Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kadra na Osasunę:

Bramkarze: Casillas, Jesús, Tomás Mejías

Obrońcy: Varane, Marcelo, Coentrão, Albiol, Arbeloa, i Carvalho

Pomocnicy: Özil, Xabi Alonso, Kaká, Khedira, Essien, Modrić, Callejón, Di María i José Rodríguez

Napastnicy: Benzema i Higuaín.

Kontuzjowani: Pepe

Nieobecni decyzją trenera: Morata

Zawieszeni: Adán, Cristiano Ronaldo i Ramos.

Mecz: Jutro, 12 stycznia, 20:00, Reyno de Navarra.

Następny trening: Niedziela, 13 stycznia, 11:00, Valdebebas, zamknięty.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Marcelo, Marcelo! ;)

W końcu powrót! Oby jutro rozegrali taki mecz jak z Celtą. ;)

Mam nadzieję, że Carvalho i Modric znowu zagrają od 1 minuty, pokazali na co ich stać.

Opublikowano

No i mamy przykład jak Real potrafi zmarnować karierę zawodnikom - Nuri Sahin wraca do BVB :) Pieniądze w błoto ale co tam kilkadziesiąt milionów dla takiego klubu przeciez

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

No i mamy przykład jak Real potrafi zmarnować karierę zawodnikom - Nuri Sahin wraca do BVB :) Pieniądze w błoto ale co tam kilkadziesiąt milionów dla takiego klubu przeciez

Dostawał szansę - nie wykorzystał. Zobacz na Villę w barcelonie.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Nie mówiąc już u was o Ronaldhinio i Ibrahimoviciem, wyobrażasz sobie, co by robili w takim trio? Ronaldhinio, Messi, Ibrahimovic.

Nie pokazywał niczego, w Liverpoolu tak samo, to go sprzedali do BvB.

Opublikowano

Przewidywany skład Marki: Casillas; Arbeloa, Albiol, Varane, Coentrão; Xabi Alonso, Khedira; Di María, Modrić, Callejón; Higuaín.

Przewidywany skład Asa: Casillas; Essien, Varane, Carvalho, Arbeloa; Xabi Alonso, Khedira, Di María, Özil, Callejón; Benzema.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

No,postarałeś się :D.Jeszcze jest Sahin w składzie.Jeszcze nie powrócił do Borussi ;)

Dostawał szansę - nie wykorzystał. Zobacz na Villę w barcelonie.

Villa miał kontuzję bardzo poważną.Teraz też musi mieć czas,żeby powrócić.Mógłbym się założyć,że jak by Rolada(Ronaldo) miał tak poważną kontuzję,to by tak szybko nie powrócił na boisko ;)

Opublikowano

No,postarałeś się :D.Jeszcze jest Sahin w składzie.Jeszcze nie powrócił do Borussi ;)

Villa miał kontuzję bardzo poważną.Teraz też musi mieć czas,żeby powrócić.Mógłbym się założyć,że jak by Rolada(Ronaldo) miał tak poważną kontuzję,to by tak szybko nie powrócił na boisko ;)

Sahin też miał kontuzję. Kaka także miał poważną kontuzję. Ronaldo też miał w pierwszym sezonie o ile pamiętam kontuzję przez parę miesięcy ;x

I to jest skład na mecz. Nie zrozumiałem Cię chyba z tym zdaniem ;-)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Sahin też miał kontuzję. Kaka także miał poważną kontuzję. Ronaldo też miał w pierwszym sezonie o ile pamiętam kontuzję przez parę miesięcy ;x

I to jest skład na mecz. Nie zrozumiałem Cię chyba z tym zdaniem ;-)

Z tego co się oriętuję,to David miał troszku poważniejszą kontuzję :P Zresztą Barca dba o swoich chłopaków :D Tak na przyszłość:czytanie ze zrozumieniem ;) Bardzo pomocna umiejętność w codziennym życiu.

Opublikowano

Mecz bez Pepe, Ramosa, Ronaldo - będzie ciężko ale trzeba wygrać! iHM

Opublikowano

Z tego co się oriętuję,to David miał troszku poważniejszą kontuzję :P Zresztą Barca dba o swoich chłopaków :D Tak na przyszłość:czytanie ze zrozumieniem ;) Bardzo pomocna umiejętność w codziennym życiu.

