Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To pozdro, jak grasz w metka w tym wieku to gratuluję.

Jesteście jebnięci ^^ idę spać, a wy sobie tu siedzcie do rana ;D

A co ma wiek do gry chłopcze,ja na pl u grałem z osobami po 30+ i kolo 40 i było zajebiscie ale to stare czasy.

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

Opublikowano

No wbijajcie Serwer już ON Zapraszam na Ts3 jest 70% expa ;d

Zaliczone Posty : 50 / 100 / 150 / 200 / 250 / 300 / 350 / 400 /450 / 500 / 550 / 600 / 650 / 700 / 750 / 800 / 850 / 900 / 950 / 1000

Opublikowano

Mam pytanie Dlaczego po ubiciu na 94 lv zjawy do misji ze stroną nie dropi mi ona? czy mam za duży lv? co mam zrobić?

Opublikowano

Mam pytanie Dlaczego po ubiciu na 94 lv zjawy do misji ze stroną nie dropi mi ona? czy mam za duży lv? co mam zrobić?

Postaramy się coś wymleć co ty tych misji

15961668440157620438.png

Opublikowano

Aktualnie, że tak się wypowiem nie w temacie co do misji, to ja je robiłem na 132 lvl'u i mi zaliczyło wszystko za pierwszym razem, więc raczej nie od lvl'a to zależy. Co do expa 70% to wspaniale, dzisiaj 7lvli w godzinkę. Trochę mnie te perełki czerwone denerwują bo ich cena jest kosmiczna, ale cóż poradzić.

Pozdrawiam

Opublikowano

Co do tej misji to sprawdzam to i wprowadzę poprawki co do tego .

Zwiększ szanse na drop do misji i wystarczy dziękuje za odpowiedz.

Opublikowano

Jak dla mnie za dużo zbroi i epików.

Nawet nie wchodzę, bo z góry wiem co będzie. Przeszywki po 6k od woja na maksymalnym eq, hm hm. :F

Opublikowano

Zwiększ szanse na drop do misji i wystarczy dziękuje za odpowiedz.

Szanse na drop to jest około 50% .

15961668440157620438.png

Opublikowano

Bezsens. Nie dość, że trudno znaleźć, to jeszcze jak znajdziesz okazuje się, że item nie dropnął. I znów szukać 2 godziny kolejnego wodza.

143516sygna.png

Opublikowano

Serwer w pełni stabilny i bardzo mi sie podoba zachecam wszystkich na gre na nim !!

http://www.mpcforum.pl/uploads/images/1350160971-U330251.jpg

Opublikowano

Banda złodziei i oszustów... była umowa... umowę złamali... OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!!!!

Mają Nasze pliki, clienta, questy, zabezpieczenia, stronke, scrypty i budowe channeli bo ich technik dał dupy z serwerem.... a oni Nas wychujali... szkoda słów...

Zachłanni...

Opublikowano

Ja ubiłem 6 zjaw tygrysa i z zadnej mi nie dropło....

Bon expa miałbyć do dzisiaj do godziny 20.00 ja sobie specialnie przyszedłem do domu zeby dobic 105 lv na surze to znow cos robią masakra, i znow exp mi przepada jasna cholera.

Opublikowano

gdyby robili to by napisali na forum ze przerwa techniczna albo cos w tym stylu. :>

;]]

Click Like ;]

Opublikowano

Serwer chwilowo Offline trwają prace technicze spowodowane licznymi atakami na serwer prace techniczne potrwa klika godzin i wracamy już niedługo !

Za Problemy Przepraszamy Team ForGame.pl

15961668440157620438.png

Opublikowano

Serwer chwilowo Offline trwają prace technicze spowodowane licznymi atakami na serwer prace techniczne potrwa klika godzin i wracamy już niedługo !

Za Problemy Przepraszamy Team ForGame.pl

A przedłużycie expa przez te ataki? bo miał być do 20.00 dziś a ja chciałem expić dalej ale nie da sie bo server off. Proszę o odpowiedź.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...