Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszystko było by pięknie gdyby nie te wysokie dmg setau i słaby exp w atla v2.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 352
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszystko było by pięknie gdyby nie te wysokie dmg setau i słaby exp w atla v2.

w atlatydzie v2 został wczoraj poprawiony exp ;p

15961668440157620438.png

Opublikowano

pogralbym ale off

jak OFF ? serwer cały czas online możne masz najstarszego clienta to musisz go zaktualizować

15961668440157620438.png

Opublikowano

nieidzie z aktualizowac pisze ze pobralo aktualizacje i dalej nic

Bo migdalimy aktualizacje trzeba pobrać patchera lub samą łatkę

http://www.senthia.pl/pobierz

15961668440157620438.png

Opublikowano

Jak dla mnie serwer zalicza się do średnich .

- duże lagi ( to nie wina mojego internetu bo na innych serwerach chodzi pięknie )

- mało ludzi

+ fajne mapki i zbroje

Opublikowano

Administracja serwera Senthia ma przyjemność ogłosić konkurs, przedstawiający nasz serwer z jak najlepszej strony, reklamując go na innych forach, poświęconych grze Metin 2.

Wziąć udział w konkursie może każdy, kto będzie przestrzegać kilka zasad a przede wszystkim kultury. Forma wykonania prezentacji jest dowolna, jak i sama treść.

Aby w naszej zabawie nie wkradł się chaos, potrzebne będą zasady samego konkursu, oto one:

- osoba przystępująca do konkursu podaje swój nick na forum i w grze w założonym przez nas do tego specjalnie temacie o nazwie „Uczestnicy konkursu na prezentację serwera Senthia” w dziale konkursy i eventy.

Aby dana prezentacja miała wziąć udział w konkursie, wymagamy, aby n/w zasady zostały spełnione:

- podajemy adres strony (forum, faceebok, n-k Youtube i inne), gdzie umieściliśmy prezentację

- podajemy dział/poddział (jeśli są) i temat naszej prezentacji

- podajemy status forum (jak licznych ma użytkowników itp.)

- informujemy kiedy i o której umieściliśmy prezentacje

-mile widziane screeny z tematów/ postów/ wpisów na FB . YT itd

My te informacje sprawdzamy i oceniamy wasze prace (oceny pozostaną tajne do czasu zakończenia konkursu), według naszych kryterii.

Jeśli w trakcie trwania konkursu coś postanowicie zmienić/poprawić, należy o tym napisać co zostało zmienione i na co.

Ogólne zasady:

- inni użytkownicy nie spamują w temacie poświęconym konkursowi (jak macie chęć się wypowiadać, róbcie to w innym temacie). Jakikolwiek spam będzie usuwany a autorom spamu będą wręczane ostrzeżenia do blokad kont na forum włącznie.

- zwracamy na poziom merytoryczny prezentacji jak i kulturę wypowiedzi (te dwie rzeczy mogą przechylić szalę zwycięstwa na waszą korzyść).

- jeśli jakimś trafem zdarzy się plagiat, ważność będzie mieć ta prezentacja, która ma wcześniejszą datę zamieszczenia jej na danym forum.

Kilka porad:

- staraj się, aby wszystko było przejrzyste

- nie używaj potocznego języka i sloganów (nie każdy może je zrozumieć)

- dobre screeny czy nawet filmik może wiele zdziałać (pamiętaj, im więcej dynamiki tym lepiej)

-można używać naszej prezentacji lub jej grafiki czy tekstu (znajdziecie na Forum Serwera)

A teraz najważniejsze – czyli nagrody

Nagrodzone będą cztery najlepsze (naszym zdaniem) prezentacje.

Nagrodą jest 400 Smoczych Monet

Czas na zgłaszanie swoich prac to 2 tygodnie począwszy od chwili zamieszczenia tego postu.

