Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azathia.com [Dedyk]

`Vortex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Data startu nie jest podana konkretnie na 11, także nie wiem kto wprowadza ludzi w błąd..

Start jest przewidziany na godzinę 11 - 13.

• Odpowiedzi 972
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

on wystartuje 19 listopada o 17:54 podczas obrządów z nad górskiej chaty nad Starym Kublem i jedzenia pasi koników z czarnego kotła smierdzącego jagodowego króla Eustahiego pochodzącego z Krainy Czarnych Skarpetopajonków.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Widzę, że kogoś bardzo zabolało to, że jednak start będzie po wigilli, że z 39% ostrzeżeń wzrosło do 41;) Dzięki, przynajmniej mam wykrzyknik pod avkiem ^^

Opublikowano

kurna ja nie rozumiem takiego podejścia do gracza. Czy nie lepiej ustalić datę startu tydzień/dwa później i dopiąć wszystko "na ostatni guzik".

po takim czekaniu na pewno jakaś część graczy się zniechęci... bo znając życie potem będzie DDOS itp.

Opublikowano

Czyli tak jak większość myślała, start miał być o 11 - 13, a jednak powiesz że nie opłaca się startować w dzień i wystartujecie o 18 - 20, nieprawdaż? Bo pisząc słowa "dzisiaj" nie dajesz nam konkretnej godziny którą podawałeś wczoraj.

Utwierdź nas w przekonaniu, że start będzie tak jak wczoraj był ustalony i planowany.

Wiesz co, dalej takim tokiem rozumowania to mogę nie włączać serwera ^^...

Tak jak wczoraj planowałem 11-12 start.

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

Opublikowano

Czyli tak jak większość myślała, start miał być o 11 - 13, a jednak powiesz że nie opłaca się startować w dzień i wystartujecie o 18 - 20, nieprawdaż? Bo pisząc słowa "dzisiaj" nie dajesz nam konkretnej godziny którą podawałeś wczoraj.

Utwierdź nas w przekonaniu, że start będzie tak jak wczoraj był ustalony i planowany.

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

Opublikowano

Nie działają bo chwilowo wyłączyli strone. Poczekaj troche ew pobierz clienta

http://www.speedyshare.com/file/9aEph/Azathia.com.7z

Jeżeli Ci pomogłem albo po prostu czytasz ten post to wejdź na pajacyk.pl i kliknij w brzuch pajacyka. Kliknięcie to dużo droższa waluta niż plus i minus na MPC

;) (Jeśli też tak uważasz skopiuj to do sygnaturki):)

pomagam.jpg?1

Opublikowano

Po co wy gracie w metina skoro wieczór nie mozeci do polodnia nie mozecie to o ktoryj wy kurwa chcecie grac?

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...