Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot: GBot by Vertek wersja testowa

Vertek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 230
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

sprawdze vertus. zaraz.

a powiedz mi czy da sie zrobc spzredaz itemow z paczek do handlarza.?

edit

na pierwszy rzut oka wybiera poziom lochow . dzieki

w 4 literach mam plusy i minusy

Opublikowano

Wszystko się da, zależy od umiejętności !!, także od czasu ^^. Nad sprzedażą itemek to musiałbym mocno pomyśleć i potrzebowałbym na to więcej czasu, co do atakowania 1 przeciwnika na arenie to dałoby się to zrobić, lecz potrzebuje czasu i nie wiem gdzie zmieszczę tą funkcje w bocie

Jedyny działający bot do Gladiatusa 2015!!!

https://www.facebook.com/Gbot.vertek

Opublikowano

jak idzie dodanie by bił w arenie losowo (1 z gory czy cosik)

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

Działa fajnie tylko gdyby można było ustawić np. Ilość trenowanej siły. Chodzi mi o to że wpisujemy że ma trenować siłę 10 razy.

Lub niech w nie skończoność pakuje dany stat, i jeszcze jedna sprawa odnośnie tego atakowania na arenie.

Czy można by było zrobić to na zasadzie losowego wybierania ?

Pomogłem Daj Lajka.

Opublikowano

losowego ale także by obliczał szanse wygranej i atakował tylko tych co możemy wygrać.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

niekoniecznie. gdyż już ludzie robili takie coś np. do dodatku fo ff co obliczał. tylko trzeba to przerobić.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

Bicie w arenie według rankingu będzie w następnej aktualizacji (dziś lub jutro). O tych statystykach także postaram się zmienić w najbliższej aktualizacji. Co do tego obliczania szans to musiałbym zrobić obliczanie szansy zwycięstwa, to wymagałoby dłuższego myślenia na co nie mam dużo czasu

Jedyny działający bot do Gladiatusa 2015!!!

https://www.facebook.com/Gbot.vertek

Opublikowano

jest średnio proste musiałbyś zrobić zestawienie statystyk twoje vs przeciwnika i na tej podstawie obliczyć % lub po prostu czy wygra, wszystko jest w tabeli więc nie jest trudno. i lepiej nie dawac areny losowo zanim nie będzie obliczania szansy bo można sporo przegrać.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

autoit tylko i to tak raczej 4 fun.

myślę że zrobił byś to na podstawie odczytania ze strony tekstu (głównego profilu) i porównanie z tekstem z profilu areny. proste do powiedzenia i raczej nieskomplikowane do zrobienia.

porównanie polegało by na odjęciu wartości 1(naszej) od wartości 2(przeciwnika) jak wyjdzie wartość ujemna w np. 4na6 statystyk oraz w pancerzu i obrażeniach wtedy atakuje gracza jeśli nie to przechodzi do następnego.

można zrobić config w którym zapiszą się nasze ustawienia lub dla prostoty możemy sami je wpisać w gui. jeśli masz robotę lub szkołę / studia to wiadomo że są one ważniejsze.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

zakładam że zegar masz zrobiony na zasadzie odczytania danej ze strony to idzie tak samo zrobić, chyba że się mylę i tak nie masz zrobione.

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Opublikowano

mam prośbę jeśli się mylę to mnie popraw. (chodzi o te dane)

i pytanko jaki język bota ?

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...