Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Up

Piszesz jak było parę lat temu. Spójrz jak jest teraz. 2:1, 3:1, 2:0 pod rząd z dobrymi zespołami, a posiadanie piłki na korzyść barcy i to spore posiadanie piłki.

Jeszcze w tym sezonie 2:2 i 2:1 dla Realu i 3:2 dla barcy. I to jedyna wygrana barcy w tym sezonie z Realem. Real wygrał z barsą 3 mecze. Raz był remis.

1393461645-U349224.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@Up

Piszesz jak było parę lat temu. Spójrz jak jest teraz. 2:1, 3:1, 2:0 pod rząd z dobrymi zespołami, a posiadanie piłki na korzyść barcy i to spore posiadanie piłki.

Jeszcze w tym sezonie 2:2 i 2:1 dla Realu i 3:2 dla barcy. I to jedyna wygrana barcy w tym sezonie z Realem. Real wygrał z barsą 3 mecze. Raz był remis.

Wiem o tym nie piszę przecież że Real jest słaby ale przecież wiadać po tym jak barca ledwo wygrywa z cienkimi klubami że oni mają spadek formy a nie TO JUŻ KONIEC BARCELONY. Ja po prostu nie rozumiem gimbów którzy się jarają tymi dwoma wygranymi i ciągle wyzywają fcb. Podaję przykłady jak było przez kilka lat. Czy Ty myślisz że barcelona w normalnej formie dała by się tak łatwo? Ja szanuję real bo jest dobry, a nie rozumiem dzieci którzy ciągle hejcą.

Opublikowano

-jesteś ciotą i stwierdzam to oficjalnie. Przetrzymują piłkę? Daj mi

przykład bo chyba jesteś tak głupi i nie wiesz co to jest

przetrzymywanie piłki, nie potrafi tego wykorzystać?

2008/09

FC Barcelona – Real Madryt 2:0

Real Madryt – FC Barcelona 2:6

2009/10

FC Barcelona – Real Madryt 1:0

Real Madryt – FC Barcelona 0:2

2010/11

FC Barcelona – Real Madryt 5:0

Real Madryt – FC Barcelona 1:1

2011/12

Real Madryt – FC Barcelona 1:3

FC Barcelona – Real Madryt 1:2

2012/13

FC Barcelona – Real Madryt 2:2

Real Madryt - FC Barcelona 2:1

Ale przecież lepiej pisać że barcelona PRZETRZYMUJE(beka jak chuj) piłkę i nie umie grać, bo real wygrał 2 razy i to przecież już KONIEC ERY BARCELONY BO TAK POWIEDZIAŁ WIELKI JERZY DUDEK KTÓRY JAK WIADOMO GRAŁ W REALU ;x

Real w tym sezonie przegrywał z jakimiś murzynami z kambodży 2-3:0 i jakoś nic nie pisaliście że koniec ery realu, śmiać mi się chce.

dla pana UP jeszcze raz posiadanie piłki - tikitaka. wejdź lepiej na google i zapytaj się na samosi co to jest przetrzymywanie piłki.

Valdes jest kapitanem drużyny, a od czego jest kapitan mi powiedz? Tylko po to żeby opaske trzymać, Valdes w meczu nmie brobił źle, bramki były przez błędów obrońców a nie jego, karny powinien być tak czy siak więc...

Chodziło mi o to że Valdes ogółem wiadomo jak broni, a to co napisałem wcześniej to taka pół żartem ironia.

Opublikowano

2008/09

2009/10

2010/11

2011/12

2012/13

Ale przecież lepiej pisać że barcelona PRZETRZYMUJE(beka jak chuj) piłkę i nie umie grać, bo real wygrał 2 razy i to przecież już KONIEC ERY BARCELONY BO TAK POWIEDZIAŁ WIELKI JERZY DUDEK KTÓRY JAK WIADOMO GRAŁ W REALU ;x

Real w tym sezonie przegrywał z jakimiś murzynami z kambodży 2-3:0 i jakoś nic nie pisaliście że koniec ery realu, śmiać mi się chce.

dla pana UP jeszcze raz posiadanie piłki - tikitaka. wejdź lepiej na google i zapytaj się na samosi co to jest przetrzymywanie piłki.

