Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To są sezonowcy. Tacy kibice sobą nic nie reprezentują. Sry to nie są nawet kibice !

A tak btw. to 3/4 kibiców Barcelony to własnie "Sezonowcy"

Więc PZDR. :)

Właśnie 3/4 kibiców Barcy to są prawdziwi kibice

1. Akurat w ostatnim meczu wszyscy obrońcy z Ramosem i Coentrao na czele byli zajebiści za to w pomocy i ataku było kiepsko. Ciągle wrzutki.

2. Spalonego nie było:

otrorobo.jpg

Którzy to gracze Realu bo mają granatowe stroje i białe

graphic.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. Akurat w ostatnim meczu wszyscy obrońcy z Ramosem i Coentrao na czele byli zajebiści za to w pomocy i ataku było kiepsko. Ciągle wrzutki.

2. Spalonego nie było:

otrorobo.jpg

No to widzisz dobra gra obrońców Realu przychodzi i odchodzi

graphic.png

Opublikowano

Może, to twoje rozumowanie nie ma sensu?

Jest spalony jak nic, mały ale jest

Gracze Realu mieli granatowe stroje. Gracze Betisu białe z dodatkiem zieleni.

otrorobo.jpg

Tak więc gdzie tu był spalony? :D

@Up

-_-

1393461645-U349224.png

Opublikowano

liniowy równiutko z nimi stał :x

no racja, ale wystarczy mniej niż 0,5 sekundy i już jest pomyłka.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Racja, sędziowie dają dupy, ale to nie tylko wina sędziów forma Realu w tym sezonie jest strasznie słaba, strasznie słaba skuteczność, podania które wychodziły perfekcyjnie w zeszłym sezonie w tym sezonie są przejmowane przez obrońców przeciwnych drużyn, Ronaldo - chciałbym żeby zdobył Złotą Piłkę, ale formę jaką prezentuje ostatnio to nie pokrywa się z zeszłym sezonem w ogóle, w zeszłym sezonie to była maszyna, nie wiem czy się zablokowali czy co, ale -11 to już nie jest takie łatwe, wiem, że w zeszłym sezonie Real miał dużą przewagę nad Barcą i pod koniec musieli się starać, ale w tym sezonie niestety nie widzę już Ligii, połowy meczów jeszcze nie ma, a tu już -11, mecze z Barceloną jeszcze, rewanże, miejmy nadzieję, że Barca się potknie, ale Real musi popracować nad skutecznością bo jak tak dalej pójdzie to z 1/8 nie wyjdziemy z LM.

Hala Madrid!

Opublikowano

d7YmS.jpg

Jak dla mnie 100% spalony. Albo jestem slepy, albo zawodnik w koleczku ma pileczku.

I gratuluje wzroku, im dluzej meczycie oczy, tym wieksze macie problemy z szukaniem szczegolow.

kh4xi.jpg

Opublikowano

Wiesz co to spalony? ;)

A wiesz co to sarkazm?

edit: atup; wiec nie zadawaj tak idiotycznych pytan, gdyz szukam kogos kto mi wytlumaczy pojecie sarkazmu, rodem z wiki.

edit2: atup; codziennie caluje plakat messiego, wystarczy? <3

kh4xi.jpg

Opublikowano

No to co wybrano po 3 zawodników i trenerów do złotej piłki!

Zawodnicy: Messi/Iniesta/Ronaldo

Trenerzy: Del Bosque, Guardiola i Mourinho

Guardiola - jeżeli wygra, to ta nagroda nie ma sensu, mimo iż jestem za Mou, myślę, że największą szansę ma Del Bosque na wygranie.

Co do zawodników, Messi po raz 1000?

Opublikowano

No to co wybrano po 3 zawodników i trenerów do złotej piłki!

Zawodnicy: Messi/Iniesta/Ronaldo

Trenerzy: Del Bosque, Guardiola i Mourinho

Guardiola - jeżeli wygra, to ta nagroda nie ma sensu, mimo iż jestem za Mou, myślę, że największą szansę ma Del Bosque na wygranie.

