Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mou,postawi na obrone : Coentrao-Albiol-Carvalho-Arbolea.

Marcelo - Varane, Carvalho/Albiol - Arbeloa

Coentrao ma zawieszenia za czerwoną kartkę. I osobiście stawiam na Varana :)

1393461645-U349224.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Coentrao ma zawieszenia za czerwoną kartkę. I osobiście stawiam na Varana :)

Otóż to :D zapomniałem całkowicie :)

Myślę,że Cris znowu strzeli brameczke aktorą.Real będzie musiał zagrać solidnie,bo 1mecz na SB ;_; byle mieć 0 z tyłu.

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Opublikowano

Real rzutem na taśme zremisował, ale myślałem, że będzie gorzej :).

Nie wiem czemu grał Carvalho - na prawej powinien grać Ramos a na stoperze Pepe z Varane/Albiolem, dopóki Real nie kupi dobrego prawego obrońcy :)

Opublikowano

BEKA W CHUJ.

Nick Critiano a nawet nie wie gdzie gra Cristiano -,-

Cristiano to pomocnik a nie napastnik :)

Napisałem smieszny post, a może pomogłem? Nagrodź mnie klikając Lubie To

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler [ Pokaż ] a ze smiechu Cie brzuch zaboli ;D

Opublikowano

Akurat w systemie Realu i Portugalii gra jako lewy napastnik, więc o co chodzi?

Wszędzie jest kwalifikowany jako napastnik mimo, że nie gra jako klasyczna 9.

Opublikowano

to jest AML a nie ST...

Ofensywny Lewy pomocnik

Napisałem smieszny post, a może pomogłem? Nagrodź mnie klikając Lubie To

dsadasdae.jpg

Kliknij w spoiler [ Pokaż ] a ze smiechu Cie brzuch zaboli ;D

Opublikowano

Nie wiem czemu grał Carvalho - na prawej powinien grać Ramos a na stoperze Pepe z Varane/Albiolem, dopóki Real nie kupi dobrego prawego obrońcy :)

Ramos miał zawieszenia na pierwszy mecz półfinałowy, Pepe ma kontuzję.

W przyszłości obrona:

Ramos - Pepe - Varane - Marcelo/Coentrao

Co Wy na to? :D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Mi właśnie chodzi o Real w najlepszym składzie ;).

Piszczek Ramos Varane Marcelo

Ja tak to widze. Jakoś nie lubie Pepe, Ramos ze stopera nie zejdzie bo jest obecnie najlepszy na świecie.

Opublikowano

Liczyłem na pozytywny wynik a tu taka niespodzianka.

Real 0:1 Granada

Cristiano Ronaldo (samobój z główki).

Nie żebym się naśmiewał z Realu

Ale to powoli przestają byc niespodzianki ._.

Szkoda bo Primera Division robi się coraz nudniejsza

A tu jeb , taki Real i są emocję i atrakcje :D

Opublikowano

Z takimi zespołami jak barca, Man City, Valencia umieć grać, a z taką Granadą i Betisem jebać....

http://www.dailymotion.com/video/xx8ivz_benzema-fail-vs-granada_sport#.UQ2bG1E2tt1

Co to kurwa miało znaczyć?

1393461645-U349224.png

Opublikowano

"A więc tak:

7) I gdzie ten wasz bohater Varane? strzelił jedną bramkę i taki szum, taki bohater. wiem że to obrońca, ale na pewno już się tak nie podniecacie. Dla mnie zawodnik musi zapracować na swoje. Np. Thiago uważam dopiero teraz za genialnego gracze choć wcześniej rozegrał wiele wielkich spotkań. Potrzeba czasu, bo jak widać samotnego Messiego zatrzymał ale do spółki z 3 czy 4 innymi obroncami którzy perfekcyjnie mu zmniejszali pole manewru.

6) sędziowanie - tragedia! Gdzie kartka dla Marcelo za ten wślizg z tyłu? Od zawsze uważałem go za wariata (podobnego do Pepe) i nie zmienię zdania. Naprawde świetna druzyna, lepsze to niż aktorstwo za chwilę usłyszę. hahah, o tak, ten wślizg w nogi z tyłu był naprawdę piękny. Hala Madryt, kur*a...

5) kolejny przykład sedziowania - druga żółta dla Modrica za zagranie ręką ewidentnie się należała! Czekam na "ligę sprawiedliwych" (kibiców Realu) który widzą każdy błąd sędziego w każdym spotkaniu :)

4) Xabi jest czasami naprawdę brutalny... ;/ nie podoba mi się jego gra w tym sezonie, coraz bardziej przypomina tych zawodników, których nie dażę sympatią... Klasę tak naprawdę zachowuje już tam jedynie genialny bramkarz Iker Casillas

3) Benzema z tym pudłem - mistrz!!! Alexis pewnie już go pociesza ;)

2) O Messim wszyscy tu zaczęli wypisywać bzdury, niepoparte żadnymi dowodami oskarżenia o tym jakim jest chamem prostakiem itp

Ale przykład na boisku daje zdecydowanie lepszy. Popatrzcie na swojego idola CR7 jąkim "popisem" wykazał się! (chodzi mi o tą pyskówkę w drugiej połowie) A Messi spokojnie, nic na boisku sobie z czegokolwiek nie robił. Dla mnie zdecydowanie zawodnik blaugrany przewyższa tego drugiego swoją kulturą osobistą na boisku. A na jakieś "fakty" (ha-ha) z poza boiska powiem tylko jedno: brak dowodów...

