Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot: GBot by Vertek wersja testowa

Vertek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ok dzięki bardzo :)) i bot ładnie działa

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

dorzucisz kiedyś nimieckie serwery może ? głównie chodzi mi o 201

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

ok nie zauważyłem

dało by do tego na niemieckie dodać allert gdy jest krótki czas do końca aucji i czas odliczania ile do konca)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

fajnie by było jakbyś jednak zrobił bota z pl (przenieść funkcje) na de bo ten na de czasem mi po prostu nie chce uruchomić działania po zaznaczeniu wszystkiego. do tego okno jest bardzo małe (gry).

pozatym świetnie mi pracował jak już zaczął działać :))

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

nie chce mi zaskoczyc teraz wgl ten na n iemiecki . a szkoda

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

po zaznaczeniu co ma robić i dając rozpocznij nic się nie dzieje

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Trzeba od poczatku sciagac 4.0 czy jakos można 3.5 zaktualizować do 4.0?

mam 3.5 i ściągam, pisze mi że 4.0 zajmuje tylko 40 mega ;) doobrze ;] zaraz bede grał w gladiatusa!!!

Daj screena , jak ustawić tego bota ... -_- u mnie nic nie robi

Wgl nie wytłumaczyłeś jak włączyć i wgl

Modki to dźiffki

Opublikowano

kwestia prosta

uruchamiasz

czekasz az wyskocza 2 komunikaty o bledzie

dajesz tak 2 razy

klikasz logowanie

czesz asz sie uruchomi.

wybierasz wyprawy czy lochy dajesz na wlacz

ustawiasz procent zycia zaznaczasz w ktorymmiejscu jest edzonko

dajesz wlacz leczenie

pozniej start i bocik hasa.

w 4 literach mam plusy i minusy

Opublikowano

albo jak zaczyna się nowy dzien to zeby w niemieckiej pobieralo przedmiot (czy inne) oraz w niemieckiej staty robilo .

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

będzie spoko. jestem strasznie ciekaw jak jest zrobiony ten bot (skrypt), i nie ukrywam że mógłbym pomóc mając wgląd w niego (co prawda nie znam się jeszcze na tym języku ale z łatwością ogarniam języki jeśli dostanę przykład zastosowania komend.) jakby coś to pisz na @ ([email protected])

do niemieckiej wersji :

ps. praca w niemieckim wymaga zrzucenia danych ze strony dotyczących czy albo ile jeszcze pracuje bo się zapętla i wyrzuca błędy.

ps2. trzeba zrobić to tak by bot nie był zależny od uzdrawiania bo jak nie włączę go to bot nie rusza

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...