Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZMIANA] DZIŚ W NOCY NASTĄPIĄ ZMIANY W NFS W!

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

APEX: SERWERY NIE DZIAŁAJĄ

Serwery zostały wyłączone w celu przeprowadzenia zaplanowanych prac konserwacyjnych. Dziękujemy za cierpliwość.

CHICANE: SERWERY NIE DZIAŁAJĄ

Serwery zostały wyłączone w celu przeprowadzenia zaplanowanych prac konserwacyjnych. Dziękujemy za cierpliwość.

Widziątko ludziątko? :P

#miki666643

Byłem pierwszy ;)

P.S: n1 300 postów (MPC User)

1398347001-U399156.png

Opublikowano

Wszyscy o tym, a wiecie, żehacki nie bd działać? :)

<znowu>

Ty myślisz że hakerzy nie wiedzą że jest aktualizacja? Oni tylko czekają na nowego patcha żeby napisać nowe hacki. Zasada jest prosta. Aktualizacja Gry = Aktualizacja Haxów.

Opublikowano

dlatego ja sobie zrobiłem zapas gotówki i części ;)

Ja też mam zapas :)

Sadze, że podczas tego aktualizowania wiele osób sprawdza na czesci diaxy itp i bany sie posypia, ale to tylko moje przeczucie takie.

Ja mam ponad 1k Dni haha zobaczymy.

Opublikowano

#Up2 Taa, ja też. A dni mam uhuhu... Ponad 7000. Codziennie bocę (Dziś udało mi się rano ;))

@Edit Niecałe 200 postów i Pr0 User :P (dokładniej 177)

1398347001-U399156.png

Opublikowano

Jak to zobaczyłem to nie dowierzałem z 8 graczy zmniejszyli na 6 wtf jak dla mnie to 8 graczy jest mało,a co mówic 6 oj zawiodłem się na tym ...

Opublikowano

#Up2 Taa, ja też. A dni mam uhuhu... Ponad 7000. Codziennie bocę (Dziś udało mi się rano ;))

@Edit Niecałe 200 postów i Pr0 User :P (dokładniej 177)

o Panie to BANA na Bank dostaniesz tak jak pewnie 90% graczy wliczajac mnie :D do tego skromnego grona :D

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Opublikowano

Jak to zobaczyłem to nie dowierzałem z 8 graczy zmniejszyli na 6 wtf jak dla mnie to 8 graczy jest mało,a co mówic 6 oj zawiodłem się na tym ...

No fakt, mogli tego nie zmieniać.

o Panie to BANA na Bank dostaniesz tak jak pewnie 90% graczy wliczajac mnie :D do tego skromnego grona :D

I ja też :Dhaha

Opublikowano

Jeśli kupowałeś Boosty to na 100% nie dostaniesz

Ja kupowałem whuuuj SB :)Wiem, wiem bo inaczej by na tym stracili, a wiadomo chodzi tylko o pieniądze. No zobaczymy jutro, jeszcze 3H.

Opublikowano

Nie powiem po tej aktualizacji odswieże nfs/a i zagram ponownie po długiej przerwie :D ,ale co jak co ciekawe kiedy wreszcie naprawią tak drobną błahostkę jak czat bo on naprawdę już od wieki temu nie działa

Opublikowano

Ja kupywalem SB ale i tak bylem ostrozny i zresetowalem dni i nie przekraczalem 300 :P

mr2xd.png
Opublikowano

no oby xD niech te 40zł zdziała cuda xD

Ja 60 i to jeszcze w tedy gdy był ten BUG na początku roku, nawaliłem z 400-500k SB.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...