Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chce mi się więcej kseksać bo to nie ma sensu , poprostu filmik jest żałosny ,ale akurat wyszły rzeczywiste faule na messim.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chce mi się więcej kseksać bo to nie ma sensu , poprostu filmik jest żałosny ,ale akurat wyszły rzeczywiste faule na messim.

Popatrz sobie jak wasz messi kopie piłkę w trybuny, gdzie oglądają mecz fani Realu Madryt - i to specjalnie, a podczas ostatniego GD jak się zachowywał..

Opublikowano

Dobry mecz w wykonaniu królewskim, graliśmy piłką - bardzo dobra defensywa w Manchesterze i ciężko było strzelić nam bramkę na 2-1. Ale jedna bramka na old trafford i jest awans! VAMOS REAL

Opublikowano

Tak. Tylko tą bramkę trzeba strzelić na OT. A przecież Oni także będą strzelać bramki.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Hahaha , Di Maria - dwa wymuszenia o karny + Ramos który nie wiedział za co się złapać w końcu złapał się za nos ; d Manchester już ma prawie pewną wygraną : )

Opublikowano

Idź do tematu o barcelonie. di Maria był faulowany w polu karnym raz. Powinien być karny. O Ramosie się zgodzę, że zasymulował. Ale pewnie usłyszał, że Pedro by go widział w barcelonie to postanowił pokazać się im z dobrej strony ;-)

Taka wygrana, że jest 1:1

Równie dobrze taki wynik może być na OT. Nie wiem po co wchodzisz do tego tematu wgl. Nie prowokuj, bo udajesz spokojnego i opanowanego, a zachowujesz się jak messi gdy coś mu nie idzie..

1393461645-U349224.png

Opublikowano

@Michau.

Wypierdalaj na drzewo po banany katelonski psie .

Manchester ma prawie pewna wygrana? HAHAHAHHA real mial 10% przewage posiadania pilki w meczu + jeden slupek , w dodatku gral zajebiscie .

Real zremisowal z Manchesterem 1;1 , ale porcelanka zremisowala z Valencia 1;1 ktora pokonal real 5;0 ;) pozdro , HALA MADRYT!

Opublikowano

Hahaha , Di Maria - dwa wymuszenia o karny + Ramos który nie wiedział za co się złapać w końcu złapał się za nos ; d Manchester już ma prawie pewną wygraną : )

Wyjdź z tego tematu do swoich katalońśkich teatralnych przedstawień. Prawie wygraną przez remis? Wystarczy 1-1 i dogrywka, a jak 1-0 to awansujemy.

Wymuszenia? Każda prasa jest zgodna z tym, że MIAŁ tam być karny, a rożnego nie powinno być z którego padł gol na 1-0 dla MANU.

Opublikowano

Wiem, że Barcelona to gówno, ale oglądałem mecz i serio Ramos jak aktor był. Straciłem do niego szacunek bo myślałem że jest jednym z tych twardych obrońców.

xxxxxxx

Opublikowano

Wiem, że Barcelona to gówno, ale oglądałem mecz i serio Ramos jak aktor był. Straciłem do niego szacunek bo myślałem że jest jednym z tych twardych obrońców.

Jeden przypadek i zmieniasz zdanie? Jak kobieta. :)

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Raz przysymulował, popatrz sobie na przeciwników, albo na katalonie gdzie 90% piłkarzy prawie w każdym meczu ma kilka symulek.

Opublikowano

1

Jeden przypadek i zmieniasz zdanie? Jak kobieta. :)

hahah jak kobieta? raczej on jak pizda symuluje na boisku - sam przyznałeś że symulował i nie toleruje takich graczy

xxxxxxx

Opublikowano

będzie ciężki drugi mecz z Manchesterem chyba że bramkarza się wykurzy ;)

i24453_fullcolor.png

Opublikowano

1

hahah jak kobieta? raczej on jak pizda symuluje na boisku - sam przyznałeś że symulował i nie toleruje takich graczy

Pokaż mi piłkarza który NIGDY, ANI razu nie symulował (nie mówiąc o bramkarzach).

Skład na dzisiejszy mecz:

Diego López; Ramos, Varane, Pepe, Coentrão; Essien, Khedira; Özil, Kaká, Cristiano; Morata.

Opublikowano

Pokaż mi piłkarza który NIGDY, ANI razu nie symulował (nie mówiąc o bramkarzach).

Skład na dzisiejszy mecz:

Diego López; Ramos, Varane, Pepe, Coentrão; Essien, Khedira; Özil, Kaká, Cristiano; Morata.

Barcelony nie lubie bo tam sa Sami AKTORZY w realu tez kilku sie znajdzie ;)

Z kim dzisiaj grają? KAKA i Morata <3:D

dolaczam do pytania

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...