Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot: GBot by Vertek wersja testowa

Vertek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

no wlasnie nie robi nic ustawisz lochy misje dajesz ten start w dgbocie i mozna sobie czekac. niby odswiezy strone i tak w kolko a misje nie ubywaja.

w 4 literach mam plusy i minusy

Opublikowano

Teraz bot działa super, nie wyskakują żadne błędy jest idealnie. Wcześniej były z tym problemy ale to już przeszłość, teraz wystarczy na bieżąco aktualizować "drobne zmiany". Jestem Ci naprawdę wdzięczny za tego bot'a :) z resztą chyba nie tylko ja.

Teraz wystarczy zmienić "grafike" ale to już kosmetyczne zmiany i nie są ważne :)

Przydałaby się też opcja atakowania na Arenie provinciarium i CT provinciarum z tym że nie trzeba było by pisać Nicku ale wybierało by dowolnego który akurat się załaduje na stronce, według mnie było by to bardzo przydatne.

A także gdyby atakowalo wszystkich na Arenie/CT po kolei aż do 1 miejsca :) z tym że mozesz sobie ustalic np. do jakiego miejsca ma bic.

Przykładowo mam 100 pozycje i chce zeby mi wbil 10, to bot bije wszystkich po kolei od 99,98,97 itp az do 10 miejsca :)

Wtedy Bot byłby doskonały według mnie :P

Opublikowano

A także gdyby atakowalo wszystkich na Arenie/CT po kolei aż do 1 miejsca :) z tym że mozesz sobie ustalic np. do jakiego miejsca ma bic.

Przykładowo mam 100 pozycje i chce zeby mi wbil 10, to bot bije wszystkich po kolei od 99,98,97 itp az do 10 miejsca :)

Wtedy Bot byłby doskonały według mnie :P

A jeżeli postać będzie przegrywała z którąś?

no wlasnie nie robi nic ustawisz lochy misje dajesz ten start w dgbocie i mozna sobie czekac. niby odswiezy strone i tak w kolko a misje nie ubywaja.

To jest niemożliwe

Jedyny działający bot do Gladiatusa 2015!!!

https://www.facebook.com/Gbot.vertek

Opublikowano

Vertus jak niemozliwe jak doswiadczam tego. ani jedna wersja tego bota nie wykonala mi zadnej misji ani dg ani na pl choc zorbione wszytsko wedlug instrukcji.

Opublikowano

Może nie masz .net framework 4 ? albo jakąś starą wersje masz ?

A co do tego provinciarium to wiesz ja tam z każdym z provinciarum wygrywam a zresztą "komputer" sam w provinciarium dobiera nam równych nam lub słabzych.

Opublikowano

raczej niemozliwe ze mam stara wersje ale przeinstaluje jeszcze raz. :(

przeinstalowalem i nic dalej lipa. to samo.

To ja nie iwem jak mogę temu zaradzić skoro tylko tobie nie działa :/. Gdy włączasz start to bot nic nie robi?

@UP2

Wiem wiem jak to zrobić, w wolnym czasie zajmę się tym. Losowanie przeciwników ma być randomowe, tak?. Ma losowo wybrać 1 przeciwnika z 5, dobrze mówię?

Opublikowano

@UP2

Wiem wiem jak to zrobić, w wolnym czasie zajmę się tym. Losowanie przeciwników ma być randomowe, tak?. Ma losowo wybrać 1 przeciwnika z 5, dobrze mówię?

Tak dokładnie o to mi chodziło :) Jak byś mógł tym się zająć byłbym wdzięczny :)

Opublikowano

a wiec tak finalnie udalo mi sie uruchmic pl bota lecz nie bez prblemow

scren

imageshack.us/photo/my-images/26/123gyg.jpg/

a oto szczegoly bledu

Szczegółowe informacje na temat wywoływania debugowania w trybie JIT (just in time)
zamiast tego okna dialogowego znajdują się na końcu tego komunikatu.