Valdes jest kapitanem drużyny, a od czego jest kapitan mi powiedz? Tylko po to żeby opaske trzymać, Valdes w meczu nmie brobił źle, bramki były przez błędów obrońców a nie jego, karny powinien być tak czy siak więc...

Skoro wracasz do przeszłości i prowokujesz to popatrz, że był również mecz co wygraliśmy 11-1. Teraz Mou ma sposób na bramce, wtedy kombinował. ;)

Nie powinno być karnego, znakomicie zasymulował jednak sędzia nie jest ślepy. Każdy kibic ale nie Barcy Ci to samo powie.

Opublikowano

Skoro wracasz do przeszłości i prowokujesz to popatrz, że był również mecz co wygraliśmy 11-1. Teraz Mou ma sposób na bramce, wtedy kombinował. ;)

Nie powinno być karnego, znakomicie zasymulował jednak sędzia nie jest ślepy. Każdy kibic ale nie Barcy Ci to samo powie.

Przecież to jest rok 2008/9 gdzie mają podobne składy jak teraz. A tamten wynik był po wojnie krótko. Brak pytań , jak się oglądało mecz ? Emocjonujący ?

Opublikowano

2008/09

2009/10

2010/11

2011/12

2012/13

o kurwa tikitaka chuj w to wkładam

nie mój problem że stary ci za długo spermą po oczach tryskał i nie widzisz już tego że twój klub ssie

xxxxxxx

Opublikowano

nie mój problem że stary ci za długo spermą po oczach tryskał i nie widzisz już tego że twój klub ssie

Twój zato za mocno chciał bo wyszło gówno :)

Opublikowano

Twój zato za mocno chciał bo wyszło gówno :)

pomijając fakt, że twoja "riposta" nie ma sensu to prowokujesz w tym temacie tylko.

http://www.mpcforum.pl/topic/711233-fc-barcelona/

wypierdalaj tutaj, a nie będziesz temat zaśmiecał swoim gównem, które rzekomo jest napisane przez widza ligi hiszpańskiej a potrafi tutaj tylko negatywnie wypowiadać sie na temat Realu.

boli was fakt, że era karła i reszty jego ekipy przeminęła?

Ps. w chuju mam te 2 kluby, ale to co robi barcelona zabija piłkę nożną, więc sory ale katalońska dziwka nie powinna nawet istnieć za to co wyprawia

xxxxxxx

Opublikowano

Co do posiadania piłki barsy ... i co oni z tego mają ? oO

Gówno, oni chcą wejść do bramki na co żadna drużyna już im na to nie pozwoli ...

3 : 1 ( Camp Nou )

2 : 1 ( Rezerwa - Morata, Lopez, Kaka, Essien, Modrić, Callejon )

Dwa zwycięstwa pod rząd ... to już nie przypadek ;)
Real !

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Gówno, oni chcą wejść do bramki na co żadna drużyna już im na to nie pozwoli ...

Real !

Nie obchodzi mi to co z tego moją. Powiedziałem UPowi co to jest przetrzymywanie a co to jest posiadanie, bo widać wolał chodzić na fajki niż na lekcje języka polskiego.

widać kozak w necie, czyli gówno w świecie, biją Cie i teraz wyzywasz każdego w necie, który Ci się sprzeciwi, bo Cię w domu biją. Pozwól że nie będę z tobą pisał bo spadne do twojego poziomu.

to było w latach kiedy nie wiadomo było co to jest sr7, czy messi i inni piłkarze, więc nie porównuj.

