Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie Oto System Petów który juz niedługo będzie na serwerze Senthia.pl

petsss1.png

petsss2.png

petsss3.pngpetsss4.png

Pozdrawiamy Administracja ForGame.pl

15961668440157620438.png

Opublikowano

Pety i pety, a i tak pliki serwerowe, w tym pety są zbugowane w 99,9%. Gdzieś się z tym spotkałem. Wchodziło się na konia, pet się bugował, a potem koń. Nie wiem po co wprowadzać takie projekty skoro są niedopracowane. Tylko dla szpanu, reklamy serwera ?

Wątpię czy to ma sens. Z Metina robić WoW'a, chyba nie w tym rzecz.

//

Mało tego, przez te nakładki graficzne i grzebanie w plikach gry tylko ją pogrąża. Nie mówię że nie jest ciekawie, ale absolutnie gra nie jest zoptymalizowana. To co jest w wymaganich gry już dawno poszło w zapomnienie. Tutaj trzeba co najmniej 2-3 rdzenie + 1-2GB RAM.

Spróbujcie tą grę odpalić na komputerze z Atholnem/Pentium 1,8Ghz i tymi 1GB RAM'u - powodzenia życzę. Informatycy tworzą ten serwer, ale nie dbają o optymalizację.

Opublikowano

Pety i pety, a i tak pliki serwerowe, w tym pety są zbugowane w 99,9%. Gdzieś się z tym spotkałem. Wchodziło się na konia, pet się bugował, a potem koń. Nie wiem po co wprowadzać takie projekty skoro są niedopracowane. Tylko dla szpanu, reklamy serwera ?

Wątpię czy to ma sens. Z Metina robić WoW'a, chyba nie w tym rzecz.

//

Mało tego, przez te nakładki graficzne i grzebanie w plikach gry tylko ją pogrąża. Nie mówię że nie jest ciekawie, ale absolutnie gra nie jest zoptymalizowana. To co jest w wymaganich gry już dawno poszło w zapomnienie. Tutaj trzeba co najmniej 2-3 rdzenie + 1-2GB RAM.

Spróbujcie tą grę odpalić na komputerze z Atholnem/Pentium 1,8Ghz i tymi 1GB RAM'u - powodzenia życzę. Informatycy tworzą ten serwer, ale nie dbają o optymalizację.

http://www.youtube.c...h?v=N_FQw_1g-N8

Senthia na propsie

Opublikowano

Ja proponuję tu abyście zwiększyli exp na mapie 105 lvl.

Co do expa to najlepiej można zgłaszać na forum lub zrobić jakoś ankietę z tym jeśli będzie dużo głosów na tak na pewno to zmienimy .

PS. Dodaliśmy możliwość pobierania z dwóch hostingów (Dedykowanych) i od teraz jest pełna wersja clienta nie trzeba już pobierać aktualizacji.

15961668440157620438.png

Opublikowano

Ja proponuję tu abyście zwiększyli exp na mapie 105 lvl.

WTF. Ja 105-109 wbilem w jakies 1 i pol h?

Jesli exp jest slaby jak dla cb to na ktorym lvl sie zaczyna slaby exp?

Opublikowano

Po co kombinować z mnóstwem zbroi , broni , jakimiś petami , skoro i tak każdy by chciał zagrać na privie metin2 z lat 2005-2010 . Gdzie było zabawnie , gdzie poznało się wielu wspaniałych ludzi , wystarczy taka prostota gry , a wy kombinujecie chuj wie jak . Nikt na takich serwerach nie będzie grać .My czekamy na serwer zajebiście hard , lecz z atmosferą . Wystarczy prosty serwer dołożony z paroma pomysłami i usunięcia nie których misji z początku gry . Nie chce mi się rozpisywać na temat jak powinien wyglądać owy priv , ponieważ gdybym potrafił robić coś takiego chętnie bym się za to zabrał .

Pozdrowienia dla Eleris.pl . Mam nadzieje , że mnie nie zawiedziecie i postawicie serwer , na który czekam od skończenia mojej przygody na PL . Czyli prosty troszkę łatwiejszy serwer , ale z atmosferą .

Opublikowano

WTF. Ja 105-109 wbilem w jakies 1 i pol h?

Jesli exp jest slaby jak dla cb to na ktorym lvl sie zaczyna slaby exp?

Widzicie takie są wasze propozycję dlatego napisałem żeby była ankieta na forum bo jeden ma inne zdanie od drugiego ja jestem zdania żeby tak zostawić bo to nie fer dla graczy którzy sobie powbijali już poziomy.

15961668440157620438.png

Opublikowano

Serwer easy , z bugami które byly na forum z 10razy ale nadal są , ale serwer polecam

Wiesz bugów za dużo nie mamy jak ci coś nie odpowiada napisz na forum i na pewno coś poprawimy .

15961668440157620438.png

Opublikowano

Zwiększono exp jak co weekend !

Zapraszamy do brania udzialu w naszych eventach ! ciekawe nagrody oraz SM do zdobycia !

Miłej gry zyczy Team ForGame.pl

Opublikowano

Wiesz bugów za dużo nie mamy jak ci coś nie odpowiada napisz na forum i na pewno coś poprawimy .

10 razy zgłaszałem i nic . A co to serwera to jest strasznie nudny

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...