Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ,ponieważ zdobył MŚ wielokrotnie , w obecnym ME oraz CdR. W lidze nie zawodzi i zdobywa bramki oraz asysty. A to że wybieracie Ronaldo tylko z sympatii to pokazuje Was obiektywizm.

Liczy się 2012 rok. MŚ zdobył raz w 2010. Więc to pod uwagę nie jest brane. Na Twoje szczęście my nie mamy głosu. Głos mają Ci, którzy wolą messiego.

1393461645-U349224.png

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uwielbiam "znawców" na tym forum, nie masz pojęcia o czymś ? To się za to nie zabieraj, Ronaldo w poprzednim sezonie osiągnął więcej od messiego i iniesty, a guardiola, lol ? czemu on w ogóle jest w tej trójce ...

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Po co piszesz o messim ,skoro pisze o Iniescie ? To ty się przyznałeś ,że oceniasz ,bo go lubisz.

Bo z góry wiadomo, że ani Iniesta, a ni Ronaldo nie wygrają? lol. Według mnie Ronaldo zasłużył i tyle. Iniesta lub CR nie wiadomo ile by zrobili i tak wygra Argentyńczyk.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Przebicie Gerarda Mullera ,rekord wszechczasów to jest nic ? To jest dowód że nigdy nie było lepszego zawodnika ;) W piłce nożnej chodzi o bramki a nie reklame własnej osoby jak robi to ronaldo. Co portugalczyk takiego zrobił ? Jakieś indywidualne wyróżnienia ? Messi w poprzednim sezonie miał nawet więcej asyst niż Ozil czy Di Maria. Teraz też podaje i asystuje nie to co Cristiano ,zawsze musze strzelić Ronaldo. ;)

Uwielbiam "znawców" na tym forum, nie masz pojęcia o czymś ? To się za to nie zabieraj, Ronaldo w poprzednim sezonie osiągnął więcej od messiego i iniesty, a guardiola, lol ? czemu on w ogóle jest w tej trójce ...

A w czym Mou przebił Del Bosque ?

Opublikowano

Przebicie Gerarda Mullera ,rekord wszechczasów to jest nic ? To jest dowód że nigdy nie było lepszego zawodnika ;) W piłce nożnej chodzi o bramki a nie reklame własnej osoby jak robi to ronaldo. Co portugalczyk takiego zrobił ? Jakieś indywidualne wyróżnienia ? Messi w poprzednim sezonie miał nawet więcej asyst niż Ozil czy Di Maria. Teraz też podaje i asystuje nie to co Cristiano ,zawsze musze strzelić Ronaldo. ;)

A w czym Mou przebił Del Bosque ?

Ozil miał więcej asyst. Rekord bramek? Co te jego bramki dały barcelonie? Dzięki nim coś wygrał? Nie. W ważnych momentach zawodził. Reklama osoby? Ronaldo jest szczery, messi nie koniecznie. Zrobił więcej dla Realu niż messi dla barcelony.

Sam poprawiałeś mnie, że piszesz na temat Iniesty, a tu nagle zmienisz się na messiego. Byleby nie wygrał Ronaldo c'nie? ;-)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Zgodę się na pewno w jednym - Guardioli w tym roku na tej liście nie powinno być i kropka.

Things have changed. Forever.

314x177-many-faces-of-aj-lee.jpg

Opublikowano

Ozil miał więcej asyst. Rekord bramek? Co te jego bramki dały barcelonie? Dzięki nim coś wygrał? Nie. W ważnych momentach zawodził. Reklama osoby? Ronaldo jest szczery, messi nie koniecznie. Zrobił więcej dla Realu niż messi dla barcelony.

Sam poprawiałeś mnie, że piszesz na temat Iniesty, a tu nagle zmienisz się na messiego. Byleby nie wygrał Ronaldo c'nie? ;-)

Pokazywałem już Ci kiedyś ,że w lidze hiszpańskiej Messi miał o 1 więcej. Nic nie dała ? Chodzi mi o jego indywidualne wyróżnienie ,a Ronaldo co takiego dał ? SPIERDOLIŁ KARNIAKA w najważniejszym momencie LM o to Ci chodzi ? Niee , moim zdaniem wielki błąd to jest brak Falcao ; )

Opublikowano

Pokazywałem już Ci kiedyś ,że w lidze hiszpańskiej Messi miał o 1 więcej. Nic nie dała ? Chodzi mi o jego indywidualne wyróżnienie ,a Ronaldo co takiego dał ? SPIERDOLIŁ KARNIAKA w najważniejszym momencie LM o to Ci chodzi ? Niee , moim zdaniem wielki błąd to jest brak Falcao ; )

Hahahahahhaha :D Dobrze, że wspomniałeś o karnym. Messi mógł z karnego strzelić zwycięską bramkę z meczu z Chelsea w półfinale, ale nie trafił nawet w światło bramki. Tak więc o karnych nawet nie pisz. Zresztą CR strzelił wcześniej 2 gole.

Odnośnie asyst to też podałem Ci stronkę z asystami ;-) Nic nie dała?

Nom. Za messiego by się tygrys przydał.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Dla niego to nie jest grupa śmierci :P Dla innych tak

Moim zdaniem to jest grupa śmierci , najlepsza grupa , Chcę aby Real i Borussia wyszli i chyba tak będzie bo $hity coś nie idzie .