Opublikowano

Nie obchodzi mi to co z tego moją. Powiedziałem UPowi co to jest przetrzymywanie a co to jest posiadanie, bo widać wolał chodzić na fajki niż na lekcje języka polskiego.

widać kozak w necie, czyli gówno w świecie, biją Cie i teraz wyzywasz każdego w necie, który Ci się sprzeciwi, bo Cię w domu biją. Pozwól że nie będę z tobą pisał bo spadne do twojego poziomu.

to było w latach kiedy nie wiadomo było co to jest sr7, czy messi i inni piłkarze, więc nie porównuj.

Farsa przetrzymuje piłkę posiadając ją ^^ taka prawda... chcą wejść do bramki..

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Real !

Rezerwowy skład powiadasz. Tacy zawodnicy jak Modrić, Kaka i ta reszta grają dość często w lidze więc nei wiem czemu ich nazywasz rezerwowymi, bo są oni tak dobzi jak i ta ereszta składu Realu.

Real wygrywa = koniec ery barcelony (bo miszcz dudek który 2 mecze w całej karierze rozegrał w realu tak mówi)

a więc powiedzcie mi co oznaczało dla Was przegrane z barceloną realu? Nic, tłumaczyliście się błędami sędzi, lub słabą formą BEKA.

sorden skoro chuj kładziesz na te 2 kluby tzn. że gówno wiesz na ich temat, więc lepiej wyjdź bo pewnie nic nie wiesz o nich.

Farsa przetrzymuje piłkę posiadając ją ^^ taka prawda... chcą wejść do bramki..

przetrzymywanie piłki jest w tedy gdy np. bramkarz stoi i nie chce wybić jej przez jakieś 10sec, lub gdy ktoś stoi przy rożnym i odpycha zawodników żeby nie doszli do niej itp. przetrzymywanie piłki posiadając ją? Pierwsze słysze czyja wina że nie chce sięim zawalczyć o te posiadanie piłki, tylko kontrują? Chyba niczyja. Każdy ma swoją taktyke itp.

Opublikowano

Rezerwowy skład powiadasz. Tacy zawodnicy jak Modrić, Kaka i ta reszta grają dość często w lidze więc nei wiem czemu ich nazywasz rezerwowymi, bo są oni tak dobzi jak i ta ereszta składu Realu.

Real wygrywa = koniec ery barcelony (bo miszcz dudek który 2 mecze w całej karierze rozegrał w realu tak mówi)

a więc powiedzcie mi co oznaczało dla Was przegrane z barceloną realu? Nic, tłumaczyliście się błędami sędzi, lub słabą formą BEKA.

sorden skoro chuj kładziesz na te 2 kluby tzn. że gówno wiesz na ich temat, więc lepiej wyjdź bo pewnie nic nie wiesz o nich.

Go here : http://www.mpcforum.pl/topic/711233-fc-barcelona/page-19

Znasz znaczenie słowa skład : Podstawowy oraz Rezerwowy ?

Chyba nie. Więc podstawa to jest :

Casillas, Arbeloa, Ramos, Varane, Coentrão, Xabi Alonso, Khedira, Özil, Di María, Cristiano Ronaldo, Higuaín ( Benzema )

A grali w takim składzie : Diego López, Ramos, Varane, Pepe, Coentrão, Modrić, Kaká, Essien, Callejón, Morata i Benzema

Połowa składu była z reezerwy ...

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

przetrzymywanie piłki jest w tedy gdy np. bramkarz stoi i nie chce wybić jej przez jakieś 10sec, lub gdy ktoś stoi przy rożnym i odpycha zawodników żeby nie doszli do niej itp. przetrzymywanie piłki posiadając ją? Pierwsze słysze czyja wina że nie chce sięim zawalczyć o te posiadanie piłki, tylko kontrują? Chyba niczyja. Każdy ma swoją taktyke itp.

blagam podaj nazwe skype albo na pw napisz jakis ts i pogadamy przez mikrofon i nagram ta rozmowe, a potem wrzuce na yt i dam linka tutaj zeby wszyscy zobaczyli wielkiego znawce zapewne bez mutacji ;<

xxxxxxx

Opublikowano

blagam podaj nazwe skype albo na pw napisz jakis ts i pogadamy przez mikrofon i nagram ta rozmowe, a potem wrzuce na yt i dam linka tutaj zeby wszyscy zobaczyli wielkiego znawce zapewne bez mutacji ;<

