Dobra postawa całego zespołu. Dla mnie piłkarzem meczu jest Bale, chociaż cieżko wybrać :)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

No, no. Mecz był ładny, ale tylko z jednej strony. Bramka Huntelaara  <3 Chyba bramka całej edycji!

Opublikowano

Teraz trzeba myśleć o spotkaniu z Atletico ;)

@Wilczek Mimo wszystko należą im się brawa :)

Brawa należą się ogromne, lecz zagrali na 75% swoim możliwości, nie naciskali :D

Ostatnio do bramki Realu wpadają same gole marzenia ;_;

A mecz dobry, bałem się trochę przed spotkaniem o tą niemiecką ziemie, któa jest zła dla Realu, ale jak widać, dla Carlo nie jest taka straszna. Dobra postawa całego zespołu. Dla mnie piłkarzem meczu jest Bale, chociaż cieżko wybrać :)

Carlo dostał trochę czasu i go wykorzystał wyśmienicie, widać efekty w grze, przede wszystkim taktyczne :D

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Od początku broniłem Ancelottiego. Gra wygląda o wiele lepiej niż za Mourinho, dobrze grają piłką i widać dobrą atmosferę, zgranie drużyny.

Opublikowano

Brawa należą się ogromne, lecz zagrali na 75% swoim możliwości, nie naciskali :D

Carlo dostał trochę czasu i go wykorzystał wyśmienicie, widać efekty w grze, przede wszystkim taktyczne :D

Choć real to nie moja bajka, to fakt - muszę pogratulować.

Świetny mecz. Pokazali jak się pokonuje przeciwników :D

Btw. Czyżby kolejna LM bez angielskich teamów? :P

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Gra Realu wygląda o wiele lepiej teraz, niż za czasów Mourinho. Co nie zmienia faktu, że w El Clasico polegnie.

Visca El Barcelona

Opublikowano

Hohoho, "najlepsza liga na świecie" już pokazała swoją moc w Europie. Nic tylko czytać komentarze, jakie to BPL fantastyczne a inne ligi syfiaste.

Gra Realu wygląda o wiele lepiej teraz, niż za czasów Mourinho. Co nie zmienia faktu, że w El Clasico polegnie.

Visca El Barcelona

Patrząc na obecną grę... no nie wiem :) Został miesiąc, zobaczymy.

Opublikowano

Hohoho, "najlepsza liga na świecie" już pokazała swoją moc w Europie. Nic tylko czytać komentarze, jakie to BPL fantastyczne a inne ligi syfiaste.

Patrząc na obecną grę... no nie wiem :) Został miesiąc, zobaczymy.

Właśnie taka jest magia Barcelony. Z najwiekszymy prosami potrafią znacznie wygrywać,a dostają w dupę od największych patałachów? Co zrobisz? I nie wiem po co Hala Dzieci, Visca Dzieci też, ale oni ( Hala Dzieci ) są mistrzami. Już piszą o potrójnej koronie i MS dla Portugalii. Dodam,że są kibicami od 2009 - każdy wie o co comeon

Opublikowano

Uefa wybrała Real Madrid na drużynę minoonego tygodnia, uzasadniając to tym, że Królewscy wyszli na prowadzenie w wyścigu o mistrzostwo oraz za koncertową grę w Niemczech przeciwko Shalke 04.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Właśnie taka jest magia Barcelony. Z najwiekszymy prosami potrafią znacznie wygrywać,a dostają w dupę od największych patałachów? Co zrobisz? I nie wiem po co Hala Dzieci, Visca Dzieci też, ale oni ( Hala Dzieci ) są mistrzami. Już piszą o potrójnej koronie i MS dla Portugalii. Dodam,że są kibicami od 2009 - każdy wie o co comeon

Jeśli patałachami nazywasz Real Sociedad to widać twój poziom znajomości.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Jeśli patałachami nazywasz Real Sociedad to widać twój poziom znajomości.

Napisałem ogólnie

Opublikowano

Bilbao, Valencia, Sociedad, Atletico (remis) - patałachy. Yay.

Magia FCB, yhy i w tej bajce były smoki. xD

Opublikowano

Bilbao, Valencia, Sociedad, Atletico (remis) - patałachy. Yay.

Magia FCB, yhy i w tej bajce były smoki. xD

Ale oni nie wygrali dlatego, że byli dobry, tylko, że Barcelona była słaba, po za meczem z Sociedad.

Zobacz co obrona grała - totalne dno.

Nie rozliczaj ligi hiszpańskiej, bo o piłce wiesz gówno z tego co widać.

Nie ma 3 lvl w hierarhii w piłce nożnej. Są dobrzy albo słabi, a w hiszpańskiej tylko 3 drużyny są dobre.

