Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przykro mi ;)

BVB, Ajax Awans Real liga europy:)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Przykro mi ;)

BVB, Ajax Awans Real liga europy:)

To musiałby być jakiś cud..

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

adix wyjdź znawco za 10zł

Praktycznie same remisy w tej kolejce

A widziałeś jak Ajax dzisiaj grał? No chyba nie, mów co chcesz ja porównałem dzisiejszą gre Ajaxu do gry Realu i wywnioskowałem to co będzie. Real na dzień dzisiejszy prezentuję się gorzej od Holendrów.

Ogółem (s)real zawodzi i tyle.

Przykro mi płaczcice jak dzisiaj pewni gracze pewngo Hiszpańskiego klubu:)

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Jakbyś nie zauważył to Real miał innego przeciwnika nić Ajax. I jak już nie pamiętasz w tej edycji LM Real wygrał już z Ajaxem 4:1.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Bronicie swojego Realu jakby tam było 11 Bogów a słowa krytyki nie przyjmujecie.

Real sie ztacza BVB ich rozjebało taktycznie i awansował dalej imho że to temat dot. Realu a ja źle mówie o tych "wyimaginowanych" gwiazdach zaraz wleci na mnie u386874686 hejtow.

Beka z deka że fani tych silniejszych zespołów będą wmawiać że są najlepsze a nie są

Opublikowano

Spytam się inaczej GDZIE WY FANI REALU BYLIŚCIE wczoraj na meczu? Bo ja tyko słyszałem doping BVB, nic dziwnego że z takim śmiesznym młynem nic nie ugraja:) W niemczech jest parę dobrych grup kibicowskich - BVB, St.Pauli, Dresden, Dinoma, pomimo iż niektóre z nich to lewackie ekipy to prezentują przyzwoity poziom w Hiszpanii tego nie ma i gówno graja bez wsparcia fanów którzy wola pisac swoje zale na forum niz dopingowac ich na miejscu:)

Nawet nie umiecie sie pogodzic z tym ze real obecnie prezentuje sie jednym slowem chujowo i zalosnie. Ajax BVB :>

1xbQbvo.png

Opublikowano

Spytam się inaczej GDZIE WY FANI REALU BYLIŚCIE wczoraj na meczu? Bo ja tyko słyszałem doping BVB, nic dziwnego że z takim śmiesznym młynem nic nie ugraja:) W niemczech jest parę dobrych grup kibicowskich - BVB, St.Pauli, Dresden, Dinoma, pomimo iż niektóre z nich to lewackie ekipy to prezentują przyzwoity poziom w Hiszpanii tego nie ma i gówno graja bez wsparcia fanów którzy wola pisac swoje zale na forum niz dopingowac ich na miejscu:)

Nawet nie umiecie sie pogodzic z tym ze real obecnie prezentuje sie jednym slowem chujowo i zalosnie. Ajax BVB :>

To, że w Hiszpanii kibice mają piknik na trybunach to wiem. Z tym, że Real prezentuje się źle to też wiem. Ale człowieku. Gdzie Ty widzisz Ajax w fazie pucharowej? Ajax dla Realu to już od paru lat w LM chłopiec od bicia. Nawet się nie będĄ SPECJALNIE STARAĆ.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Rzeczywiscie moze z Ajaxem na wyrost wyskoczylem jestem gotowy pojsc na kompromis. Ale real niczego wiecej niz 2 miejsca juz nie uciucla w tej grupie taka prawda

1xbQbvo.png

Opublikowano

ja nie jestem fanem barcelony ani realu ani nikogo :) ja obstawiam mecze i kieruje sie zarobkiem $$ :)

1xbQbvo.png

Opublikowano

Dokładnie :)

Co pokazała świetna Barcelona ?

Nic.

Real Madrid wyjdzie na pierwszej pozycji LM i szczerze mówiąc jestem zadowolony z tych 2meczów gdyż Polacy wreszcie mogą grać z prawdziwymi gwiazdami na równym poziomie,poczuć smak Ligi Mistrzów.

