Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

http://crackovia.pl/transmisja.php

To mi działa.

5:0 ;D

@Down

Tak, 8:0

Zagranie Modricia do Benzemy <3

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Kaka 3 bramki hmm moze Brazylijczyk teraz bedzie rywalizacja dla Ozila i Modrica :> :D

Serio? Ten klub, któremu strzelił 3 bramki to jakaś Kolumbijska nie wiadoma. Niech zagra tak z zespołem z ligi typu Real Saragossa.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Serio? Ten klub, któremu strzelił 3 bramki to jakaś Kolumbijska nie wiadoma. Niech zagra tak z zespołem z ligi typu Real Saragossa.

przeciez joke :D

jakby tak gral w lidze to by byl git .

Jesli ma dalej grac lipe niech odejdzie do Milanu ;)

Opublikowano

Gdyby miał go w planach nie sprowadzałby Modricia. Ale o ile wiem, Kaka to OP, a Granero ŚP.

Poza tym Granero powiedział że nawet jakby nie był na ławce, ani w 11. To zostaje.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

nowebernabeuduza_1.jpg

To była jedna z najbardziej strzeżonych tajemnic Walnego Zgromadzenia. Cztery projekty przebudowy Santiago Bernabéu. Tylko nieliczni byli w stanie zobaczyć cztery makiety przed główną prezentacją, która miała miejsce w niedzielę. Pomieszczenie w których się znajdowały, było pilnie chronione i nie można było wejść do niego z aparatem czy kamerą.

- Nasz stadion jest kluczowym miejscem dla naszej tożsamości i dlatego chcemy dać mu najwyższą kategorię, zamienić w światowy symbol architektoniczny - mówił prezes Realu Madryt. Cztery finałowe projekty zostały stworzone przez światowej sławy studia architektoniczne.

Galerię projektów można zobaczyć tutaj:

http://www.realmadrid.com/cs/Satellite/es/1330119899771/noticia/GaleriadeImagenes/1330119899771.htm

1393461645-U349224.png

Opublikowano

deportivosklad_1.jpg

Największe zaskoczenie:

Ramos na prawej stronie, Varane na środek. Widzę, że chłopak zabłysnął w meczu z City ;D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

o której ten mecz? Bo jestem ciekaw czy rzeczywiście Ramos wyjdzie na prawej stronie :O

Jeżeli tak i dobrze zagra, to Arbeloa BYE BYE

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...