Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Real Madrid

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile mam razy mówić że nie jestem ANI ZA BARCELONA ANI ZA REALEM. Wspieram swój lokalny klub i mi to wystarczy. Rzuacie mięsem od jednej linii do drugiej i nigdy nie dojdziecie do porozumienia a tak naprawde to DLA WAS Real i Barca to wirtualne klubu na ktorych meczu i tak nidy nie bedziecie.

Za późno. Już byłem na meczu. Ale to że jestem fanem jakiegoś zespołu nie oznacza, że co 3 dni muszę być na każdym ich meczu.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Ile mam razy mówić że nie jestem ANI ZA BARCELONA ANI ZA REALEM. Wspieram swój lokalny klub i mi to wystarczy. Rzuacie mięsem od jednej linii do drugiej i nigdy nie dojdziecie do porozumienia a tak naprawde to DLA WAS Real i Barca to wirtualne klubu na ktorych meczu i tak nidy nie bedziecie.

Ciekawe czy ty byłeś na jakimś meczu swojego ulubionego klubu ? A może jesteś fanem jakiegoś zespołu z Ekstraklasy tzw.Piłkarskiego Zadupia .

Czemu Niby Wirtualne kluby ? Oglądamy (w TV ) mecze, kibicujemy z całych sił ........

Opublikowano

Ciekawe czy ty byłeś na jakimś meczu swojego ulubionego klubu ? A może jesteś fanem jakiegoś zespołu z Ekstraklasy tzw.Piłkarskiego Zadupia .

Czemu Niby Wirtualne kluby ? Oglądamy (w TV ) mecze, kibicujemy z całych sił ........

Przed TV nie dasz zarobić klubowi, nie wrzucisz potrzebnych złotówek, nie zedrzesz gardła... Przed TV to żadne kibicowanie... Ja nie mam żadnego swojego ulubionego klubu w Europie. Jeżdżę na I ligę o Olsztyna do braci pomagać im i to wszystko. A w tv ogladam mecze bo lubie obstawiac i obejrzeć dobrą piłkę a nie kłócić się w necie czy real czy barca to lepszy klub.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Real Madrid - Levante

21:30

Real Madryt: Casillas; Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrão; Xabi, Essien; Di María, Özil, Callejón; Cristiano.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Musiał się położyć jak dostał. Inaczej by nie wytrzymał.

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Musiał się położyć jak dostał. Inaczej by nie wytrzymał.

Się zastanów. Jak w czasie pierwszej połowy nie widział na jedno oko, a w przerwie wgl. nic nie widział. Ciemność. Może miał do sędziego podbiec i spokojnie mu wytłumaczyć, że krew mu leci i nie widzi na oko?

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Się zastanów. Jak w czasie pierwszej połowy nie widział na jedno oko, a w przerwie wgl. nic nie widział. Ciemność. Może miał do sędziego podbiec i spokojnie mu wytłumaczyć, że krew mu leci i nie widzi na oko?

Zazdrość, nie wiem po co mu się tłumaczysz ;)

tumblr_mdck868mOW1ry6fnao1_400.gif

CAŁY PEPE <3

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Jezu , daje rękę że każdy z Was miał o wiele gorsze złamania ,przecięcia itp. A ronaldo ? Przecięty łuk brwiowy dlatego tyle krwi ... A pamiętacie Wasilewskiego ? Noga w kształcie trójkąta ,no tak ale to ronaldo otarł się o śmierć (buhahaha).

Opublikowano

Jezu , daje rękę że każdy z Was miał o wiele gorsze złamania ,przecięcia itp. A ronaldo ? Przecięty łuk brwiowy dlatego tyle krwi ... A pamiętacie Wasilewskiego ? Noga w kształcie trójkąta ,no tak ale to ronaldo otarł się o śmierć (buhahaha).

Otarł się o śmierć. Narzeka? Nie. Grał dalej? Grał. Mogę się założyć, że gdyby messiemu by się tak stało to od razu szpital by był. Chyba, że by ten łokieć nad głową mu przeleciał.

@Down

Nigdzie nie napisałeś, że jakies servisy tak piszą.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

UP@ Gdzieś właśnie czytałem artykuł " Otarł się o śmierć". Na wielu serwisach typu mixgol robią z niego bohatera , powtarzam LUDZIE nie on. To jest żałosne.

Opublikowano

UP@ Gdzieś właśnie czytałem artykuł " Otarł się o śmierć". Na wielu serwisach typu mixgol robią z niego bohatera , powtarzam LUDZIE nie on. To jest żałosne.

Specjalnie tak piszą w nagłówkach, by przyciągnąć więcej ludzi. Zwykły marketing.

1351788161-U286260.png

Opublikowano

Dzisiaj mecz z Bilbao o 22:00, obstawiam 3:1 dla Realu ;)

Przynajmniej Khedira wraca <3 Mam nadzieję, że dzisiaj wystąpi.

Obstawiam 4:1

Real Madryt: Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Coentrão; Alonso, Modrić; Callejón, Özil, Ronaldo; Benzema.

Ławka rezerwowych: Adán, Albiol, Nacho, Khedira, Kaká, Di María, Morata.

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Grał Kaka pare minut? Ronaldo jak grał? :D

Kaka nie grał :(

Ronaldo mimo, że nie strzelił bramki, ani nie zaliczył asysty, a powinien przynajmniej dwie mieć, to zagrał b. dobry mecz. Kiwał w polu karnym, strzelał, posyłał ostatnie podania (dwie asysty przynajmniej... gdyby nie słupek Callejona i problem di Marii, aby tafił w światło bramki w tym sezonie....). Grał chyba najbardziej zespołowo w tym sezonie :)

Prawdę pisząc każdy zawodnik Realu grał dobrze :) Arbeloa asyste zaliczył, Ramos bramkę, Coentrao bardzo solidnie na obronie tak jak Pepe, Khedira wszedł i bramkę strzelił, Xabi zaliczył asystę(chyba), Modrić zaliczył asystę i gra coraz lepiej, Ozil zaliczył asystę i bramkę, Callejon grał bardzo dobrze, di Maria grał dobrze, Benzema zagrał swój najlepszy mecz w sezonie, Ronaldo grał b. dobrze, Morata też grał bardzo dobrze :)

Kiedy on się nie kiwa :D

Tylko wczoraj tak ośmieszył paru zawodników, że mogą w depresję wpaść :D

1393461645-U349224.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...