Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dzisiaj mecz z Manchester City o 20:45, będzie 4:2 dla nas :D

Ta dziś może być ciekawy mecz Myślę ze spokojnie 3-1 dla Realu Bd

Opublikowano

Real Madryt: Casillas, Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrão, Khedira, Xabi Alonso, Dí María, Modric, Cristiano, Benzema.

Manchester City: Hart, Maicon, Kompany, Nastasić, Kolarov, Zabaleta, Touré Yaya, Nasri, Silva, Džeko, Agüero.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

1353533852344.gif

KOCHAM GO <3xD

Mourinho o arbitrze: "Ciągle mam karę w zawieszeniu, muszę być spokojny. Jeśli chodzi o UEFA, to mogę być tylko wdzięczny za piękną paterę, jaką podarowali mi na 100 meczów w Lidze Mistrzów".

378937_512260075480880_718203788_n.jpg

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Nie traktujcie mnie jako hejtera ale wszędzie widzę jak spinają się to fani realu to barcelony, a 99,9% z tych "fanów" nigdy nie było na meczu swojego ukochanego klubu, ba.. nawet nie byli na stadionie klubu, nie widzieli go na żywo.

Więc? Więc nie spinajcie się bo żyłka wam pęknie.

Opublikowano

Dziś mecz:

Real Madryt - Real Batis (Primera Division)

Mój Typ:

RM 2:0 RB

Jaki wynik obstawiacie ?

@edit

mlNOT.jpg

Nigdy nie byłem i nie będę za "Barca" a wy?

Opublikowano

Pierwsza połowa SŁABA.

Weźcie mi di Marię i Arbeloe z boiska.. Khedira to nad celnością powinien popracować :D

Jest hujowo jak na początku sezonu.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Prawdopodobnie Drogba będzie w Realu Madryt, nie obowiązuje go kolejka transferowa bo jest wolnym graczem, ciekawe. ;)

No to cię zdziwie Dorgba ma podpisany kontrakt że nawet po 2 godziny po podpisaniu oferty z jego nowym klubem jak Barcelona by spytała się o niego oni muszą się zgodzić

VISCA EL BARCA!

RM 0-1 RB

Spodziewałem się. Obrona w Realu razem z Cassiliasem zawodzi. Jedynie pomoc i atak daje rade.

Ja osobiście kibicuje Barcy od 3 roku życia ale mam ogromny szacunek do graczy Realu i Jose Murinho. Ale Barca zawsze zostanie w moim sercu a do Realu mam szacunek. Po co ja piszę 2 razy o tym samym :P Denerwuje mnie tylko żel na włosach CR7 i że jest trochę arogancki. Nawet nie wiem dlaczego mnie ten żel tak denerwuje coś w nim takiego jest. VISCA EL BARCA!

Gol, ale przecież spalony, którego nie było...

@up

how u wish Callejon za Di Marie

Był ale dosłownie milimetrowy

graphic.png

Opublikowano

Dziś mecz:

Real Madryt - Real Batis (Primera Division)

Mój Typ:

RM 2:0 RB

Jaki wynik obstawiacie ?

@edit

mlNOT.jpg

Nigdy nie byłem i nie będę za "Barca" a wy?

Zawsze będe za barcą a ten demot to prawda. Cała moja klasa byłą za Realem a ja za barcą a teraz 3/4 klasy jest za Barceloną

graphic.png

Opublikowano

No to cię zdziwie Dorgba ma podpisany kontrakt że nawet po 2 godziny po podpisaniu oferty z jego nowym klubem jak Barcelona by spytała się o niego oni muszą się zgodzić

VISCA EL BARCA!

RM 0-1 RB

Spodziewałem się. Obrona w Realu razem z Cassiliasem zawodzi. Jedynie pomoc i atak daje rade.

Ja osobiście kibicuje Barcy od 3 roku życia ale mam ogromny szacunek do graczy Realu i Jose Murinho. Ale Barca zawsze zostanie w moim sercu a do Realu mam szacunek. Po co ja piszę 2 razy o tym samym :P Denerwuje mnie tylko żel na włosach CR7 i że jest trochę arogancki. Nawet nie wiem dlaczego mnie ten żel tak denerwuje coś w nim takiego jest. VISCA EL BARCA!

Był ale dosłownie milimetrowy

1. Akurat w ostatnim meczu wszyscy obrońcy z Ramosem i Coentrao na czele byli zajebiści za to w pomocy i ataku było kiepsko. Ciągle wrzutki.

2. Spalonego nie było:

otrorobo.jpg

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Zawsze będe za barcą a ten demot to prawda. Cała moja klasa byłą za Realem a ja za barcą a teraz 3/4 klasy jest za Barceloną

To są sezonowcy. Tacy kibice sobą nic nie reprezentują. Sry to nie są nawet kibice !

A tak btw. to 3/4 kibiców Barcelony to własnie "Sezonowcy"

Więc PZDR. :)

Opublikowano

UP@ Szkoda jaki ty fajny i oddany klubowi. A dlaczego ponad 3/4 kibiców Madrytu MAGICZNIE nie udzielała się publicznie przed szałem transferowym ? Otóż odrazu Ci odpowiem ,bo ich nie było ! Większość się obudziła po zakupach i nagle sobie przypomnieli (aha to ten klub któremu kibicowałem x lat temu ,grał tam Figo , Ronaldo i Zidane , Carlos) , kupują Cristiano Ronaldo który wtedy jest uważany bezapleacyjnie za najlepszego na świecie , kake jednego z najlepszy pomocników świata itp. Taka prawda i się z tym w duszy pogódź. Sezonowcy są po obu stronach i swoim nie odejmuj ;)

Opublikowano

Dzisiaj mecz z Alcoyano o 21:30 ;)

Ozil sbie teraz nawet z trzecioligowcami nie radzi. Zupełnie niewidoczny. Następny mecz ławka, a Modrić od pierwszej. To przesada.

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...