Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszelkie prawa zastrzeżone, Senthia.pl

Projekt Graficzny i Realizacja - BombWork.pl BombWork.png

Czemu jeszcze tam nie ma zielsko.com ?

Grafika to jest bomb, a skrypty itp zielska . . .

Ciekawe skąd masz takie informacje patrzałeś skrypty ? hahahaha strony zielska są dziurawe jak ...

15961668440157620438.png

Opublikowano

Ranimar i Hydra,

Cos sie nie podoba to wypie... z tego tematu, nie gracie wiec baj baj. Nikt was tutaj nie zapraszal gimbusy male... Idzcie tworzyc swoje zasyfione serwery, na ktorych gowno sie znacie. Wpier.... sie do kazdego tematu i myslicie ze ktos bedzie gral na waszych syfach, gowno prawda. Nikt z wami nie ma ochoty rozmawiac. A jak chcecie zaczynac rozmowe to najpierw nauczcie sie pisac.

@TOPIC

Serwer pierwsza klasa, jezeli chodzi o zabezpieczenia, atmosfere, nowosci i kontakt z administracja.

Polecam.

Opublikowano

Co Do servera , to fajny , tylko na mapce 140lvl Siedziałem 2godz+2 pd na 2godz i tylko wbiłem 2lvl ;/// takie coś to dzięki za jednego potworka tam leci 00.04 expa byście dali ze więcej tam leeci.

Opublikowano

Mamy pytanie co to servera dali byście więcej expa na mapke 140lvl ? tam z PD za potwora leci od 00.04 do 00.10 takie expienie to masakra to juz szybciej na PL'u leci exp niz na tej mapie 140lvl , chociaz ulepsz , bo na tej mapie nigdy nie wbije 165lvl a i dodajcie 2 nowe mapki bo są same nudy na tym serverze , tylko pvp i expienie , by sie przydała rozrywka np: Mapa Metinow od 120lvl , i mapa na 150lvl do expa ;/////

Opublikowano

Mamy pytanie co to servera dali byście więcej expa na mapke 140lvl ? tam z PD za potwora leci od 00.04 do 00.10 takie expienie to masakra to juz szybciej na PL'u leci exp niz na tej mapie 140lvl , chociaz ulepsz , bo na tej mapie nigdy nie wbije 165lvl a i dodajcie 2 nowe mapki bo są same nudy na tym serverze , tylko pvp i expienie , by sie przydała rozrywka np: Mapa Metinow od 120lvl , i mapa na 150lvl do expa ;/////

Zobacz na ranking nikt problemu nie miał z expem....

15961668440157620438.png

Opublikowano

bo to są pier*olone nolife , ja chociaż mam życie poza metinem a nie tak jak Harnas, Cwaniak itp siedzą 24/h na tym metku i sraja. A i jeszcze fajne to ze mi zal znikł ;/////

Opublikowano

Bomb słyszałem że lubisz z dupy do buzi?

Też o tym słyszałem, to chyba prawda...

Asei ... ostatni jego ziomek co ddosował jeden z serwerów miał 14 lat i podawał dane do swojej mamy, oj obsrany chłopaczek był.

Co do ciebie władco dzieci, podajesz numer gg Ranimara... a to nie jego gg nawet, chcesz przegiąć ? To proponuje klub dla kochających inaczej.

Opublikowano

Lexor , bede grał dalej jak byście dodali więcej expa na mapce 140lvl , bo jak z pd leci ci za potwora 00.04 Expa na 144lvl to masakra juz jest troche.

Opublikowano

Lexor , bede grał dalej jak byście dodali więcej expa na mapce 140lvl , bo jak z pd leci ci za potwora 00.04 Expa na 144lvl to masakra juz jest troche.

za potwora leci tyle z dobrego spota leci pewnie z 2/5 % ...

15961668440157620438.png

Opublikowano

Na ten update czekamy non stop, tylko piszecie, ale efektow nie widac, bonusy w itemkach sa zalosne i niektore kompletnie nie dzialaja. Jezeli bedziecie kazali nam czekac tak to w koncu wiekszosc odejdzie bo ile mozna.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...