************** Tekst wyjątku **************
System.NullReferenceException: Odwołanie do obiektu nie zostało ustawione na wystąpienie obiektu.
  w Gladiaton.Form1.Url_Tick(Object sender, EventArgs e)
  w System.Windows.Forms.Timer.OnTick(EventArgs e)
  w System.Windows.Forms.Timer.TimerNativewindow.WndProc(Message& m)
  w System.Windows.Forms.Nativewindow.Callback(IntPtr hWnd, Int32 msg, IntPtr wparam, IntPtr lparam)

************** Zestawy załadowane **************
mscorlib
   Wersja zestawu: 4.0.0.0
   Wersja Win32: 4.0.30319.17929 built by: FX45RTMREL
   CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.NET/Framework/v4.0.30319/mscorlib.dll
----------------------------------------
GBot
   Wersja zestawu: 0.8.2.0
   Wersja Win32: 0.8.2
   CodeBase: file:///F:/palix/gbot.exe
System.Windows.Forms
   CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.dll
System.Drawing
   CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Drawing/v4.0_4.0.0.0__b03f5f7f11d50a3a/System.Drawing.dll
System
   CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System/v4.0_4.0.0.0__b77a5c561934e089/System.dll
mscorlib.resources
   CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/mscorlib.resources/v4.0_4.0.0.0_pl_b77a5c561934e089/mscorlib.resources.dll
System.Windows.Forms.resources
   CodeBase: file:///C:/Windows/Microsoft.Net/assembly/GAC_MSIL/System.Windows.Forms.resources/v4.0_4.0.0.0_pl_b77a5c561934e089/System.Windows.Forms.resources.dll

************** Debugowanie w trybie JIT **************
Aby włączyć debugowanie w trybie just in time (JIT), plik .config tej
aplikacji lub komputera (machine.config) musi mieć
wartość jitDebugging ustawioną w sekcji system.windows.forms.
Aplikacja musi być również skompilowana z włączonym
debugowaniem.

Na przykład:

<configuration>
   <system.windows.forms jitDebugging="true" />
</configuration>

Gdy debugowanie JIT jest włączone, wszystkie nieobsługiwane wyjątki
są wysyłane do debugera JIT zarejestrowanego na komputerze
i nie są obsługiwane w tym oknie dialogowym.

Opublikowano

Te "błędy skryptów" wystarczy klikać Tak na 1 logowaniu później one wyskakują tylko gdy np. dropniesz skrzynie albo część kompletu zbroi a ten błąd frameworka wystarczy kliknąć Continue i powinno śmigać. A jak dalej coś nie działa to znaczy że masz zasyfiony system.

Opublikowano

zasyfiony w sansie jakim vir - niemozliwe rotkity niemozliwe.

combofix silent runer robie rogularnie plus ochrana w czasie rzeczywistym. niewiadomo czego nie istaluje jak by nie bylo troche na tym sie znam i rozpoznalbym kiedy mam jakiegos wira lib cos innego.

vertus powiedz mi jeszcze jak masz rozwiazane wybieranie lochow zaawansowane lub nie.

i jeszcze jedno male pytanie o podwojne uruchomieni aplikacj bo cos to u mnie nie idzie. i niewiem czy da sie wogole.

Opublikowano

vertus powiedz mi jeszcze jak masz rozwiazane wybieranie lochow zaawansowane lub nie.

i jeszcze jedno male pytanie o podwojne uruchomieni aplikacj bo cos to u mnie nie idzie. i niewiem czy da sie wogole.

Co do wybierania lochów - zaawansowane/normalne, to jeszcze tego nie zrobiłem ale myślę, że powiodę jeśli będzie potrzeba

Aplikacje można uruchomić więcej niż 1 raz, sam próbowałem, także kolega

Opublikowano

potrzeba jest bo normal nie robie tylko zaawansowane wiec dobzre by bylo aby byll wybor takie lub takie w danej lokacji. lub ogolnie zaawansowane na dana lokacje.

Opublikowano

Bot sprawny, nie zacina się, wszystko działa.

To z ukradnięciem to była pomyłka, przeglądarka zmieniła zapisane hasło.

Jeśli pomogłem wejdź na www.pajacyk.pl

Kliknij w brzuszek pajacyka a nakarmisz głodne dziecko :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...