Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot: GBot by Vertek wersja testowa

Vertek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja proponuje dodac spzredawanie itemkow do npc oraz miedzy serwerowa. oraz jezeli to nie problem dla ciebie to w momecie logowania kiedy wystepuja te 2 bledy abys zrobil automatyczne akceptowanie ich oraz dopiero po zaakceptowaniu ich byla mozliwosc wpisania loginu hasla oraz wybrania serwa. (zawsze to jekies zabezpieczenie pzred swierzakami i odpowiadanie na te same posty na forum.)

w 4 literach mam plusy i minusy

Opublikowano

Do sprzedawania itemów chyba doszedłem, lecz to mi zajmie bardzo dużo czasu i muszę mieć chęci. Arene prowincium postaram się dodać, a co do tych dwóch błędów to nic z tym nie mogę zrobić :/. Proponuje użyć autoit i za pomocą imagesearch ciskać w nie :D

Jedyny działający bot do Gladiatusa 2015!!!

https://www.facebook.com/Gbot.vertek

Opublikowano

Vertus jak jzu robisz MS to zrob tak aby atakowal najnizszy lvl dostepny na niej a jesli bedize pare tych samych lvl niech walnie perwszego lepszego z tych najnizszych lvl

Opublikowano

Jedzenie masz dobrze ustawione?. Gdy nastawisz mniejszą ilość hp to leczy?

Dokładnie chodzi o to ze bot wariuje raz leczy a raz nie , niewiem o co chodzi . Niby pobiera jedzienie z wyznaczonych pól ale tak niejest

Opublikowano

Ja mam problem. Pobrałem to i chce zainstalować i mi error wyskakuje Aplikacja nie została właściwie zainicjowana ;/ Proszę pomóżcie! Była by możliwość taka?

Opublikowano

tak

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

yes it is if you have a problom write here moppel30.

Sorki, ale znowu mam pytanie. Ustawiłem wszystkie opcje a pisze bot wyłączony? Why?

nacisnij start :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Dziekuje tworcy bota za niego dziala bez zarzutow. Mam prossbe o dodanie do bota nowych ekspedycji. Z gory dziekuje za prace nad botem

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bot dziala bardzo dobrze . Juz korzystalem z niego pare dni wstecz . Duza jest szansa na bana ?

uzywajac madzre i nienadwyrezajac pewnie znikoma.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...