Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Vamos Real, Vamos Madrid do boju po La Decime!

Ja tu ogladam

ligamistrzow onet pl

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

"Słabsze dni, spadek formy + brak Tito" zawsze można wymyślić sobie jakąć wymówkę prawda jest taka że barca dostaje w dupe i koniec lepszy wygrywa taka prawda. A co do tego że messi strzela gole bez pomocy Iniesty i Xaviego to prawda ale i tak znaczna część ( jakieś 85%) to strzały z podań Iniesty i Xaviego bo bez rozgrywajacych barcelona nie potrafi grać swojej Tiki -Taki a messi nie strzela goli.

:O. dziennikarze wyliczali ile padło goli po ich podaniach i było coś w przedziale 15-20%.

Nie ma to jak wygrać z "farcą" 2 mecze i już pisać o końcu ery. Widziałeś messiego, jakie ma opanowanie z piłką, bo chyba nie? Sam potrafi przejść kilku zawodników, jak gra real z barcą to przy nim stoi 4 zawodników albo i 5.

Opublikowano

Modrić. Niby się nie spłacił, narzekali że ma mało goli, mało asyst a tu jeb, w najlepszym momencie gol. Potem już Real coraz łatwiej sobie radził :)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

VAMOS, VAMOS, VAMOS, VAMOS! MODRIC CZEKAŁ NA TA OKAZJE!

HASTA EL FINAL! WIELKIE MANU WYELIMINOWANE W TEATRZE MARZEŃ!

Opublikowano

po czerwonej kartce za nic (nie bądźmy śmieszni nie miał podstaw aby pokazać czerwoną, cygan sam biegł SPECJALNIE w jego kierunku)

182414_456906324380749_1235649479_n.jpg

takie coś w polu karnym - rozumiem jakieś szarpanie za koszulki typu ja go on mnie ale panie bez przesady

xxxxxxx

Opublikowano

Sorden a widziałeś co tam Welbeck? Co chwile się kłócił z lopezem podchodził i prowokowal

Opublikowano

Brawa dla Realu, sądziłem że MAN UTD <3 skończy dobrą passę Realu cóż taki jest sport ;/ jeszcze raz brawa :)

btw; niepotrzebna ta czerwona kartka :(

35bh8wo.png

exModerator

Opublikowano

Już pojawiają się obrazki Uefa Madrid, tym bardziej, że pokazują jak porażka boli.

Większość z nich przejdzie do Realu ( Kibice ).

Beka, beka i beka.

iHala Madrid.

Opublikowano

Zaraz kibice Barcelony będą płakać że znowu mieli szczęście bo nie pogodzą się z tym że Real wygrał 2 razy pod rząd z Barceloną , teraz 2 razy pod rząd z Man.United.

Zaczną się kłótnie i wyzywanie ...

Opublikowano

Zaraz kibice Barcelony będą płakać że znowu mieli szczęście bo nie pogodzą się z tym że Real wygrał 2 razy pod rząd z Barceloną , teraz 2 razy pod rząd z Man.United.

Zaczną się kłótnie i wyzywanie ...

Te znawca , na SB nie wygrali z MU ,a z Barcą jesteś strasznie szybki. Sam prowokujesz ,żebym (np. ja) napisał tutaj i de facto zaczął jakąś tam kłótnię.

"Nie byliśmy lepszym zespołem, niestety taka jest Piłka Nożna. Nie odpowiadamy za błędne decyzje sędziego. Lepszy zespół przegrał" - Jose Mourinho.

Dziękuję, dobranoc wszystkim.

Opublikowano

No bo przegrał lepszy. Też to wiem. Grali lepiej, ale że nie strzelili żadnego gola u siebie to nie jest wina Realu.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Chodzi mi O ManU, że na SB strzelili 1 gola, ale na własnym stadionie nie mogli strzelić.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Te syfowskie onety, fakty czy kij wie co innego jeszcze zmieniają sie w szmatławce hiszpańskie typu marca, as, mundo deportivo, a w sumie, już się zamieniły. xDD

Opublikowano

Real Madryt: Diego López; Essien, Pepe, Albiol, Marcelo; Khedira, Modrić; Özil Callejón, Cristiano Ronaldo; Benzema.

Ławka: Adán, Arbeloa, Carvalho, Alonso, Kaká, Higuaín, Morata.

Celta Vigo: Javi Varas; Jonny, Túñez, Demidov, Roberto Lago; Álex López, Oubiña; Augusto Fernández, De Lucas, Krohn-Dehli; Iago Aspas.

Ławka: Álvarez, Cabral, Pranjić, Ballvis, Chu-Young, Orellana, Bermejo.

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...