1) Own goal Cr7... cóż, zdarza się każdemu, ale nie przypuszczałem że ten mecz skończy się takim wynikiem. Myślałem, że będzie 2:1 albo 1:1 być może 1:2, że strzelanie nie skończy się na tym. A tak przegrana jest jego winą, cóż.. jak to mówią moi koledzy na boisku "No no, jest forma!" ;)

Granada wygrywa nie oddając żadnego strzału na bramkę. Cóż.. to chyba wystarczy by stwierdzić że Real był w tym spotkaniu jednak lepszy, mimo wprost porażającej nieskuteczności i okropnych fauli. W sumie wiedzą że liga przegrana, więc jakoś im to zwisa, ale mogliby wygrywać takie mecze.

Skupiaja się na LM i na Copa Del Rey, w którym jednak mają całkiem spore szanse. 50:50.

jednak myślę, że na Camp Nou nie będzie tak łatwo. To jest teren Barcy i to Królewskich zeżre stres tysięcy gardeł katalońskich kibiców!

VAMOS BARCA!!!

Pozdro i bez spiny ;) Nie jestem hejterem. Żałuję kibiców (tych prawdziwych) Realu że ich drużyna tak słabo radzi sobie w lidze. "

Bardzo mądry , skopiowany komentarz pewnego użytkownika. Wszystkie najważniejsze punkty zawarł ; ]

Opublikowano

Real walczy o Copa del Rey? Z obecną grą na Camp Nou zostaną zjedzeni przez Barcelonę, która obecnie każdego rozkłada minimum 3:0. Co do pudła Benzemy, od zawsze uważałem, że on jest uważany za gwiazdę tylko z powodu tego, że gra w Realu. Naprawdę jest troszkę lepszy od przeciętnego napastnika.

Manchester również da sobie radę, duet Rooney + RVP będzie zabójczy przy obecnej formie Realu.

Single Player  Inne MMO  exModerator ► Degradacja ► exModerator

Opublikowano

Real walczy o Copa del Rey? Z obecną grą na Camp Nou zostaną zjedzeni przez Barcelonę, która obecnie każdego rozkłada minimum 3:0. Co do pudła Benzemy, od zawsze uważałem, że on jest uważany za gwiazdę tylko z powodu tego, że gra w Realu. Naprawdę jest troszkę lepszy od przeciętnego napastnika.

Manchester również da sobie radę, duet Rooney + RVP będzie zabójczy przy obecnej formie Realu.

Wogóle Real to od czasów Raula ma jakiś dziwny problem z napastnikami....

Taki Igłajin wogóle nie strzela a ma 100 sytuacjii

Benzema ma jedną sytuacją a też nie potrafi trafić :c

Opublikowano

Real odpuścił sobie ligę, co do napastników to powinni zainwestować w letnim okienku w Falcao albo Aguero :)

Falcao nie przejdzie do Realu z Athletico

A Aguero za dużo wart dla City :c

Opublikowano
A więc tak:

7) I gdzie ten wasz bohater Varane? strzelił jedną bramkę i taki szum, taki bohater. wiem że to obrońca, ale na pewno już się tak nie podniecacie. Dla mnie zawodnik musi zapracować na swoje. Np. Thiago uważam dopiero teraz za genialnego gracze choć wcześniej rozegrał wiele wielkich spotkań. Potrzeba czasu, bo jak widać samotnego Messiego zatrzymał ale do spółki z 3 czy 4 innymi obroncami którzy perfekcyjnie mu zmniejszali pole manewru.

6) sędziowanie - tragedia! Gdzie kartka dla Marcelo za ten wślizg z tyłu? Od zawsze uważałem go za wariata (podobnego do Pepe) i nie zmienię zdania. Naprawde świetna druzyna, lepsze to niż aktorstwo za chwilę usłyszę. hahah, o tak, ten wślizg w nogi z tyłu był naprawdę piękny. Hala Madryt, kur*a...

