Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP@ Widać jesteś tak nie dojebany ,że nawet nie umiesz napisać poprawnie nazwy klubu przeciwnka. 0 szacunku , j**any minus społeczny tyle Ci powiem.

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

UP@ Widać jesteś tak nie dojebany ,że nawet nie umiesz napisać poprawnie nazwy klubu przeciwnka. 0 szacunku , j**any minus społeczny tyle Ci powiem.

Zwykła prowokacja, żałuję że są tacy kibice na świecie.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

@assasynek13

Jakie to przykre ;( Poprostu wzruszyłem się :(

Jak bede chcial to moge pisac jak bede chcial , ale to naprawde smutne ze placzesz bo obrazilem twoj kochany klub , tutaj o nim piszemy a nie o twoim "miszczowskiej" Barcelonie ;)

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

nie chce nic mówić ale te GD Barca raczej przegra ;s, niby w lidze i lm wygrywają ale brakuje czegoś im w tej grze i to sprawi że Real wygra ;s obstawiam 1:2 dla Realu.

+ Daj "Lubię to" jeżeli w czymś Ci pomogłem.

Opublikowano

http://eurosport.onet.pl/tylko-w-onet-pl/magazyn/historia-nienawisci,1,5266855,wiadomosc.html

Jeszcze zanim na boisko wyjdą piłkarze Barcelony i Realu Madryt, z siedzeń zrywa się tłum kibiców i podskakując, skanduje: "Es polaco que no bote!". Nad stadionem wznosi się chóralne: "Kto nie skacze, jest Polakiem!". To już rytualne zachowanie fanów Królewskich. Ci z Barcelony odpowiadają im wtedy rymowanką, że lepiej być Polakiem niż hiszpańskim psem.

Polecam cały artykuł !

Opublikowano

@up

również mogę podać :)

zapraszam pw , bo nie wiem czy mogę tu wstawiać --- ANTY|||FLAME|||

Dobra ja się szykuje do meczu przez który nie wątpie iż wygra Barcelona.

Niech wygra Barca Najlepszy

Anty flame :)

Przy okazji , zna ktoś przed wcześnie wyznaczony skład przez Jose ?

zetrax.jpg

Nie jestem najlepszy na świecie, ale lepszych ode mnie nie ma.

Opublikowano

Dobra. Ładny mecz ;D Wiedziałem, że messi strzeli gola na tym wolnym. Po prostu wiedziałem ;D A potem Ozil zajebiste prostopadłe podanie i perfekcyjne wykończenie CR7 :)

Ps. Oby się Cristiano nic nie stało :( W sensie żadnej kontuzji ;D)

Pss. Ten mecz miał mieć duży wpływ na złotą piłkę, a skończyło się tak jak się skończyło ;D Czyli nadal trenerzy mają kłopot xD

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...