Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot: GBot by Vertek wersja testowa

Vertek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Chodzi mi o identycznego oczywiście wybór kraju żeby był gladiatus.de i PL (jak będziesz miał czas to zrobisz :P) noi kilka funkcji dodać możesz arene ct lochy itp coś od siebie :) propo gladiatusbot.com jak byś niechciał robić identycznego bota tzn bawić się w to to mógł byś jakoś dodać tam gladiatus.pl :)? bo od nich bot nie jest na PL tylko na brazylijskie, amerykańskie :)

Opublikowano

Tak jak @2up zrobił pierwszą wyprawe i przez godzine nawet pół więcej. Proszę też o dodanie większej ilości lokacji. Nie moge na 55lvlu robić mgielnych gór. Chyba że sam mogę to jakoś ustawić to proszę o instrukcje :P

devastator1990pl.png

Opublikowano

Dajcie czas autorowi na zlokalizowanie problemu odnośnie wypraw (w wolnym czasie szuka zapewne rozwiązania). Co do dgbota w dalszych wersjach będą pewnie dodane dalsze lokalizacje:-)

Pozdrawiam ramblox

Koniec z botami do Nostale itp ;p

PS: kto zjadł mi moją sygne? xD

Opublikowano

Chyba udało mi się naprawić te wyprawy. W starszej wersji bota należy wcisnąć "Aktualizuj" po czym pobierzemy najnowszą wersje bota, w razie problemów proszę pisać

Wyprawy naprawione jedynie w DGBocie, w GBocie nie było napraw, lecz w najbliższym czasie będą.

Jedyny działający bot do Gladiatusa 2015!!!

https://www.facebook.com/Gbot.vertek

Opublikowano

W najbliższym czasie będzie to możliwe. Na chwile obecną naprawiłem wyprawy w GBocie, w razie problemów proszę pisać a sądzę, że te problemy będą

@EDIT

Przepraszam za zostawienie widocznego Button2, który służył mi do testów. Jeśli moglibyście to nie wciskajcie go, mogą wystąpić przez niego błędy

Jedyny działający bot do Gladiatusa 2015!!!

https://www.facebook.com/Gbot.vertek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...