Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot: GBot by Vertek wersja testowa

Vertek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zaraz to przetestuje.

@Edit U mnie zrobiło na tray'u wyprawe i lochy.

Koniec z botami do Nostale itp ;p

PS: kto zjadł mi moją sygne? xD

Opublikowano

Nie wiem czemu ale jak włączyłem wyprawe i zminimalizowałem do tray'a to bot stał, ale gdy zaatakował tą pierwszą wyprawę i później był w tray'u to cały czas robił. Chyba pierwszą wyprawe i może lochy trzeba bez tray'a robić, lub się mylę jak u kolegi wyżej działa normalnie

Jedyny działający bot do Gladiatusa 2015!!!

https://www.facebook.com/Gbot.vertek

Opublikowano

Zrobię jak tylko będę miał czas

co do funkcji leczenia to lepiej by bylo gdyby uzytkownik decydowal czy ma leczyc czy nie przy samych lochach nie trzeba leczenia :)

rozumiem, że leczenie czasami jest niepotrzebne, lecz gdy ktoś nas zaatakuje, wyzeruje

Opublikowano

Zrobię jak tylko będę miał czas

rozumiem, że leczenie czasami jest niepotrzebne, lecz gdy ktoś nas zaatakuje, wyzeruje

ale co z nas zlupi z samych lochow glowna posac w lochach nei gra tylko klon

w 4 literach mam plusy i minusy

Opublikowano

Vertek jest błąd w DGBot ''Wartość '0' nie jest prawidłową wartością dla 'index'. Wartość 'index' powinna znajdować sie w zakresie od 0 do -1. Nazwa parametru: index.

Opublikowano

Chyba na tym że możesz sobie wybrać jakąś prace, nie trzeba było by wybierać na ile godzin tylko byś zaprogramował żeby maxymalną ilość godzin pracy brał bot np tą 8 godzinną prace lub 24 godzinną i żeby brał tą jedną prace w kółko tzn. weźmie raz prace zakończy ją i znowu ją weźmie i tak w kółko :) oczywiście chodzi mi o DGBot'a :) bierze tą prace w kółko którą się zaznaczyło. A dałbyś rade przetestować bota na innej przeglądarce ?

Opublikowano

Mógłbyś rozwinąć swoje pytanie?

@EDIT

Dzisiaj zacząłem robić pracę w DGBocie. Jutro powinienem skończyć, gdyż większość roboty zrobiłem dzisiaj, ze względu na szkołę nie uda mi się skończyć tego dzisiaj, postaram się dokończyć to jutro.

Opublikowano

a w dgbocie zalogowalem sie bez problemu tylko ze ani lochow ani misji nie robi. po kliknieciu w misje minimalizacji do traja i spowrotem odczekaniu czasu nic sie nie dzieje.

w 4 literach mam plusy i minusy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...