Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak mozna kibicowac chamom. to sa chamy ze wsi i tyle

Uwaga! Konkurs! Uwaga!
Do wygranie lajki. Co musisz zrobić? Proste
Umieść link do mojego profilu w tym temacie:
KLIK

A każdy post z linkem wynagrodzę lajkiem!

IU4Be.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jo lubia stary Real, za czasów Zidane Raula i starego Ronaldo,dzisiejszy Real ssie, bo wszystko się kręci wokół jednej gwiazdy, był mecz w którym Ronaldo nie groł to było bodajże z ostatnią druzyną w lidze i wygrać nie potrafili. A kiedyś jak nie groł Zidane to był Figo,a jak nie było pomocy to zapierdalał Carlos i Guti. Niestety ale pojęcie piłki nożnej się zmienia. Ale bynajmniej dzisiejszy Real jest mimo wszystko lepszy od Bracelony ( chodzi o styl gry, bo jeśli chodzi o zdolności piłkarskie to im nie dorównują.)

Opublikowano

Orientuje się ktoś czy mecz Realu z ManU będzie na jakimś kanale w TV? Jakiś Canal + czy inne?

1393461645-U349224.png

Opublikowano

To dziwne, po wszedłem na stronę internetową NSport i tam pisze, że Mecz Realu z ManU transmitują o 23:30 czy jakoś tak. Czyli, że to będzie powtórka meczu, a nie sam mecz.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Głupota tej telewizji - teraz przepraszają i mówią, że to miało być by podgrzać atmosferę przed kolejnym GD i nie w celach obrazy.

Opublikowano

Głupota tej telewizji - teraz przepraszają i mówią, że to miało być by podgrzać atmosferę przed kolejnym GD i nie w celach obrazy.

Real podobno złożył już pozew :)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Real Madryt: Diego López; Arbeloa, Ramos, Albiol, Coentrão; Essien, Modrić, Kaká; Cristiano Ronaldo, Higuaín i Benzema.

@Up

Meczyki xD Ale w tv to pewnie Canal + lub Canal + Sport. Ale nie jestem ppewny :-)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Real Madryt: Diego López; Arbeloa, Ramos, Albiol, Coentrão; Essien, Modrić, Kaká; Cristiano Ronaldo, Higuaín i Benzema.

@Up

Meczyki xD Ale w tv to pewnie Canal + lub Canal + Sport. Ale nie jestem ppewny :-)

Kutasy nie mogą zrobić na nsport czy tvp sporcie --,-- nie mam canal + w pakiecie xDD

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=SyHMXHWlGFw&noredirect=1

Pokazanie graczy Realu jako hien jest grubą przesadą ,ale te faule nie są zmyślone ; ) Nie chce rozpoczynać kłótni ,ale momentami aż chce się powiedzieć ,że Messi tylko udowadnia jakimi psycholami są Pepe, Ramos, Alonso , Marcelo ...

Opublikowano

To co powiesz o symulkach Busiego, Alvesa i Sancheza?

Real już oskarżył tą telewizję katalońską :)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Nie pisz w tym temacie @Mihau. jak nie masz kompletnie pojęcia, faule są po obu stronach nie tylko po jednej.

Opublikowano

Faul to pojęcie względne. Może być taktyczny , nie groźny a tutaj jak ramos + arbeloa kopią z całej siły w piszczel z tyłu to sorry. Pokaż mi tyle brutalności w faulach Barcelony w GD :)

To co powiesz o symulkach Busiego, Alvesa i Sancheza?

Real już oskarżył tą telewizję katalońską :)

Mi tutaj o faule ,a nie symulkach. Aczkolwiek mogę moją bandę przedstawić : Ronaldo , Di Maria , Marcelo.

Odpowiadam ,nie chce dalszego wymieniania ,bo po obu jest tego w pizdu. Ale takiej brutalności nie znajdziesz u kogokolwiek z Blaugrany.

Opublikowano

Napisałem o symulkach piłkarzy barcy to od razu szukanie ich o piłkarzy Realu.

JAkoś nie zauważyłem, aby inne kluby tak bardzo biedoliły na temat brutalności Realu.

+ Marcelo nie symuluje.

Patrz na ten sezon. di Maria jedynie mógł symulować. Ronaldo już dawno przestał. Chociaż w pierwszym sezonie w Realu jeszcze to występowało.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Busqets też już przestał : ) Sanchez od połowy również , teraz jedynie Alves ale on coraz rzadziej gra. Spytałeś się co powiesz na ..."" to Ci odpowiedziałem tekstem a nawet filmem. Nikt na brutalność ? A ostatnie derby z Athletico ? Jedna wielka bujka. Celta i zachowanie Pepe. Jakoś tyle żółtych w realu dawno nie pamiętam. A ronaldo się nauczył kiedy ^.^

Opublikowano

Mówisz o Atletico, ale masz na myśli piłkarzy Rojiblancos czy jak im tam?

Sanchez od połowy przestał? Teraz jest mniej więcej połowa sezonu.

O żółte się nie martw. Patrz na barcelonę i ich kolekcję kartek ;-)

I napisałem, że nikt się tak jak barcelona nie skarży na brutalność Realu. Zawodnicy Atletico nic o tym nie wspomnieli ;-)

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...