Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZMIANA] DZIŚ W NOCY NASTĄPIĄ ZMIANY W NFS W!

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Patch bardzo fajny, nie ma co narzekac, w tej chwili trzeba zapomniec ze istnialo cos takiego jak t1 t2 t3, nie ma tego i juz nie bedzie. Nie ma tez co pisac "moj samochod byl tak a sraki", nie wazne to jest, wprowadzili car classes i chwala im za to ze co kol wiek robia dla graczy (i siebie tez :D biusty). Z plusow to mozna wymienic ze jest mniej eventow, szybciej mozna znalesc ludzi do wyscigow ale synchro jak bylo tak jest nadal lami jak wpakuje sie 6 graczy :) Samochody ktore byly za boost teraz sa za igc i wiele wiecej sami wiecie nie bede wymienial, kazdemu co innego sie podoba. Dziwaczne natomiast jest to ze samochody ktore byly za igc sa za boost :D no ale to quicklime na juz swoja taka polityke :) Co jeszcze mozna powiedziec hmm ze dostalismy to samo tylko w innym opakowaniu :) nie bede sie rozpisywal wszystko widac w wyscigach Pozdro ;)

xfz40l.jpg

Opublikowano

co do wszystkich mistrzow, ktoży mowią, że samochody są za boosty, jeżeli macie dane auto ktore kiedyś było z IGC a teraz jest za boosty szukajcie w klasie niżej tam jest dostępne za gotówe i jest surowe czyli do tuningu, powodzenia:)

Sam na poczatku narzekałem ale pograłem trosze i jest lepiej do tej pory wydropiłem czesci za ok 4k boost więc mi się to podoba

Opublikowano

no, świetny patch gdyby nie to, że nowi teraz mogą się posmyrać. murcielago porównywalne z boxsterem spyderem według statystyk? (744 / 724 na ultra). mr2 w klasie B ? razem z tymi badziewiami? przecież to je niszczy. to samo viper.. porsche 996 i 997 w klasie A ? przecież to niszczy klasę S równo, a jest niżej..

podobno miało być poziomowo dobierane - to czemu moim 6 lvlem z silvią s14 na partach ze sklepu ścigam się z klasą B/A?

Opublikowano

Zgadzam się z tobą.

Patrzcie na to:

z kąd tyle carrer GT ??

nfsw_PATRYK33H.png

Nfs W : PLADAPL

Opublikowano

Up szybszy.

Za pewne to bug,ale czy to nie single czasem? Może dlatego tak jest.

Ediit:ale i tak nie powinno być samych Carrer GT tylko rożne wozy,w sumie z czasem wyjdą kolejne bugi.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Ech :D Miałem okazję pojeździć cudowną Carrerą GT, mówie wam najlepszy wózek z Nfsw - jazda carrerą to sama przyjemność, i ten dźwięk silnika ;D Polecam.

Swoją drogą, cienkie mają te zabezpieczenia.

(Musiałem ukryć mój nick ze względów bezpieczeństwa :) )

bis12g.jpg

Uczeń
Opublikowano

tak....tak się zachwycacie....a chatu nie naprawili o.O

Wieczna Susza  :D

Opublikowano

Teraz jest podial w sumie na 2 kalsy A i S.(jak ma sie czesci ultra)

Najlepsze furki do S a reszta do A.

mr2xd.png
Opublikowano

Mnie ten patch nie zachwicił bo liczyłem na coś lepszego.A carrera gt bardzo dobra też jezdziłem bedzie czołówka klasy s.Ciul tam klasy a gdzie grag a gdzie do cholery czat.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Ech :D Miałem okazję pojeździć cudowną Carrerą GT, mówie wam najlepszy wózek z Nfsw - jazda carrerą to sama przyjemność, i ten dźwięk silnika ;D Polecam.

Swoją drogą, cienkie mają te zabezpieczenia.

(Musiałem ukryć mój nick ze względów bezpieczeństwa :) )

bis12g.jpg

tez jechalem carrerą,fajnie sie jezdzi

bez części 351 z nitrem

WTF?? JAK TO ZROBILIŚCIE????

Opublikowano

Proste - nawet ArtMoney'em zrobisz bez problemu.

Albo prościej hackiem.

Który to ten hack, daj link jak możesz, dzięki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...