Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Racja, trzecie miejsce w lidze. Wyrównanie punktowe z Farseloną, lecz bramkami przegrywamy. Atletico odskoczyło na trzy punkciki, to tylko kwestia czasu ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie no, co Ci sedziowie odwalaja w BBVA to jest smieszna sprawa, konczenie meczu 10 sekund przed koncem :D Faza... szkoda ze takie patalachy sie tylko realowi trafiaja..

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Nie no, co Ci sedziowie odwalaja w BBVA to jest smieszna sprawa, konczenie meczu 10 sekund przed koncem :D Faza... szkoda ze takie patalachy sie tylko realowi trafiaja..

No tak a z Elche to kurwa kto dostał darmowego gola ? Tylko realowi , taa 10 meczy i akurat Realowi trafia się ten felerny sędzia ! Kryminał , panie Macieriewicz ma pan nową zagadkę do rozgryzienia !

Opublikowano

Dzisiaj mecz Atletico Madrid vs Real Madryt,który nie będzie transmitowany na TVP,bo wolą puszczać jakąś "gównianą" koszykówkę.

Jaki wynik typujcie ? Ja obstawiam 3:1 dla Atletico

805491408806070489277.png

Opublikowano

2:0/3:0 dla Realu.

Niech stracę, zobaczymy.

Sędziowanie w Hiszpanii jest chujowe (lekko mówiąc). Mówię ogółem - nie przeciwko FCB, Realowi czy komukolwiek. Nie wiem czemu UEFA/FIFA nie chcą wprowadzić tego cholernego monitoringu, przecież to takie banalne w tych czasach. $$

Opublikowano

35 minuta i 1:0, Gol Pepe po ricoschecie, jak patrze na grę atletico to chce mi się wymiotować jak widzę ten Teatr....

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

35 minuta i 1:0, Gol Pepe po ricoschecie, jak patrze na grę atletico to chce mi się wymiotować jak widzę ten Teatr....

NAjbardziej denerwuje Costa. Wgl. czy to nie był on przy wolnym dla AM kiedy to schylił się i dotknął ręki bodajże Pepe i nagle go twarz zaczeła boleć?

Narazie dominujemy w meczu. Utrzymać taką grę i może pokusić sięo 2 gola :)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Mnie rozjebał uśmiech PEPE :D

attachicon.gifpepe xD.PNG

3:0 Di Maria <3

Podobny do twojego avatara :D

Mam nadzieje, że El Clasico będzie w finale, ale dziś to nie było to samo Atletico . Cóż spadki formy się zdarzają .

Dzisiejsze derby Madrytu pokazały na jakim poziomie stoi sędziowanie w hiszpanii .

Opublikowano

może i to lepiej dla Atleti. Niech się skupią na Milanie i lidze.

GG Real.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Real 4 - 2 Villareal

Bale

Benzema

Jese

Benzema

Dobrze spisywali sięgracze ofensywni. Obrona trochę gorzej, ale nie było dramatu. Marcelo i Fabio kontuzje w jednej połowie. To jest pech ;_;

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Atletico madryt właśnie przegrało z Almeria 2:0, to znaczy chyba, że Real obejmie prowadzenie w lidze... Przynajmniej do czasu meczu Barcelony z sevilla

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

@Up

Tak. AM akurat przegrało tyle ile musiało, aby Real był 1 w lidze. Teraz trzeba trzymać kciuki za Sevillę, bo obojętnie jakie zwycięstwo barcy daje im prowadzenie ;/

@Down

W sensie że Atletico by musiało przegrać 3:0? :D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Dzisiaj Barca traci punkty i Real zostaje na 1 miejscu. ;)

Opublikowano

Ano, liczy się na razie tylko różnica bramek :f

Dzisiaj o 21 zagrają rewanżowy mecz w Pucharze Króla z Atletico Madryt, bodajże na Vincente Calderon.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Dzisiaj Barca traci punkty i Real zostaje na 1 miejscu. ;)

Zmień dillera :)

Mam nadzieje, że dzisiejszy mecz będzie ciekawy i Atletico pokaże czemu tak się utrzymywało w lidze, aczkolwiek liczę na El Clasico w finale :]

Opublikowano

Zmień dillera :)

Mam nadzieje, że dzisiejszy mecz będzie ciekawy i Atletico pokaże czemu tak się utrzymywało w lidze, aczkolwiek liczę na El Clasico w finale :]

Jeżeliby Atletico dzisiaj coś większego pokazało to graniczyłoby to z cudem, patrząc na ich braki: Courtois, Villa, Costa, Koke.. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...