Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azathia.com [Dedyk]

`Vortex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

START !!!

Mam rozumieć żeby założyć konto trzeba pisać do Ciebie na Pw jak na starym hamachi ??

Bo strona to raczej nie działa ...

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

• Odpowiedzi 972
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

to nie ddosy... troszkę wyrwali pakietow ale pada im cała maszyna przez dziurę i nie mają już transferu.. GZ dla nich... \

I to wy offacie serwer a nie ktoś inny;p

Serwer odpali się jak będzie mniej "chętnych" do gry na tym privie... ale i tak długo nie wytrzyma...

Opublikowano

Serwer off. Nadal nie założyłam postaci, gdyż dopiero co wróciłam z pracy. A miałam nadzieję, że pogram:) A tu taka niespodzianka ;o

Opublikowano

Piszecie non stop ze dacie rade , i co ? i nic. Ja nie chce tu hejtowac ale eq dalej znika , serwer nie trzyma nawet minuty. To jest brak umiejetnosci niestety ktorych nie ma wiekszosc adminow metina .

wakow9.png
Opublikowano

Wasz zajeb*** technik podobno zabezpieczył serwer przed atakami. Gdzie te zabezpieczenia są, że cały czas atakują?

Straciliście już ponad 500 graczy.

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link, gif

//BR3ND

Opublikowano

Wasz zajeb*** technik podobno zabezpieczył serwer przed atakami. Gdzie te zabezpieczenia są, że cały czas atakują?

Straciliście już ponad 500 graczy.

głąbie jeba** jak taki mądry to zabezpiecz się przed ddos ^.^ powodzenia ci życzę

teoden.png

Opublikowano

Vortex wylacz serwer i zrob reset kont bo nie mozna grac. Kazdemu eq znika , wszystko sie jebie. Pierscionek TP znika ktorego nie mozna kupic. Lvle sie cofaja z 30 na 1. Prosze cie nie trzymaj tego serwera bo nie ma sensu.

wakow9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...