5) kolejny przykład sedziowania - druga żółta dla Modrica za zagranie ręką ewidentnie się należała! Czekam na "ligę sprawiedliwych" (kibiców Realu) który widzą każdy błąd sędziego w każdym spotkaniu :)

4) Xabi jest czasami naprawdę brutalny... ;/ nie podoba mi się jego gra w tym sezonie, coraz bardziej przypomina tych zawodników, których nie dażę sympatią... Klasę tak naprawdę zachowuje już tam jedynie genialny bramkarz Iker Casillas

3) Benzema z tym pudłem - mistrz!!! Alexis pewnie już go pociesza ;)

2) O Messim wszyscy tu zaczęli wypisywać bzdury, niepoparte żadnymi dowodami oskarżenia o tym jakim jest chamem prostakiem itp

Ale przykład na boisku daje zdecydowanie lepszy. Popatrzcie na swojego idola CR7 jąkim "popisem" wykazał się! (chodzi mi o tą pyskówkę w drugiej połowie) A Messi spokojnie, nic na boisku sobie z czegokolwiek nie robił. Dla mnie zdecydowanie zawodnik blaugrany przewyższa tego drugiego swoją kulturą osobistą na boisku. A na jakieś "fakty" (ha-ha) z poza boiska powiem tylko jedno: brak dowodów...

1) Own goal Cr7... cóż, zdarza się każdemu, ale nie przypuszczałem że ten mecz skończy się takim wynikiem. Myślałem, że będzie 2:1 albo 1:1 być może 1:2, że strzelanie nie skończy się na tym. A tak przegrana jest jego winą, cóż.. jak to mówią moi koledzy na boisku "No no, jest forma!" ;)

Granada wygrywa nie oddając żadnego strzału na bramkę. Cóż.. to chyba wystarczy by stwierdzić że Real był w tym spotkaniu jednak lepszy, mimo wprost porażającej nieskuteczności i okropnych fauli. W sumie wiedzą że liga przegrana, więc jakoś im to zwisa, ale mogliby wygrywać takie mecze.

Skupiaja się na LM i na Copa Del Rey, w którym jednak mają całkiem spore szanse. 50:50.

jednak myślę, że na Camp Nou nie będzie tak łatwo. To jest teren Barcy i to Królewskich zeżre stres tysięcy gardeł katalońskich kibiców!

VAMOS BARCA!!!

Pozdro i bez spiny ;) Nie jestem hejterem. Żałuję kibiców (tych prawdziwych) Realu że ich drużyna tak słabo radzi sobie w lidze. "

Bardzo mądry , skopiowany komentarz pewnego użytkownika. Wszystkie najważniejsze punkty zawarł ; ]

Idz do tematu swojej pierdolonej porcelanki, symulatów pierwszej klasy ... brak szacunku maja do niczego jedynie puyol jest normalny a reszta to skurwysynskie paly a Ty im kibicujesz. Idz do tematu porcelanki a nie tutaj siedzisz .

4) Xabi jest czasami naprawdę brutalny... ;/

Chciales powiedziec ze jest najlepszym pomocnikiem na swiecie . Pilka nozna to nie jest sport kurwa dla dziewczynek .

7) I gdzie ten wasz bohater Varane?

-Chuj Ci do tego , spierdalaj .Pamietaj ze on ma 19 lat.

2) O Messim wszyscy tu zaczęli wypisywać bzdury,

A jak wasze katelosnkie psy sie smieja bo Ronaldo plakal na euro ? To ze plunol na lawke realu podczas meczu to jest prawda bo widzialem nagranie.

3) Benzema z tym pudłem - mistrz!!!

Kazdemu sie zdazy , akurat on nie nalezy do najlepszych tylko w realu gra dobrze.U Was typek szedl 1 vs 1 na bramkaza i nie strzelil , przykre :) .

Opublikowano

Idz do tematu swojej pierdolonej porcelanki, symulatów pierwszej klasy ... brak szacunku maja do niczego jedynie puyol jest normalny a reszta to skurwysynskie paly a Ty im kibicujesz. Idz do tematu porcelanki a nie tutaj siedzisz .

Chciales powiedziec ze jest najlepszym pomocnikiem na swiecie . Pilka nozna to nie jest sport kurwa dla dziewczynek .

Ty jak kurwa poszedłeś do tematu Barcelony zamiast do kurewskich to było ok ? Idąc twoim głupim tokiem rozumowania i językiem napiszę tak " bokserzy realu lepiej niech wypierdalają do mma ,albo psychiatryka to nie jest sport dla psycholi. Xabi najlepszym pomocnikiem świata ? Buhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Opublikowano

Real walczy o Copa del Rey? Z obecną grą na Camp Nou zostaną zjedzeni przez Barcelonę, która obecnie każdego rozkłada minimum 3:0.

Hah. Przed środowym starciem każdy kibic barcy tak pisał. A skończyło się 1:1. Za wcześnie na takie wnioski. Już nie raz Real pokazywał w tym sezonie, że jak nie ma formy to z barcą mogą się zdeterminować i grać jak równy z równym.

@Up

Tak jest jednym z najlepszych na świecie. Patrz np. na 11 roku.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

UP@ Nie powiesz mi że Xabi Alonso , Marcelo ,Dani Alves , Pique zasługują na tą nagrodę ; ) Bądź obiektywny jednym z najlepszych bo gra w Realu ,ale na to miano trzeba zasłużyć nagrodami ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...