Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZMIANA] DZIŚ W NOCY NASTĄPIĄ ZMIANY W NFS W!

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przejechałem dzisiaj pościg Lamborghini Murcielago sporo częsci Ultra a policja Zapier*ala jakby miała rakiete w dupie co jest ?!

y6eft.gif

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Policja teraz dużo szybsza jest,i skuteczniejsza więc może być trudniej.

Miki - tu masz linka do hacka:

http://www.mpcforum.pl/topic/707003-hack-fuck-the-world-11/

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Trochę zesrali tymi wyścigami, w sumie było by dobrze gdyby nie jedna rzecz - ogranicznik klasowy dla wyścigów. Chodzi mi tutaj o to że jest jakiś wyścig dajmy np. ALL IN jest dla klasy E, kolejny wyścig dla klasy C a jeszcze inny dla klasy S a wyścigów jest teraz zaledwie kilka więc jak ktoś nie ma aut dla poszczególnej klasy to musi się zadowolić może 3ma wyścigami.

Co dziwnego, pewnie ktoś już to napisał ale pojawiło się kilka nowych wersji aut:

- Audi R8 4.2 SHIFT

- BMW M6 CONVERTIBLE MONOCHROM

- TOYOTA SUPRA POLICE

Podoba mi się to że w końcu uregulowali trochę uregulowali ceny aut za boost, a więcej dali za IGC. :)

lownfast

Opublikowano

no to jest jedyna zaleta ze mamy wiecej aut za IGC i je troche poprwili :D

ale kiedy wreszcie powieksza mape o jakies ciekawe miejsca np. te kaniony ???

Opublikowano

Zmienili jakoś MR2 czy nie ? Evora pogorszona ? Nie wiem czym mam teraz jeździć :x

Ile MB do pobrania po tej aktualce ?

Opublikowano

.Evora teraz to taki złom klasy wyższej,jest dobra ale są o wiele lepsze auta

To jaki samochodzik z igc jest teraz dość porządny ?

Opublikowano

dobra juz tego nie zmienicie tak jak po dodaniu skilli 3/4 graczy narzekalo a i tak tego nie cofneli...

To jaki samochodzik z igc jest teraz dość porządny ?

lexus lfa lub lamborghini murcielago

Opublikowano

REFRESH !

GŁOSUJCIE

http://www.mpcforum.pl/topic/709267-glosowanie-ostatnia-szansa-na-zmiany/

DZIĘKI!

Nowicjusz
Opublikowano

Haha jeszcze nie dodali tych dragów kiedy o tym było. Szkoda że niema uczciwej konkurencji w klasie wyścigów bo i SB by potaniały jak by im ilość graczy spadła to co w tej chwili robią jest godne podziękowania grania w tą gre..

Opublikowano

Chcą najpierw zarobić, później będą wprowadzać po kolei auta nie w krótkich odstępach tak aby zarobili żeby ludzie kupowali wszystkie nowe auta, później dopiero wyjdą takie auta przygotowawcze wersje do dragów :D

Na początku CCX był za 20k SB a teraz Carrera pewnie będzie za 25-30.

Opublikowano

Co do patcha,to jest beznadziejny.Jadąc na 1 miejscu,gdy dojeżdżam do mety wypierda** mnie na 3-4 pozycje(śmiech na sali) .Jak się wejdzie w wyścig,gdzie są z 5-6 osób to trzeba czekać z 10 minut,albo w ogóle się nie włączy wyścig.Ceny aut wolę nie komentować,bo są za drogie,a pozatym SB dużo kosztują.A jak zobaczyłem temat,że autor Treasure Hunt Hacka powiedział,że już nie zrobi nowszej wersji,to myślałem,że mnie krew zaleje.Wiem,szybko się zdobywało lvl,kasę i części,ale co zrobić,jeżeli żeby mieć pro/ultra części trzeba wykupić z 100x pakietów,żeby mieć full magazyn w najlepszych częściach trzeba wyrzucić sporo SB,a zarazem sporo prawdziwej kasy(wg mnie to przesada,bo samochody nie są tanie).Niby można zdobyć najlepsze części wygrywając wyścigi,ale w tej grze wiadomo jak jest(ciągłe ramy,używanie cały czas powerupów itd.),to są małe szansę na zdobycie części.Jeszcze zaczynając od zera to w ogóle nie ma się szans na wygranie jakiegokolwiek wyścigu.Mam nadzieje,że się zgodzicie z tym co napisałem.

A tak naprawdę nie ma co się napalać na Carrere GT bo pewnie dadzą kosmiczną cenę,a samochód zepsują,bo ta gra ma 0 realizmu.

Opublikowano

Co do patcha,to jest beznadziejny.Jadąc na 1 miejscu,gdy dojeżdżam do mety wypierda** mnie na 3-4 pozycje(śmiech na sali) .Jak się wejdzie w wyścig,gdzie są z 5-6 osób to trzeba czekać z 10 minut,albo w ogóle się nie włączy wyścig.Ceny aut wolę nie komentować,bo są za drogie,a pozatym SB dużo kosztują.A jak zobaczyłem temat,że autor Treasure Hunt Hacka powiedział,że już nie zrobi nowszej wersji,to myślałem,że mnie krew zaleje.Wiem,szybko się zdobywało lvl,kasę i części,ale co zrobić,jeżeli żeby mieć pro/ultra części trzeba wykupić z 100x pakietów,żeby mieć full magazyn w najlepszych częściach trzeba wyrzucić sporo SB,a zarazem sporo prawdziwej kasy(wg mnie to przesada,bo samochody nie są tanie).Niby można zdobyć najlepsze części wygrywając wyścigi,ale w tej grze wiadomo jak jest(ciągłe ramy,używanie cały czas powerupów itd.),to są małe szansę na zdobycie części.Jeszcze zaczynając od zera to w ogóle nie ma się szans na wygranie jakiegokolwiek wyścigu.Mam nadzieje,że się zgodzicie z tym co napisałem.

A tak naprawdę nie ma co się napalać na Carrere GT bo pewnie dadzą kosmiczną cenę,a samochód zepsują,bo ta gra ma 0 realizmu.

właśnie , tak jak napisałeś zjebali sprawę , pełno cheaterów , bugów... masakra , tylko namieszali.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...