Co do zawodników, Messi po raz 1000?

Iniesta to jeszcze się mogę zgodzić, no ale Guardiola? xD

di Mateo zamiast niego powinien być. Klopp czy jak mu tam. Osiągnęli więcej. Po prostu Pep miał zjebany ten sezon. Doprowadził do wygrania w CdR i to tyle.

Del Bosque powinien wygrać. Potem Mou.

A z piłkarzy CR, Messi, Andrzej.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Lista powołanych na Atlético:

Bramkarze: Casillas, Adán, Jesús;

Obrońcy: Varane, Pepe, Ramos, Coentrão, Carvalho, Arbeloa;

Pomocnicy: Khedira, Kaká, Özil, Alonso, Modrić, Callejón, Di María, José Rodríguez;

Napastnicy: Cristiano Ronaldo, Benzema;

Kontuzjowani: Marcelo, Albiol, Higuaín;

Alergia: Essien;

Nieobecni decyzją trenera: Nacho, Morata;

Zgrupowanie: Dziś o godzinie 20:45 na Bernabéu;

Trening: Niedziela 2 grudnia o godzinie 11:00 w Valdebebas

@Down

di Mateo nie może.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Z jakiej racji Ronaldo ? Co on takiego w 2012 osiągnął ? W Mistrzostwach Europy - ćwierćfinał (ZA TO NIE MA NAGRODY) , Ligę hiszpańską w 2011/2012 i teraz gdzie mają -11. Dalej , liga mistrzów znowu bez pucharu ,jedynie w pucharze hiszpanii czy coś takiego ... A Iniesta ? Mistrzowstwo Europy, Świata , jego asysty i gole. Nigdy nie wyróźniony choć trzyma od wielu lat światowy poziom. Ronaldo ,bo jestem kibicem Realu ,trochę obiektywizmu ... Skoro Del Bosque najlepszy trener to czemu nie jego podopieczny też ? W dodatku Ronaldo ile zdobył bramek i asyst a Messi w 2012r.

Opublikowano

Z jakiej racji Ronaldo ? Co on takiego w 2012 osiągnął ? W Mistrzostwach Europy - ćwierćfinał (ZA TO NIE MA NAGRODY) , Ligę hiszpańską w 2011/2012 i teraz gdzie mają -11. Dalej , liga mistrzów znowu bez pucharu ,jedynie w pucharze hiszpanii czy coś takiego ... A Iniesta ? Mistrzowstwo Europy, Świata , jego asysty i gole. Nigdy nie wyróźniony choć trzyma od wielu lat światowy poziom. Ronaldo ,bo jestem kibicem Realu ,trochę obiektywizmu ... Skoro Del Bosque najlepszy trener to czemu nie jego podopieczny też ? W dodatku Ronaldo ile zdobył bramek i asyst a Messi w 2012r.

Liczy się rok kalendarzowy, tak więc pisanie o Inieście jako mistrza świata jest śmieszne. Portugalia doszła do półfinału.

Iniesta zdobył Mistrzostwo Europy i CdR

Messi zdobył CdR

Ronaldo Zdobył La Lige i Superpuchar Hiszpanii

Ilość goli i asyst się nie liczy patrząc na poprzednie lata. Ilość pucharów zdobytych przez klub dzięki dużej pomocy jednego zawodnika też się nie liczy patrząc na rok 2010 :-)

Liczy się tylko sympatia do któregoś z zawodników. A skoro liczy się sympatia to wiadomo kto wygra.

I według Twojego zdania Iniesta musi wygrać, bo najlepszym trenerem według nas był Del Bosque? ;|

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Nie ,ponieważ zdobył MŚ wielokrotnie , w obecnym ME oraz CdR. W lidze nie zawodzi i zdobywa bramki oraz asysty. A to że wybieracie Ronaldo tylko z sympatii to pokazuje Was obiektywizm.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...