Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój serwer to dowód bo senthia to kopia bloodymt2... a Bloody powstał dużo wcześniej niż senthia.

Strona jest bardzo podobna możesz mieć racje bez powodu byś tak raczej nie napisał.

GRAM POD NICKIEM :Adrenalina, Devastator88

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No na stronie napisane bylo iz off z powodow atakow na server, oraz ze technik pracuje nad postawieniem servera na nogi. Haya pisal ze on nic nie zrobi bo ejst za granica obecnie i musimy czekac az technik sobie poradzi...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

No na stronie napisane bylo iz off z powodow atakow na server, oraz ze technik pracuje nad postawieniem servera na nogi. Haya pisal ze on nic nie zrobi bo ejst za granica obecnie i musimy czekac az technik sobie poradzi...

Juz serwer jest w trakcje wprowadzania nowych poprawek . Jutro juz będzie online

15961668440157620438.png

Opublikowano

i całe eq, exp, gildia w przyszlosci.

caly misterny plan poszedl w pizdu ;>>

;]]

Click Like ;]

Opublikowano

Witam,

Wypowiem sie ja, Z racji ze jestem o za granicami panstwa czas reakcji jest dluzysz poniewaz mam ograniczony dostep do internetu. Mianowicie nasza konkurencja wykryla dziure w naszym serwerze i z uwagi na to abyscie ni eutracili kont ani eq wolelismy wylaczyc serwer do momentu w ktorym bedzie on znow azbezpiecozny i stabilnym jak do tego momentu, Podjolem juz pewne kroki w tym + podjalem wspolprace z osoba zabezpieczajaca systemy UNIX ktora bedzie monitorowala ruchy pakietow, i pilnowala aby serwer byl ciagle zabezpieczony. Mamy nadzieje ze nie zrazi to Was do nas.

Kazdy ma jakis gorszy okres, mamy nadzieje ze gdy serwer zostanei znow wlaoczny powrocicie do nas i dalej bedziemy budowac nasze spoleczneswo Senthii.

Mieliscie juz duzo dwodow co do naszych szybkich rekacji i zgrania teamu. Wkrotce wroci to znow do zycia codziennego, a uniegodnienia zwiazane z wyalcoznym serwerem zostana Wam zrekompensowane.

Pozdrawiam Haya!

Opublikowano

Do tego szkoda, ze administracja nie zaglada na forum... Wczesniej bardzo czesto udzielala sie w tematach i od razu odpowiadala, a teraz prawie w ogole. A jak juz to bardzo bardzo rzadko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...