1359301966-U737205.jpg

Opublikowano

Skoro i Ronaldo i Messi spierdolili , i Portugalczyk i Argentyjczyk nic nie osiągneli w LM i drużynie narodowej ,a ronaldo dodatkowo ma mniej goli i asyst to dlaczego messiego wywalić ? Japierdole...

Opublikowano

Skoro i Ronaldo i Messi spierdolili , i Portugalczyk i Argentyjczyk nic nie osiągneli w LM i drużynie narodowej ,a ronaldo dodatkowo ma mniej goli i asyst to dlaczego messiego wywalić ? Japierdole...

Eee.. bo więcej dał drużynie? La liga, Superpuchar? Lol.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Jak mógł dać więcej w La Lidze skoro zdobył mniej bramek nie wspominając już asyst ? Poza tym on sam grał ... ? Superpuchar też sam wygrał ? Barcelona na czele z Messim wygrała też jakiś tam puchar..

Opublikowano

Jak mógł dać więcej w La Lidze skoro zdobył mniej bramek nie wspominając już asyst ? Poza tym on sam grał ... ? Superpuchar też sam wygrał ? Barcelona na czele z Messim wygrała też jakiś tam puchar..

Był czołową postacią. W wielu spotkaniach ratował Realowi punkty. Dał zwycięską bramkę w meczu z barceloną na 2:1. W superpucharze strzelił 2 ważne bramki. Bramki messiego barcelonie oprócz Pucharu Króla nic nie dały.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Oh sezonowcy, sezonowcy. Na złotą piłkę tak naprawdę zasługuje Iker.

półfinał LM

Mistrz. Hiszpanii

Mistrz. Europy

To jest klasa sama w sobie. Uwielbiam CR 7, dla niego może być nagroda w postaci najlepszego strzelca Europy, ale na ZP zasługuje Casillas.

Tak btw.

Połowa osób, które udzielają się w tym temacie zamierza dzisiaj obejrzeć mecz? Czy tylko jutro skrócik zobaczycie i znowu za tydzień będziecie tu pierdo... swoje farmazony?

Ja już nie mogę się doczekać meczyku <3:)

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Real Madryt: Casillas, Arbeloa, Pepe, Sergio Ramos, Coentrão, Khedira, Özil, Xabi Alonso, Benzema, Di María, Ronaldo.

Ozil...? Serio..? On formy całkowicie nie ma... :( Gdzie Modrić! :(

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Po pierwszej połowie co tu mówić, straszne łagodne podejście sędziego wobec graczy ATM, proszę Was, ten ostatni faul na CR, zasługiwał wg. mnie na żółtą, atak na nogi, gracz bez piłki, do tego dobra symulka Falcao, pewnie jutro zobaczymy to na kwejku, strasznie agresywna gra - jak to derby Madrytu.

Ozil strasznie nie widoczny, Di Maria próbuje ale też mu nie wychodzi, co do gola Ronaldo, piękna brameczka, w końcu się przełamał ze złej passy i w dodatku z wolnego, czyżby powtórzyła się historia i Real znowu wygra 1:0 po golu Ronaldo z wolnego?:)

Opublikowano

Aż Casillas z podziwem gwizdnął po strzale CR :D Bomba + spadający liść ^^ A tak to chujowo gra i Ozil i przede wszystkim di Maria - On utracił swój balans ciała? ;|

No Falcao przyaktorzył mocno. Uważałem, że On bardziej jest taką twardą skałą i nie symuluje. Mógłby Modricia za di Marię wpuścić, albo Callejona. Mou oczywiście.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Di Maria się dzisiaj nie popisał.

A co do Cristiano to powinien ustrzelić hattrick'a ;)

No i ten nurek Falcao - do tej pory bardzo go polubiłem, ale przy tej sytuacji z Ramosem przegiął i to mocno.

Ogólnie zajebisty mecz - 1??!!!??? Jeden strzał na bramkę Casillas'a, 0 podbramkowych sytuacji dla Athletico. Obrona zagrała zajebiście, bardzo fajny mecz. Szanse na mistrza wciąż są :)

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

A co do Cristiano to powinien ustrzelić hattrick'a ;)

No poprzeczka i słupek to jednak szkoda tych szans ;D

Mecz dobry, AM grała ostro. Najbardziej wkurwił mnie Diego Costa. Takiego chama to za jaja powiesić. Ozil w drugiej połowie dobrze nawet zagrał. Jose to się nagrał pół minuty :D Ale zawsze to pierwszy raz w pierwszej drużynie Realu :D

1393461645-U349224.png

Opublikowano

No i co 2:0, a powinno być przynajmniej 4:0, strasznie sędzia łagodny w tym meczu, że bez czerwonej ATM skończyło mecz, Ozil po pierwszej połowie, gol oraz jedno bardzo ładne podanie, wolne Ronaldo dzisiaj walił jak natchniony, może wielki comeback mistrza?:D

Dobrze dzisiaj Real grał, ale szczęście nie dopisało ku większemu wynikowi, Casillas za dużo roboty nie miał, po 2 bramce, Real grał to co lubi, miał nawet dużo miejsca, fajnie im to szło, ale te brutalne faule ze strony ATM...

Ogólnie bardzo się cieszę, że do 2 miejsca zmniejszyła się ilość oczek, trochę meczy i Real wskakuje na 2 miejsce!

Opublikowano

Jak Real nadal tak bd grał to "Barca" ani się obejrzy a już bd 2 albo i niżej :) Teraz ważne żeby wygrywać wszystkie mecze i żeby Barcelona się potknela na kimś :)

ioHUR.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...