Opublikowano

Ale oni nie wygrali dlatego, że byli dobry, tylko, że Barcelona była słaba, po za meczem z Sociedad.

Zobacz co obrona grała - totalne dno.

Nie rozliczaj ligi hiszpańskiej, bo o piłce wiesz gówno z tego co widać.

Nie ma 3 lvl w hierarhii w piłce nożnej. Są dobrzy albo słabi, a w hiszpańskiej tylko 3 drużyny są dobre.

Ja widzę,że Ty gówno wiesz o piłce,bo piszesz takie posty,że aż śmiechu warte ^_^

Teraz nie ma słabych drużyn z każdym się trzeba liczyć,a Tobie proponuję żebyś obejrzał dowolny mecz w PD,a później się wypowiadał.

805491408806070489277.png

Opublikowano

Ja widzę,że Ty gówno wiesz o piłce,bo piszesz takie posty,że aż śmiechu warte ^_^

Teraz nie ma słabych drużyn z każdym się trzeba liczyć,a Tobie proponuję żebyś obejrzał dowolny mecz w PD,a później się wypowiadał.

Ok mamo :( Nigdy nie oglądałem, bo mi na minimini nie chcą puścić  :unsure: 

Trzeba się liczyć tylko z Realem i Atletico. Reszta to są ogórki i ewidentnie Barcelona przegrywa przez głupie błędy w obronie.

Gol Valencii gdzie gościu strzela z główki ( przypomnę, że ma 160cm ) Alves biegnie sobie truchcikiem, a Valdes spieprzył sprawe wychodząc.

Mecz Barcy z Realem Sociedad to była porażka po całości. Obrona była tragiczna, więc przegraliśmy. Innego wytłumaczenia nie ma:/

PS. Cisną po Barcelonie jak im się podoba, a ty ich bronisz  -.- 

Opublikowano

Reacl ciekawy zespół ale teraz bez Murinio to nie to samo. Moim skromnym zdaniem o wiele lepiej gra Bajern

Opublikowano

Ok mamo :( Nigdy nie oglądałem, bo mi na minimini nie chcą puścić  :unsure: 

Trzeba się liczyć tylko z Realem i Atletico. Reszta to są ogórki i ewidentnie Barcelona przegrywa przez głupie błędy w obronie.

Gol Valencii gdzie gościu strzela z główki ( przypomnę, że ma 160cm ) Alves biegnie sobie truchcikiem, a Valdes spieprzył sprawe wychodząc.

Mecz Barcy z Realem Sociedad to była porażka po całości. Obrona była tragiczna, więc przegraliśmy. Innego wytłumaczenia nie ma:/

PS. Cisną po Barcelonie jak im się podoba, a ty ich bronisz  -.- 

On w przeciwieństwie do Ciebie ma głowę na karku... nie skomentuję twoich postów bo szkoda mojego czasu i nerwów...

Reacl ciekawy zespół ale teraz bez Murinio to nie to samo. Moim skromnym zdaniem o wiele lepiej gra Bajern

Gdybyś może oglądał mecze kilka lat z rzędu Realu Madryt to byś wiedział, jak Carlo zmienił grę realu... grają o wiele lepiej niż za czasów Mourinho, a mou to był zwykły cham ;-)

@Immoral

Ja widzę,że Ty gówno wiesz o piłce,bo piszesz takie posty,że aż śmiechu warte  ^_^

Popieram Cię ;)
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

On w przeciwieństwie do Ciebie ma głowę na karku... nie skomentuję twoich postów bo szkoda mojego czasu i nerwów...

Gdybyś może oglądał mecze kilka lat z rzędu Realu Madryt to byś wiedział, jak Carlo zmienił grę realu... grają o wiele lepiej niż za czasów Mourinho, a mou to był zwykły cham ;-)

@Immoral

Popieram Cię ;)

Jakoś jak trenował Mou to popierałeś jego gry poza boiskiem i brutalną, kontrowensyjną grę

Opublikowano

Jakoś jak trenował Mou to popierałeś jego gry poza boiskiem i brutalną, kontrowensyjną grę

No, Wilczek było tak, pamiętam. xD

don kapisz - dla Ciebie wszystkie drużyny z Primera Divison to ogórki, nawet Sociedad z Griezmannem i Velą na ataku. xD

Opublikowano

No, Wilczek było tak, pamiętam. xD

don kapisz - dla Ciebie wszystkie drużyny z Primera Divison to ogórki, nawet Sociedad z Griezmannem i Velą na ataku. xD

Czy ja powiedziałem, że nie popierałem? Po prostu mówię, że gra za czasów Carlo jest lepsza.

Owszem lubiłem ostrą grę, z kontratakami- lecz Mourinho to chamska osobowość ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...