A teraz przykład, jak powinna zostać prawidłowo zgłoszona prezentacja:

- Nick na forum: Ktosiek / Nick w grze: Malinka

- adres forum gdzie zamieściłem prezentację to: www.jakaśTamStrona.pl

- moja prezentacja znajduje się w dziale „coś nowego” poddział „chwalimy się”. Temat mojej prezentacji to: „De Best Serwer Senthia” wink.png

- forum żyje, jest aktywne, średnio codziennie jest online 12 osób a ogólna liczba użytkowników to 48.326.

- aby przeczytać moją prezentację, trzeba założyć konto i musi ono być aktywowane przez admina forum.

- data zamieszczenia prezentacji to 07.10.2012 godz. 16.43

===============

Pozdrawiamy Administracja ForGame&Senthia.pl

15961668440157620438.png

Opublikowano

Hmm jedno mnie dziwi. Po jakims czasie dopiero zwiekszyliscie zarowno exp jak i drop kasy w av2?

Nie gralem sporo czasu, wbilem sobie wczoraj... 100->105 na ratach i pd wbilem w 10minut, wczesniej trzebaby na to ok 1,5h. Kasa? Dawniej - glownie ze sztab, uzbieralbym z 300-400kk. A teraz? 100kk za spota, pod 2kkk uzbieralem za ten czas...

Z jednej strony dobrze, bo latwiej, ale z drugiej strony nie rozumiem takiego posuniecia.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Szukamy Osób do prowadzenia Kanału na YT !

A Już wkrótce kolejny konkurs na najlepszy filmik o tematyce serera Senthi : nagroda Koszulki z logo serwera (juz wkrótce zdjecia)

Opublikowano

Dziwi mnie to, że serwer jest świetny, prezentuje wiele nowości a mimo to nie ma zbyt wielu graczy. Miejmy nadzieje, że to się zmieni. Pozdrawiam i życzę szczęścia. (PS. Tak, mam zamiar wrócić i zacząć tu znowu grać)

Opublikowano

UPDATE

----------------------------------------------------------------------------------

Arena Walk(od 80lvl) jej Funkcje

- Wstawanie po 1s

-Full HP po Wstaniu

-Podczas Zabijania nie spada Ranga!

-Nie Wypadają Itemsy

-Wszyscy Maja Tryb Atak(Wolny - każdy na każdy)

Pytania:

Jak wejść na mapę? to proste jest w "Księdze Czarodzieja"

Po wejściu na mapę nie ma trybu pvp - Wystarczy zaktualizować clienta gry.

----------------------------------------------------------------------------------

15961668440157620438.png

Opublikowano

UPDATE

Arena Walk(od 80lvl) jej Funkcje

- Wstawanie po 1s

-Full HP po Wstaniu

-Podczas Zabijania nie spada Ranga!

-Nie Wypadają Itemsy

-Wszyscy Maja Tryb Atak(Wolny - każdy na każdy)

Pytania:

Jak wejść na mapę? to proste jest w "Księdze Czarodzieja"

Po wejściu na mapę nie ma trybu pvp - Wystarczy zaktualizować clienta gry.

Arena Super fajna mało serwerów taką ma ja tylko widziałem na jednym gratulację

Opublikowano

czy tylko mnie wywala z tego serwa co chwile, czy innych też?

Nasz system wykrył przed chwilą atak DDOS ale już ok wszystko zablokowane i zgłoszone w odpowiednie organizacje .

Dodam ze serwer był cały czas online mogły wystąpić chwilowe lagi .

Pozdrawiamy Administracja ForGame.pl

15961668440157620438.png

Opublikowano

Nasz system wykrył przed chwilą atak DDOS ale już ok wszystko zablokowane i zgłoszone w odpowiednie organizacje .

Dodam ze serwer był cały czas online mogły wystąpić chwilowe lagi .

Pozdrawiamy Administracja ForGame.pl

Patrze że już w policję zaczeliście się bawić

Opublikowano

jedyny minus to chyba mało graczy...

Z czasem gracze przyjdą planujemy większa reklamę

Podoba mi się bardzo grafika serwera.

Najbardzie o to :

OIgS0.gif

Dziękujemy ;p

15961668440157620438.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...