Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot: GBot by Vertek wersja testowa

Vertek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

naciskam "uruchom" ale nic po tym sie nie włącza. o co chodzi? wcześniej jak to pobrałem to się włączało okienko bota a teraz tylko "uruchom" albo "anuluj"

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ref w procesach cały czas pokazuje "dgbot v1.01 by vertek" ale podczas włączania okno się nie pojawia tylko do procesów idzie

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

Opublikowano

Witam, bot sprawnie działa, tylko niekiedy wyskakują błędy w skryptach... nic poważniejszego.

Otóż mam parę pytań co do bota :

- W czym on jest napisany ?

- Czy jest wykrywalny ?

- Na jakiej zasadzie działa ? np. wyszukuje obrazki itp.

badmeetsevil.png

__________________________________________________________________________________

Opublikowano

Witam, bot sprawnie działa, tylko niekiedy wyskakują błędy w skryptach... nic poważniejszego.

Otóż mam parę pytań co do bota :

- W czym on jest napisany ?

- Czy jest wykrywalny ?

- Na jakiej zasadzie działa ? np. wyszukuje obrazki itp.

Możesz mi pomóc? Bo naciskając GBot nic się nie dzieje tylko folder mi się odświeża, a pobrałem jego betę to ona dodaje mi się do procesów ale też poza tym nic się nie dzieje... a kiedyś oba działały.

JAK TO USUNONDZ

oz63qx.jpg

• 5 miesięcy temu...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem ponieważ :

Wszystko ładnie pięknie mam konto na serwerze 26 . pisze login hasło wpisuje 26 serwer i pisze ... Trwa logowanie a później nie zalogowano ....

Po co IE8 a nie może by IE11 ? Przecież i tak się nie logujemy na IE8 tylko na twoim bocie .

w ogóle po co te 2 programy ? może mi ktoś to wytłumaczyć ponieważ mam F4 ale IE 8 nie mogę wgrać ....

Opublikowano

Na IE11 także powinno działać. Bot korzysta z twego explorera, nie ma jakby to powiedzieć swojej własnej przeglądarki. Co do logowania to nie działa, gdyż zmienili link (zwiększyli jego objętość), na którym bazuje bot. Zmieniłem już to, postaram się jakoś to sprawdzić i wrzucić

Jedyny działający bot do Gladiatusa 2015!!!

https://www.facebook.com/Gbot.vertek

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam pytanie będzie szansa  by  dodać  serwery po fuzji ?  która  odbędzie się dziś ?? 

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...