Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[ZMIANA] DZIŚ W NOCY NASTĄPIĄ ZMIANY W NFS W!

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 171
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Joj ale się podziało widząc co piszecie.Nie mówcie do cholery ze silvia z viperem w grupie jest to jakieś żarty?

Kurczę ja dopiro będę aktualizował i sprawdzę czy bardzo popsuli.Powiedzcie mi czy jest jakiś fajny wózek za igc co kiedyś był za boosty?

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

@up ja tez dopiero akutualizuje, juz koncze

Bynajmniej mam auta w S CCX tyle wiem reszte trza zobaczyc :D

@EDIT

WTF? 1auto w S i myslalem ze to bedzie ccx, a tu Porsche 911 gt3 RS

Reszta w klasie A.. Toyota mr2, Lotus Evora, lotus exiege cup 260, ford gt , murcielago lp640 i ccx.....

Opublikowano

Ja nie mam żadnego lexusa -.- przynajmniej u mnie jest za boosty.

Moja mazda RX7 jest w klasie A ;], a Corvetta w S

Opublikowano

Joj ale się podziało widząc co piszecie.Nie mówcie do cholery ze silvia z viperem w grupie jest to jakieś żarty?

Kurczę ja dopiro będę aktualizował i sprawdzę czy bardzo popsuli.Powiedzcie mi czy jest jakiś fajny wózek za igc co kiedyś był za boosty?

silvia po PRO tiuningu xD

ale jest błąd który zaniża średnią samochodu. mianowicie staty sterowności nie rosną gdy dodajemy zawieszenie , opony itp.

Opublikowano

Coś zwalil, ponieważ ja moim Lexusem LFA ze statami 798-900-703 wyciagam max okolice 300km/h...

Fakt ciężko mu idzie powyżej 300km/h mam bardzo podobne staty, powolutku ale rozbuja sie do 353 (bez nitra)

Opublikowano
o.O widzicie moją sygnaturkę? prowadzenie jest jakby to był stock, mimo że mam dobre części wsadzone, przez co średnia idzie w dół, muszą to naprawić...
Opublikowano

Elise skręca jak nigdy dotąd, miazga z tym jak się wyrabia na każdym zakręcie :D Evora totalnie zjebana, ale chyba rzeczywiscie cos zrypali, bo różnica między evorą w sklepie z oponami 4 razy slabszymi od tych co mam w niej aktualnie to różnica w statach o 4 ;/ Skręca jak czołg, na tą chwilę elise mam duzo lepszego od evory ;/

DARKVENOM22.png
Opublikowano

Fakt ciężko mu idzie powyżej 300km/h mam bardzo podobne staty, powolutku ale rozbuja sie do 353 (bez nitra)

Jeśli nawet, to ja moim murcielago co należy do klasy A szybciej się rozpędzam i osiągam dużo szybciej te 350km/h

Opublikowano

Zamiast za SB, teraz są za IGC ;)

- Nissan 200SX S14

- Chevrolet Camaro SS z roku 1967

- Chevrolet El Camino SS

- Ford GT40 Mk.I

- Subaru Impreza WRX STI (Hatchback)

- Lexus LFA

1398347001-U399156.png

Opublikowano

Jeśli nawet, to ja moim murcielago co należy do klasy A szybciej się rozpędzam i osiągam dużo szybciej te 350km/h

co jak co ale też mam wymaxowane LP640 i ten samochód bez nitra na starcie po prostu się ślimaczy w porównaniiu do LFA,

Opublikowano

Wiecie co to jest najgorsza aktualizacja w życiu !!

Mam 30 lvl Lexusa IS350(grupa B ....) i mazde rx7 tez b i mam 500 tys igc i kur gdzie ja mam expic i czym ?! Jak mam wygrac z lamborghini itp itd !!??

y6eft.gif

Opublikowano

Tak sobie czytam niektóre posty i załamuje ręce. Spamu jak cholera. Aż mi się warnować nie chce :/

@top

Oo em gie ale spie...przyli sprawę. 800 overrall? A jakie mam bugi o.O . Powiem tak. Sprawa z overralami jest totalnie z..rypana i mi się to nie widzi. Kiedyś evora to było cudo a teraz złom. Tak samo mp4. Przyspieszenie tak mi zmalało u jego ...

Żal jednym słowem tego patha.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Odkryłem coś nowego zrobiłem nową postać i wbiłem 3 lvl i dostałem 600 boost

nowa postać wystarczy? zawsze myslałem że nowe konto...

co do tematu To mogli się bardziej postarać z tym patchem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...