Kaka miał operację kości łonowej (chyba) i nie grał parę miesięcy.

To napisz o co Ci chodzi z tym Sahinem, a nie piszesz tutaj o czytaniu ze zrozumieniem. -_-

1393461645-U349224.png

Opublikowano
Nie mówiąc już u was o Ronaldhinio i Ibrahimoviciem, wyobrażasz sobie, co by robili w takim trio? Ronaldhinio, Messi, Ibrahimovic.

Nie pokazywał niczego, w Liverpoolu tak samo, to go sprzedali do BvB.

A to wszystko przez jeden mały problem jaki nazywa się Lionel Messi. Strzelałby za mało bramek mając u boku Villę i Ibrę na raz. Jako iż jestem fanem Ibry , a przez Messiego wypadł ze składu to nie za bardzo trawię tego zawodnika. Tyle ode mnie.

egq3SFm.png

Opublikowano

Kaka miał operację kości łonowej (chyba) i nie grał parę miesięcy.

To napisz o co Ci chodzi z tym Sahinem, a nie piszesz tutaj o czytaniu ze zrozumieniem. -_-

Chodzi o to,że Sahin jest jeszcze w składzie Realu,a autor go pominął...Sahin do BvB jeszcze nie powrócił...

Opublikowano

Chodzi o to,że Sahin jest jeszcze w składzie Realu,a autor go pominął...Sahin do BvB jeszcze nie powrócił...

xD Ja myślałem, że do do mnie było, bo posta napisałeś pod moim postem gdzie podałem przewidywany skład na dzisiejszy mecz. I to jest kadra, a nie skład.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

osasunasklad_1.jpg

Osasuna: Andrés Fernández; Marc Bertrán, Rubén, Arribas, Damiá; Cejudo, Lolo, Oier, Nino, Armenteros; Kike Sola.

Ławka rezerwowych: Ricardo, Miguel Flaño, Puñal, De las Cuevas, Llorente, Timor, Raoul Loe.

Real Madryt: Casillas; Arbeloa, Varane, Albiol, Coentrão; Xabi, Khedira; Modrić, Callejón, Di María i Higuaín.

Ławka rezerwowych: Jesús, Carvalho, Marcelo, Essien, Kaká, Özil, Benzema.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Chuja pokazują. A Kaka to już wgl. Wszedł z łąwki i czerwona kartka -_- Higuain w pierwszej połowie 5 spalonych w meczu z czego 4 jego. Albiol to byle wyjebać piłkę do przodu. Może zrobić z nią wszystko to w pizdu niech leci.

Ale co tam. Ważne że to liga, a nie nic innego :D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Mamy piękny przykład jak ważny dla drużyny może być tylko jeden zawodnik. Cóż pewnie dni Mourinho w Realu są policzone. Ja się nawet cieszę może wróci do CFC. Z tego co słyszałem do Madrytu ma przywitać Benitez. Nie wiem czy Wam gratulować czy współczuć. Czas pokaże ;). Mimo wszystko szkoda remisu kolejne punkty do Barcelony stracone i jeszcze bardziej prosta staje się droga Barcy po tytuł.

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Co prawda to prawda. Nie mam nic do Realu, ale to co pokazują w ostatnich meczach to szkoda gadać, sami przyznacie ;)

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

Co prawda to prawda. Nie mam nic do Realu, ale to co pokazują w ostatnich meczach to szkoda gadać, sami przyznacie ;)

Są 2 wytłumaczenia

Albo odpuścili sobie ligę i skupiają sie na np : Champions League

Albo forma wszystkich zawodników prócz Ronadlo spadła drastycznie ._.

Opublikowano

Wątpię, żeby już odpuścili ligę. Do LM mamy jeszcze miesiąc. Po prostu chwilowy kryzys. Dopada praktycznie każdą drużynę. Lepiej teraz niż np w 1/8 LM ;)

ancNW3C.jpg
The blues <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...