Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZMIANA] DZIŚ W NOCY NASTĄPIĄ ZMIANY W NFS W!

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Evora zła nie jest,ale jak patrzyłem na inne auta to pzdr.Przyśpieszenie 880 ma jakieś auto,juz nie pamietam z tuningiem z częściami które można kupić w sklepie

Ale z wyścigami to pzdr,aż sie grać odechciało...

Nie wiem jak wy ale teraz EA dayebało i to ładnie,ja już skanowałem nfs z kompa,wam też to polecam bo teraz to sie zrobila jeszcze wieksza maszynka do kasy jak była.Żeby mieć najlepszy wóz musisz dać 5800 bostow na sam wóz

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No pieknie,BMW M3 GTR E46 za boosty,murcielago sabsze od evory,McLaren ponad 800 przyśpieszenia,Camaro za 1mln,959 za 1,800 000. MAM K**** DOŚĆ TYCH I PATCHÓW!!MIAŁO BYĆ TAK PIĘKNIE

Opublikowano

Patch total nie wypał jeszcze mniej rozrywek niż poprzednio gdzie eagle drive czy popularne all in połowe tras nie ma nie ważne jaki samochód wybieram.A co do klasy S mam 3 samochody i w tym mój ukochany rtx,ale co jak co dla klasy S rozrywek też mało nie wiem co to ma być,a czat jak nie działał tak nie działa dalej...

Opublikowano

Ale lipa,ja pierdziele,miało być tak pięknie - te zapowiedzi blogi.....oj zawiodłem się na nich - znowu,w sumie jak zawsze,oni nigdy nie potrafili zrobić czegoś dobrze i bez błędów i bugów.Teraz pewnie będziemy czekać na Patch awaryjny ze strony timu NFS World bo co jak co tak nie może być.Jednym słowem nie wypał na h***.Widzę też że wylęgarnia spamu się zrobiła więc jeżeli ktoś jeszcze napiszę jakiś głupi post lecą warny,bo piszecie już bez sensu i się powtarzacie....

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Patch total nie wypał jeszcze mniej rozrywek niż poprzednio gdzie eagle drive czy popularne all in połowe tras nie ma nie ważne jaki samochód wybieram.A co do klasy S mam 3 samochody i w tym mój ukochany rtx,ale co jak co dla klasy S rozrywek też mało nie wiem co to ma być,a czat jak nie działał tak nie działa dalej...

nie rozumiem twojego płaczu przecież codziennie mają zmieniać wyścigi i ucieczki drużynowe. mnie się podoba ogólnie ale muszą poprawić bilans samochodów co do klas. pograłem około jednej godzinki i wpadł mi pakiet obniżający 2.kl i BBS style B 20 cali :))))) czyli można powiedzieć że wydałem 1320sb dokładnie
Opublikowano

Powiedzcie mi jak tu nie używać hacka ?!

:D

Nie da się ;)

Ale to jest pojebane, wcześniej najlepsze auto miałem BMW Z4 GT3 A teraz RTR-x'a.

Wcześniej najlepszy silnik T3 był za 52k a teraz 26k zjebali te części.

Lexusa też nie da się kupić za IGC.

Opublikowano

Mi tam to już wisi, ale czego można się było spodziewać, popieprzyli wszystko.. Cóż niby miały być większe zarobki na wyścigach dla wyższych poziomów a ja dostaje za pościg może 3, albo 2 koła.

Nie było się co napalać na tego patcha, za dużo nowości jak na jeden patch, trzeba było wprowadzać stopniowo.. :)

lownfast

Opublikowano

U nich tak zawsze jest,mało czerwonej gorączki nie dostali jak o tym pisali a teraz wszystko popierniczone.....czekamy na kolejny patch:D

PS - Co Wy pierniczycie że Lexusa nie da się kupić....LFA można kupić za 2 miliony.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

miki666643 "Lexusa też nie da się kupić za IGC." jak to nie ? przecież za 2mln jest?

a to mój LFA po kilku wygranych wyścigach (zero boost)

nfsw135.jpg wiem że to nie jest żaden showroom ale tera części wizualne dropią całkiem często ;)

Opublikowano

To wszystko jest żałosne, spieprzyli sprawę, rotacje aut, imprez wyścigowych -,-

No to mam pytanko. Gdzie drag?!

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

To wszystko jest żałosne, spieprzyli sprawę, rotacje aut, imprez wyścigowych -,-

patrzycie na to wszystko pod złym kontem... wyobraźcie sobie że to zupelnie nowa gra w którą wcześniej nie graliście. (trzeba od nowa się uczyć które auto jest lepsze a które gorsze) przynajmniej już trzydziesto letnie bmw e9 tak często nie wygrywa...
Opublikowano

Dobre pytanie z tymi dragami robią po raz kolejny ludzi w balona tak samo z kanionami,które cały czas mają ukończone,a ten update dali tylko aby zapchać dziure,że coś zrobili i zapomnieć o innych ważniejszych rzeczach o których obiecywali wielokrotnie.

Co do imprez wyścigowych to nie tak to sobie wyobrażałem.

Opublikowano

Na początku dla mnie ten patch to jedna wielka porażka była.Ale pograłem,dropnołem pare części i mi sie spodobało.Ścigałem sie evorą z murcielago,McLarenem,M3 sport i wszystkich zostawiam w tyle! starty mi o 80 podskoczyły.Jest Dobrze.

Opublikowano

Mi się pacz podoba xD pogralem i jest lepiej

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

teraz ta gra mie ma sensu na 1 gracza moby cie wyprzedzają jakby z tyłu rakiete mieli

Zgadzam się z tobą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...