Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azathia.com [Dedyk]

`Vortex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tym co ddosują właśnie o to chodzi, nie rozumiecie tego tępaki? Cofa lv, eq gracze = gracze będą odchodzić. Jak nie bedzie graczy to nie ma serwera. Dajcie sobie na wstrzymanie, nie róbcie co chwila nowych postaci. Jak można być tak napalonym na pogranie sobie w metina. Dajcie im czas na zablokowanie ataków, a nie jęczycie że eq wam zjadło.

692272Ice%20Cube.png

• Odpowiedzi 972
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie, skoro azathię atakują i ciągle pada. To np. innych serwerów nie atakują? Czy jak? Mają jakieś lepsze zabezpieczenia?

A tak w ogóle wiecie dlaczego ciągle offa serwer? Bo to poganialiście administracje, żeby włączyła jak najszybciej. Nie zdążyli pozabezpieczać. No to teraz macie.

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

zrob reset kont bo ja np mam 30 lvl a coflo mi konia i 3 reke nie mowiac o polowie eq

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Żałosne... Powiem tak, nie ufajcie już Vortexowi bo stronka wcale nie jest przyczyna lagow, Ci co maja wiedziec, wiedza o co chodzi... Da nowa strone wraz z rejestracja i zobaczycie ze bedzie to samo. Tyle w temacie, serwer do wieczora w kosz.

Pozdrawiam

Opublikowano

Tepe dzieci w dupie byliscie i gowno widzieliscie....

Intel Core i5 3550 (3,3Ghz) | Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256 bit | MSI Z77 G43 LGA 1155 | GoodRam Play 2x4 GB 1600 CL 9 | Segate Barracuda 1TB 64 MB 7200rpm | Asus mw201u

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich którzy zakupili SM na serva xDD ;D A tak serio to server miał byc zajebisty a sie okazało że, nie wypali raczej bo za dużo ataków na niego ;p Pozdrawiam ;d

Opublikowano

a czy modek nie może dać warna lub coś zrobić z pewnymi osobami które tu reklamują inne servy ? przynajmniej spam by się skończył

37579242820358245378.png

Opublikowano

Naprawiam co się da, jeśli to wina strony (a tak jest) ataki powinny ustąpić i serwer powinien działać.

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

Opublikowano

GM niech nam poda dokładną godzinę, czy będzie reset, czy znikanie itemów zostało naprawione. Skończy się spam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...