Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZMIANA] DZIŚ W NOCY NASTĄPIĄ ZMIANY W NFS W!

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak o 2 dni za wcześnie nie zdążę kupić Evory po starej cenie. Ale to nic zobaczymy rano co tam namodzą. xD

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zobacze za 20 min jak będzie to napisze jak nie to idę spać i się rano przetestuje :D

@Up

Aha xD

Muscle Cars <3

Opublikowano

JAZDA SPRAWDZAMY TEGO DEMONA :D HEHE

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Opublikowano

Wooohoooo Działa!

Działać,działa ale patch też spory ;p

nie duzy 163 mb standardowy :)

Tępi ludzie są jak tępe noże. Specjalnej krzywdy nie zrobią, ale jak wnerwiają...

Opublikowano

No dobra zaczynamy grę :D

Powiem wam jedno - Zaje*iście to zrobili.Kawał dobrej roboty chłopy :)

mi jeszcze nie pobralo ;(

Opublikowano

Ty uważaj...Większa połowa jest za boosty...Znalazłem ledwo kilka samochodów za igc O_o

Moje 2 samochody co były za igc,są teraz za Boosty...To są jakieś jaja!?

Opublikowano

Ty uważaj...Większa połowa jest za boosty...Znalazłem ledwo kilka samochodów za igc O_o

nic nie ma za IGC z klasy S leeee

Opublikowano

Hmmm... jak tak dalej będą robić z tymi SB to za niedługo będą wszystkie auta za SB.

Nie mam autka z klasy S :(

Swoja drogą ciekawe czy dodadzą kiedyś coś takiego że będzie można sprzedawać auta/części innym użytkownikom.

Fajnie by było =D

Muscle Cars <3

Opublikowano

Fajnie jakby SB chociaż były po starej cenie ... xD. Tak jak kiedyś, 17zł za 50.000 SB :D albo chociaż trochę tańsze niż są teraz... :(

Muscle Cars <3

Opublikowano

Fajnie nas strollowali... -.-

Wasze mercy wprowadzą za 2 tydzie, co 2 tydzie będą nowe samochody wprowadzali.

@up Nie ma żadnego wynalazku z klasy S za IGC

Opublikowano

bardzo śmieszne ****. chevroleta chevelle SS i nissana silvie mam w klasie B . ide do sklepu patrze a tam klasa B dodge viper hahahahha i jak ja mam wygrać?

P.S mam jeden samochód klasy S swoja alfe z sygny ( muszą sygny odświeżyć xD)

EDIT: ludzie chyba znalazłem błąd. kupiłem sobie LFA i jak montowałem zawieszenie, chamlulce, opony to mi na dole nie dodawało do stat sterowności samochodu. ale po zamontowaniu cięższego silnika odjeło mi 5 od sterowności . nie wiem może sie nie znam ale to jest chyba coś zwalone...

Opublikowano

moje LFA 797, szczerze to jestem zwiedziony tym, że bmw m3 GTS zostało tak obniżone, tym samochodem wygrywałem z mustangie rtrx i porsche gt3 rs, a teraz zostaje w klasie a, a 2 wyzej wymienione o klase wyzej

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...