Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a co mnie obchodzi że tak mówi comentator z canal+, pewnie kolejny z komentatorskich lizodupów barcy

piłka centralnie od poprzeczkę, nawet sie od niej odbiła

To chyba gola nie widziałeś , między rękawicami bramkarza ....

Piłka leciała tam gdzie on stał i gdyby nie jego błąd , to gola by nie było ;)

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

módlcie się kibice Realu o małe baty z Manchesterem bo póki co cieńko to widze.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Piękny gol Ronaldo z wolnego, mały krok do powrotu formy z poprzedniego sezonu.

Mimo takiej obrony zagraliśmy nawet dobry mecz, podobała mi się gra Varane. iHala Madrid!

Opublikowano

módlcie się kibice Realu o małe baty z Manchesterem bo póki co cieńko to widze.

Oglądam mecze Menchesteru i powiem, że od tego czasu mniej się boje tego meczu ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Kadra na Celtę :

REAL MADRID’S SQUAD

Goalkeepers: Casillas, Adán y Jesús.

Defenders: Varane, Ramos, Carvalho, Arbeloa, Albiol y Nacho.

Midfielders: Khedira, Kaká, Özil, Alonso, Essien, Modric, Callejón y Di María.

Fordwards: Ronaldo, Benzema e Higuaín.

Źródło:

http://www.realmadrid.com

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Nie lubię realu, ale Mourinho powinien polecieć.. Casillas ławka, Ramos ławka? Nie mam pytań..

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Nie lubię realu, ale Mourinho powinien polecieć.. Casillas ławka, Ramos ławka? Nie mam pytań..

Ramos pauzował bodajże, co w tym złego, że Casillias usiadł dwa razy na ławce? Jutro będzie w wyjściowej jedenastce, po prostu Adan jest/był w lepszej forime od niego.

Opublikowano

Casillas to KAPITAN|NAJLEPSZY BRAMKARZ ŚWIATA.. Rozumiesz?

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Ale najlepszy bramkarz świata nie zawsze jest w ogromnej formie, może chciał dać szansę Adanowi też.

Opublikowano

Nie na tym polega football, skończyłem tym postem. :)

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Casillas to KAPITAN|NAJLEPSZY BRAMKARZ ŚWIATA.. Rozumiesz?

Najlepszy nie zawsze musi wychodzić na boisko.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Najlepszy nie zawsze musi wychodzić na boisko.

Jakoś Adan w 1 meczu nic wielkiego nie pokazał ,co by nie udało się Ikerowi. W drugim zaś to nie trzeba nawet pisać. Raz jest ,że Mourinho genialny ,a innym razem do dupy ,bo posadza Casillasa na ławkę

Opublikowano

Brawo, brawo, brawo! Piękny mecz - powrót starego Realu! Idealna gra w defensywie, Carvalho wspaniale sobie radzi, Casillias również - te akcje wybronione. Trzy bramki Ronaldo - wielki jego powrót, 174 goli w 172 meczach.

Dodatkowo Modric pokazał co może dać Realowi - asysty, podania - bajka w jego wykonaniu. Oby tak dalej! iHM

Opublikowano

Moim zdaniem dobrze, że posadził Casillasa wcześniej na ławce. Mourinho pokazał po prostu kto tu rządzi. Nie może zawodnik dyktować warunków w drużynie. Myślał, że przez cały czas jest nietykalny. Wybranie go najlepszym bramkarzem 2012r też bym dyskutował. On cały czas trzyma bardzo wysoką formę, lecz chociażby w LM lepiej pokazał się Cech czy Neuer. Co nie zmienia faktu, że wygrał Euro i zasługi ma ogromne. Co do samego Realu, niestety w tym sezonie szanse na wygranie ligi są równe 0. Szkoda bo nie będzie żadnej walki. No, ale oczywiście nadal La Liga jest najlepsza na świecie, tyle emocji walka o mistrzostwo do ostatniego meczu, nic tylko się zachwycać..

ancNW3C.jpg
The blues <3

Opublikowano

Brawo, brawo, brawo! Piękny mecz - powrót starego Realu! Idealna gra w defensywie, Carvalho wspaniale sobie radzi, Casillias również - te akcje wybronione. Trzy bramki Ronaldo - wielki jego powrót, 174 goli w 172 meczach.

Dodatkowo Modric pokazał co może dać Realowi - asysty, podania - bajka w jego wykonaniu. Oby tak dalej! iHM

175 goli.

Jest 7 w klasyfikacji strzelców Realu. Następny będzie Gento ze 181 golami ;-)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

co się stało z ramosem? Słyszałem, że się dyskwalifikacja szykuje za obrazy sędziów xD

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Nic. Mecz zawieszenia ma.

Takie małe sprostowanie

Sergio Ramos został zawieszony na pięć spotkań przez Komitet Rozgrywek hiszpańskiej Primera Division

Opublikowano

Takie małe sprostowanie

Sergio Ramos został zawieszony na pięć spotkań przez Komitet Rozgrywek hiszpańskiej Primera Division

Posta pisałem wcześniej niż ta informacja do mnie dotarła.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Posta pisałem wcześniej niż ta informacja do mnie dotarła.

Już wcześniej o tym była mowa,a nieoficjalnie.

"Po pokazaniu mu drugiej żółtej kartki, piłkarz z numerem 4, Sergio Ramos Garcia, skierował do mnie słowa 'jesteś łajdakiem', powtarzając je trzy razy, oraz 'cały pier*****y dzień nas opier****sz', powtarzając frazę dwukrotnie. Przechodząc obok ławek rezerwowych, zwrócił się do sędziego asystenta słowami 'jak zwykle oszuści', powtarzając to dwa razy" - napisał arbiter w raporcie pomeczowym.

Według artykułu 94. kodeksu dyscyplinarnego hiszpańskiej federacji, za obraźliwe słowa kierowane pod adresem m.in. sędziów, nałożona może zostać kara od czterech do nawet 12 spotkań.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...