Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nie mamy forum w dupie ;-) Co dzien przeglądamy forum, w miarę możliwości udzielamy odpowiedzi, Ale głownie teraz skopiliśmy się na poprawkach, nowosciach dla serwera.

Dodatkowo zapraszam na konkurs najlepszego forumowicza. W przyszłości przewiduje konkursy z nagrodami realnymi.

Opublikowano

Wprowadzone kilka poprawek co do misji na rumaki od teraz czytamy medale jak księgi ;p Naprawione ulepszanie dzwona na 130lvl Wymiar władców i kilka drobnych poprawek .

15961668440157620438.png

Opublikowano

Kiedyś patrzałem na tą prezentację ale miałem słabego neta i nie chciało mi się pobierać client'a aczkolwiek teraz zdecydowałem się na grę. Serwer jest naprawdę dobrze zrobiony i ma przyszłość a co do tego że odeszło "50 %" graczy... To zawsze mogli być ludzie którzy już sobie nie radzili na serwerze i poszli na inny w swoim typie, liczba graczy na pewno skoczy do góry, życzę Wam tego serdecznie , zasługujecie na wielu graczy. Pozdrawiam i do zobaczenia w Jinno.

gieksa2jp_rrahxre.jpg

Opublikowano

Milo się czyta takie pozytywne opinie , i motywuje to do dalszej pracy teamu:)

Mamy nadzieje ze będzie się Wam grac przyjemnie ;-)

Opublikowano

No no mapki i bronie mi się podobają ;] Powodzenia życzę ;].

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Wprowadzone kilka poprawek co do misji na rumaki od teraz czytamy medale jak księgi ;p Naprawione ulepszanie dzwona na 130lvl Wymiar władców i kilka drobnych

poprawek .

O tym nawet nie poinformowaliście graczy

Opublikowano

Pliki serverowe od Bloodymt2

i co jeszcze ciekawego napiszesz ? wszystko jest na forum co mamy na serwerze a te moby/bronie/biżuteria co wysłałem widziałeś takie na bloody ? wiec mi tu nie pierdol .

15961668440157620438.png

Opublikowano

Pobieram... , osobiście prezentacja zachęca , administracja wydaje się być ogarnięta , serwer wydaje się być całkiem w porządku , jak wbije to powiem jeszcze parę słów na temat serwera , najwięcej graczy w Jinno ?

Opublikowano

Administracjo, tylo blagam... USUNCIE to radio ze strony ;/ albo chociaz zrobcie tak, aby nie wlaczalo sie ono SAMO po odpaleniu strony. Bo chuj czlowieka strzeli -_-

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

To nie chodzi w sumie o to , że nic nie robicie , tylko nie robicie tego co powinniście... , jeśli gracze sobie w m1 używają nielegalnych oprogramowań to może warto było by to sprawdzić ? a nie najpierw wprowadzić poprawki potem niech oni sobie robią co chcą a wy to sprawdzicie jak dowodów już nie będzie... , szkoda bo serwer na prawdę wydawał się być godny uwagi .

Opublikowano

Jak dla mnie to ten serwer to zlagowane kupsko. Jak expisz to jak chcesz zejsc z konia to kurwa takie lagi ze cie zabija moby.... dnooooooo 0 przyjmnosci z gry

"Bądź życzliwy, gdyż każdy kogo spotykasz toczy ciężką bitwę" - Platon

Opublikowano

Jak dla mnie to ten serwer to zlagowane kupsko. Jak expisz to jak chcesz zejsc z konia to kurwa takie lagi ze cie zabija moby.... dnooooooo 0 przyjmnosci z gry

Na pewno lag na serwerze nie ma to na 100% wina twojego komputera ...

15961668440157620438.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...