Real oraz BvB życzę im sukcesów w Fazie pucharowej :)

Zachwyca mnie gra ,która prezentuje Di Maria

Opublikowano

Nic.

Real Madrid wyjdzie na pierwszej pozycji LM i szczerze mówiąc jestem zadowolony z tych 2meczów gdyż Polacy wreszcie mogą grać z prawdziwymi gwiazdami na równym poziomie,poczuć smak Ligi Mistrzów.

Ile masz lat?

1xbQbvo.png

Opublikowano

Nic.

Na 1 miejscu ? Aha ,szkoda bo najcięższe BvB ma za sobą ;)

Opublikowano

Wejdź na profil przekonasz się :>

No jeszcze nie zapominajmy o City.

No to czemu pierdolisz takie głupoty ? Obrazić ten zjebany klub to zaraz jak lwy się do gardłą rzucacie widać nie umiecie podchodzić do tego z dystansem. No tak jak się nie wspiera swojego lokalnego klubu tylko jakieś gówna bez kibiców z hiszpanii to tak jest:)

City nie istnieje.

1xbQbvo.png

Opublikowano

Wejdź na profil przekonasz się :>

No jeszcze nie zapominajmy o City.

O tym klubie co u siebie z Ajaxem ledwie zremisowało ? Nie bądź śmieszny ,tak oceniasz klub który pokonał u siebie Real i na wyjeździe cudem nie wygrał ?

Opublikowano

No to czemu pierdolisz takie głupoty ? Obrazić ten zjebany klub to zaraz jak lwy się do gardłą rzucacie widać nie umiecie podchodzić do tego z dystansem. No tak jak się nie wspiera swojego lokalnego klubu tylko jakieś gówna bez kibiców z hiszpanii to tak jest:)

City nie istnieje.

Nie mam zamiaru się na nikogo rzucać Barcelona wiadomo jest świetnym zespołem ,grają dobry football mają po równo gwiazd z Real'em. Skąd wiesz ,że nie wspieramy naszych lokalnych klubów?

Nie rozumiem jednego dlaczego gdy Real przegra jakiś mecz wtedy kibice Barcelony śmieją się itd.

Lecz gdy to oni przegrali mecz nam już tego nie wolno? Nie rozumiem. W takim razie zachowujmy się normalnie i kibicujmy.

Tyle.

Opublikowano

Nie mam zamiaru się na nikogo rzucać Barcelona wiadomo jest świetnym zespołem ,grają dobry football mają po równo gwiazd z Real'em. Skąd wiesz ,że nie wspieramy naszych lokalnych klubów?

Nie rozumiem jednego dlaczego gdy Real przegra jakiś mecz wtedy kibice Barcelony śmieją się itd.

Lecz gdy to oni przegrali mecz nam już tego nie wolno? Nie rozumiem. W takim razie zachowujmy się normalnie i kibicujmy.

Tyle.

Kiedy Barcelona by przykładowo pierwsza dała plamę ,też byście się śmiali , prowokowali .... Pisz o obu stronach.

Opublikowano

Kiedy Barcelona by przykładowo pierwsza dała plamę ,też byście się śmiali , prowokowali .... Pisz o obu stronach.

Zgadzam się masz racje. Obie strony są po prostu temu winne lecz jedno jest pewne ,że Barcelona i Real to dwa najlepsze zespoły ,lecz jeżeli chodzi o lige to moim zdaniem więcej emocji jest w Premier League .

Opublikowano

W Premier League ? Nawet w Serie A jest ciekawiej w LIDZE , b Premiere Division non stop Real-Barca-Real-Barca i na tym bazuje. A to smutne ,bo jest wiele zawodników nie doceniach ,którzy są genialni ;)

Opublikowano

Ile mam razy mówić że nie jestem ANI ZA BARCELONA ANI ZA REALEM. Wspieram swój lokalny klub i mi to wystarczy. Rzuacie mięsem od jednej linii do drugiej i nigdy nie dojdziecie do porozumienia a tak naprawde to DLA WAS Real i Barca to wirtualne klubu na ktorych meczu i tak nidy nie bedziecie.

1xbQbvo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...