Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

do moda nie dodać bo tutaj jest praktycznie wszystko nowe

Nom najlepiej grac na naszym cliencie bo mamy duæo broni zbroji ITP

15961668440157620438.png

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nom najlepiej grac na naszym cliencie bo mamy duæo broni zbroji ITP

Jest z tobą jakiś kontakt gg / skype ?

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Serwera nie polecam. Zakupiłem sms pakiet smów za 30 złoty i otrzymałem kod, Tylko jak próbuję wpisać kod to piszę mi że jest niepoprawny a wszystko się zgadza.. Zero kontaktu z GM'ami..

Opublikowano

Serwera nie polecam. Zakupiłem sms pakiet smów za 30 złoty i otrzymałem kod, Tylko jak próbuję wpisać kod to piszę mi że jest niepoprawny a wszystko się zgadza.. Zero kontaktu z GM'ami..

Żadnej takiej informacji nie dostaliśmy wszystkie kody działają jak najbardziej dziś mieliśmy identyczny probelm i kody były już wykorzystane zapraszamy na teamsepak na pewno coś poradzimy jeśli to nasza wina to na pewno odzyskasz monety zapraszam teamspeak lub PW forum (Fakel)

15961668440157620438.png

Opublikowano

a ja mam takie pytanie, czy informacje o eventach sa podawane tylko w grze? Bo takich FAKTYCZNYCh dat i godzin kiedy dany event bedzie to jakos sie na forum dopatrzec nie moge, a na stronie w zakladce eventy nie ma nic.. pusto :/ I przez to kolejny ox mnie ominal.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Super serwer , aż nagram serię z niego , jakaś odskocznia od balmory , gdzie czytam ku , mam nadzieję , że serwer się utrzyma długo , życzę powodzenia. !

Opublikowano

Zgadzam sie z kolega @MoHa15,

Informacje i godziny sa podowane tylko w grze, z czego wiekszosc graczy nie dowiaduje sie szybciej o planowanych eventach, bo kalendarz na stronie nigdy nie jest aktualizowany, nie jest to przyjemne dla osoby, ktora pracuje i jezeli chce wziac udzial w takim wydarzeniu musi sobie troszeczke inaczej czas rozplanowac, a dzieki administracji nie ma takiej mozliwosci.

Bardzo mi sie to nie podoba, jezeli chodzi o ten seerwer. Reszta jest jak najbardziej w porzadku, bez wiekszych zastrzezen.

Opublikowano

mi tu się nie podoba tylko kwestia zarabianych yang i broni na 75lvl(tylko riper i is za 30zł)

zatruty +0 w grze kosztuje 300x pierścień yang czyli py= 200kk to już jest totalna przesada patrząc do tego na to że gra tu tak mało ludzi i nie ma jak handlować a do tego 150 raczej nie ma szans na taki zarobek

tak samo jest z brońmi 65+ trzeba dużo kasy (100kk na +) lub pereł a % na ulepszenie jest bardzo marny dla porównania mi na syrka od +0 do +6 zeszło jakieś 2kkk+

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

mi tu się nie podoba tylko kwestia zarabianych yang i broni na 75lvl(tylko riper i is za 30zł)

zatruty +0 w grze kosztuje 300x pierścień yang czyli py= 200kk to już jest totalna przesada patrząc do tego na to że gra tu tak mało ludzi i nie ma jak handlować a do tego 150 raczej nie ma szans na taki zarobek

tak samo jest z brońmi 65+ trzeba dużo kasy (100kk na +) lub pereł a % na ulepszenie jest bardzo marny dla porównania mi na syrka od +0 do +6 zeszło jakieś 2kkk+

Mi tak samo syrek+1 --->+6 = 2kkk... i na +7 3x fail, a skąd perły brać....? Leci ich tyle że ...

592041432922042226939.jpeg

Opublikowano

mogli by dodać gdzieś normalny drop broni na 75 a nie wszyscy mają z is i trzeba płacić 60kkk za zatruty ehh

W grze:
- HellvFirE
- TeRRoR
- TerrorMachin
- RayZo
- DEAMON

Opublikowano

Nie polecam , gra na tym serwerze to strata czasu.

Ponad 80% społeczności serwera to mentale , bm'y.

Zero jakiekolwiek frajdy z pvp , co było można zauważyć na turnieju "pseudo-pvp"

W każdym przedziale lvlowym wygrywał albo mental albo bm , żadna inna klasa nie ma z nimi szans.

Nie jednokrotnie ktoś pisał na forum że trzeba coś z tym zrobić zbalansować , administracja olewała sprawę.

Jeżeli już chcecie zacząć tam grę to polecam zrobić mentala , bm'a.

Opublikowano

@UP

Ale obrazanie swoich graczy raczej nie jest dobrym posunieciem ze strony administracji. Wystarczylo koledze wytlumaczyc, ale ten tekst z "mario" jest zbedny... Sami ustawiacie na siebie zle swiatlo, wiec ogarnac sie i reklwmoac server, a nie :>

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Zapraszam wszystkich dzis na kolejnda edycje Eventów !

Specjalnie dla Was zwieksozy został exp - 120%

Miłej Gry

Opublikowano

Serwer stabilny, jeden z lepszych, może i nie ma wielu graczy

ale Administracja i atmosfera jest świetna.

SYGNTURKA.png

'Jeśli musisz prosić, nigdy się nie dowiesz. Jeśli wiesz, po prostu poproś. '

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...