Myślisz że jak napiszesz w temacie że jestem bez mutacji i troche powyzywasz to jesteś fajny? To co piszesz świadczy tylko o twoim ilorazie inteligencji który na 99% masz bardzio mały bo nie wnosisz do tematu nic co mogłoby się przydać tylko hejtujesz ludzi. Wrzoucisz to na YT i tutaj dasz link, ohoho, tak się boję że nie wiem co napisać ;x. Jak będę miał czas wobiję pod koniec tygodnia na TS, bo nie mam konta na skype a czasu też nie mam na orbienie. Zobaczymy czy ja jestem bez mutacji, czy Ty. Przyszykuj sobie hejty na karteczce.

Opublikowano

Myślisz że jak napiszesz w temacie że jestem bez mutacji i troche powyzywasz to jesteś fajny? To co piszesz świadczy tylko o twoim ilorazie inteligencji który na 99% masz bardzio mały bo nie wnosisz do tematu nic co mogłoby się przydać tylko hejtujesz ludzi. Wrzoucisz to na YT i tutaj dasz link, ohoho, tak się boję że nie wiem co napisać ;x. Jak będę miał czas wobiję pod koniec tygodnia na TS, bo nie mam konta na skype a czasu też nie mam na orbienie. Zobaczymy czy ja jestem bez mutacji, czy Ty. Przyszykuj sobie hejty na karteczce.

hahahahha, to nagle czasu nie masz na 5 minutową rozmowe, a na wypisywanie głupstw na forum masz?

spierdalaj chłopczyku z tego tematu, jak chcesz podyskutować o tym jaki karzeł i reszta tej śmiesznej bandy jest "zajebista" to zapraszam do tematu niżej.

btw. jakiś moderator powinien coś zrobić z takim ścierwem jak ty, bo żadnych argumentów nie podajecie przy tych "próbach" obrony katalońskiej dziwki, a zaśmiecacie temat

xxxxxxx

Opublikowano

hahahahha, to nagle czasu nie masz na 5 minutową rozmowe, a na wypisywanie głupstw na forum masz?

spierdalaj chłopczyku z tego tematu, jak chcesz podyskutować o tym jaki karzeł i reszta tej śmiesznej bandy jest "zajebista" to zapraszam do tematu niżej.

btw. jakiś moderator powinien coś zrobić z takim ścierwem jak ty, bo żadnych argumentów nie podajecie przy tych "próbach" obrony katalońskiej dziwki, a zaśmiecacie temat

nie mam mikrofonu Einsteinie.. Ja dyskutowałem innymi normalnymi ludźmi a nie wyzywałem się. Napisz co za głupstwa wypisywałem.

Opublikowano

nie mam mikrofonu Einsteinie.. Ja dyskutowałem innymi normalnymi ludźmi a nie wyzywałem się. Napisz co za głupstwa wypisywałem.

dobra kurwa nie rozśmieszaj mnie, że nagle mikrofonu nie masz lepiej wyjdź stąd i zachowaj resztki godności

xxxxxxx

Opublikowano

dobra kurwa nie rozśmieszaj mnie, że nagle mikrofonu nie masz lepiej wyjdź stąd i zachowaj resztki godności

no chyba Ty z siebie głupiego robisz, czy ja Ci tu pisałem że mam mikro, kupię mikro w tygodniu, będzie weekend i pogadamy. Panie JP na 100%

Mod docenił twoje wyzywanie i dostałeś bana na 2 dni pisania widzę :>

Opublikowano

Jestem pewien , że kilku kibiców barcy (może i nawet wszyscy ) którzy spinają Się w tym temacie są sezonowcami w sensie , że kibicują jej od wtedy kiedy zaczeła zdobywać puchary i teraz wielce Się spinają w temacie Realu Madryt i pierdzielą jaka ta Barca dobra mimo 2-3 porażek i , że grają Tiki - Taką hehe pogódzcie sie sezonowcy z porażką nie gadajcie , że to przypadek , że to barcelona lepiej grała a Real i Milan mieli prawda , nieprawda ! Barcelona zagrała o niebo słabiej szczególnie Messi którego przypilnowali obrońcy Realu i Milanu i se nie pograł. I taka jest prawda , że Messi dostaje piłki od Xaviego , Iniesty i innych kolegów z zespołu i strzela bramki gdyby nie miał by mu kto piłek zagrywać gówno by zrobił co pokazuje jego gra w Argentynie , natomiast Ronaldo potrafi przebiec całe boisko sam i wtedy podać lub strzelić gola potrafi cofnąć Się pod swoje pole karne i w każdym zespole grał tak samo w Realu , MU i w Portugali . Więc pozdrowienia dla wszystkich ''fanów'' Barcy , którzy Się w tym temacie spinali.

Dziękuję , Dobranoc

Opublikowano

Jestem pewien , że kilku kibiców barcy (może i nawet wszyscy ) którzy spinają Się w tym temacie są sezonowcami w sensie , że kibicują jej od wtedy kiedy zaczeła zdobywać puchary i teraz wielce Się spinają w temacie Realu Madryt i pierdzielą jaka ta Barca dobra mimo 2-3 porażek i , że grają Tiki - Taką hehe pogódzcie sie sezonowcy z porażką nie gadajcie , że to przypadek , że to barcelona lepiej grała a Real i Milan mieli prawda , nieprawda ! Barcelona zagrała o niebo słabiej szczególnie Messi którego przypilnowali obrońcy Realu i Milanu i se nie pograł. I taka jest prawda , że Messi dostaje piłki od Xaviego , Iniesty i innych kolegów z zespołu i strzela bramki gdyby nie miał by mu kto piłek zagrywać gówno by zrobił co pokazuje jego gra w Argentynie , natomiast Ronaldo potrafi przebiec całe boisko sam i wtedy podać lub strzelić gola potrafi cofnąć Się pod swoje pole karne i w każdym zespole grał tak samo w Realu , MU i w Portugali . Więc pozdrowienia dla wszystkich ''fanów'' Barcy , którzy Się w tym temacie spinali.

Dziękuję , Dobranoc

Widzę kolejny Xavi and Iniesta help me. Pisałem już któremuś że nawet 1/5 goli któe strzelił w barcelonie messi nie była po podaniach xaviego i iniesty. Jeżeli myślisz że jestem "sezonowcem" no to sam nie wiem bo kibicuje jej od kiedy pamiętam czyli od kiedy miałem chyba 7 lat, więc nie wiem jak to można nazwać bo wcześniej chyba byłem za młody żeby kibicować jakiemu kolwiek klubowi :>

Nie wiem czemu Wy piszecie że to już koniec ery barcelony, bo chyba nie pamiętacie co się działo z realem na początku sezonu też przegrywali w śmiesznych meczach. Oni mają po prostu słabsze dni, spadek formy + brak Tito, przypomnijcie sobie jak grał real za czasów poprzedniego trenera i odpowiedzcie sobie jak ważny jest trener w drużynie.

Opublikowano

"Słabsze dni, spadek formy + brak Tito" zawsze można wymyślić sobie jakąć wymówkę prawda jest taka że barca dostaje w dupe i koniec lepszy wygrywa taka prawda. A co do tego że messi strzela gole bez pomocy Iniesty i Xaviego to prawda ale i tak znaczna część ( jakieś 85%) to strzały z podań Iniesty i Xaviego bo bez rozgrywajacych barcelona nie potrafi grać swojej Tiki -Taki a messi nie strzela goli.

"Śmierć nas nie rozdziela, robimy się tylko niewidzialni" 

Franco Scaglia – Czarna mewa

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...