Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azathia.com [Dedyk]

`Vortex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 972
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer nie działa.

Tym co nie działa proponuje zresetować router bo inaczej już nie pogracie.

Btw. Ja router mam na strychu, a klucza nie bede mial przez miesiąc

Wiec sku^wiles serwer i graj sobie na nim sam elo.

Wysrałeś gówno i myślisz, ze jesteśmy muchami? -,-

Baranie Router masz podłączony do Prądu obstawiam ze zasilacz masz w pokoju zresetowanie orutera to jest wąłsnie odłączenie zasilacza na 15 sec z prądu ;D

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

Taka prawda jak będzie.

Serwer do 24 nie ruszy dobrze w 100 %. Administracja się tłumaczy, że nie ma Vortex'a i dla tego tak jest.

Mixer, na chacie na forum serwera pisał, że Vortex poszedł sobie i że zapomniał włączyć strony - polewka totalna, kpisz czy o drogę pytasz? A może wasz kochany Vortex'ik nic nie potrafi?

Ludzie spamują jak najęci na chacie forum, a administracja nie ma sama informacji bo Vortex to dla nich BÓG który im nic nie mówi, aż śmiać mi się chce.

Przekładanie startu do jutra, a jutro ddosy znów, strona znowu nie taka, dupa nie taka, sraka nie taka, gówno i rzyganie nie takie. Tłumaczenia jakie są wasze są żalosne.

Up.

Poziom administracji pokazany.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Yakkan czy jak Ty tam masz. Pisałem, że może ale jednak to nie prawda. Moja wina ;D A Ty na chacie co dziś 24h robiłeś spamiłeś ...

Ok ;D

Opublikowano

Pytanie do graczy, którzy mają nakładkę !

1. Czy odczuwacie "laggi" podczas gry?
  2. Czy bezproblemowo łączycie się z serwerem?
  3. Wywala Was?

Pozdrawiam Tomek (Welnes).

Jeśli ktoś pobrał nakładkę, lecz nie może połączyć się z serwerem niech pisze na pw !

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

Yakkan czy jak Ty tam masz. Pisałem, że może ale jednak to nie prawda. Moja wina ;D A Ty na chacie co dziś 24h robiłeś spamiłeś ...

Wyszedłem dawno z waszego forum, a tutaj w temacie się będę wypowiadał i śmiał się z was.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Vortex do chuja, wlacz rejestracje chociaz na chwile.

Porobil konta swoim kolegom i sobie expia na buggach itp.

Albo jezeli ktos zrobil konto i ma niepotrzebne prosze o PW.

Opublikowano

Trzeba byc prawdziwym głąbem aby przy takim popraciu ludzi tylu chetnych na gre, nie liczac z pozniejszym rozwojem serwera, od tak olac serwer wylaczyc reje i miec wszystko w dupie.

Dobranoc.

Opublikowano

Zajebiscie cieszy mnie to. Pozniej dadza reje a po miescie 100+ ze skillami P i przeprosiny na forum beda(lub nie) i podniosa raty o 10%?

Opublikowano

Dobra. Co za idiota gada, że nie włączyłem stronki...

Nie czekaj - zagraj już dzisiaj !

Opublikowano

Napisano dziś, 11:41

Witam prosiłbym abyście nie grali nocą iż może być to wasza strata czasu napotkalismy się na masę błedów w grze i szybkiego nabijania lv.

Tak rozumiem zawiedliście się już kilkukrotnie na nas, lecz Vortex sam by wszystkiego nie przetestował a już na bete nie chciał wpuszczać z powodów prywatnych.

co będzie zmienione po restarcie?

- bug z kowalem [jest 100%]

- bug z expieniem na BO.

- bug ze ślubem.

- bug z RATAMI serwera.

serwer stał się łatwiejszy od 4Fun jednak tego się nie spodziewaliśmy a miał być Medium/Hard.

Przepraszamy jeżeli wszystko będzie naprawione na 100% będzie to piękny serwer obiecuję wam to:)

Info z forum .....

Opublikowano

1. Czy odczuwacie "laggi" podczas gry?
  2. Czy bezproblemowo łączycie się z serwerem?
  3. Wywala Was?

Jeśli ktoś pobrał nakładkę, lecz nie może połączyć się z serwerem niech pisze na pw !

Mam nakladke! na poczatku lagow nie bylo, teraz nie dziala mi serwer, i tak wywalalo z serwera czesto:)

Opublikowano

Napisano dziś, 11:41

Witam prosiłbym abyście nie grali nocą iż może być to wasza strata czasu napotkalismy się na masę błedów w grze i szybkiego nabijania lv.

Tak rozumiem zawiedliście się już kilkukrotnie na nas, lecz Vortex sam by wszystkiego nie przetestował a już na bete nie chciał wpuszczać z powodów prywatnych.

co będzie zmienione po restarcie?

- bug z kowalem [jest 100%]

- bug z expieniem na BO.

- bug ze ślubem.

- bug z RATAMI serwera.

serwer stał się łatwiejszy od 4Fun jednak tego się nie spodziewaliśmy a miał być Medium/Hard.

Przepraszamy jeżeli wszystko będzie naprawione na 100% będzie to piękny serwer obiecuję wam to:)

Info z forum .....

Jebane psy. Mam nadzieje, ze juz nikt nie bedzie grał na tym waszym gównie.

CHUJ WAM W DUPE. Żegnam.

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

OK

Nie działa serwer nie wiem czemu 40% gra i wbija 90lvl-e na bo inni nie mogą grać w tym ja -,-

z tego co się orientuje to WELNES nie odpowiada kompletnie za serwer jest TECHNIKIEM

po co mu ciśniecie dzieci

Vortex jesteś na MPC mógłbyś więszości odpisać co się dzieje z serwerem??

nie jestem z Polski nie mam czegoś takiego jak ruchome IP -,-

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Vortex mowisz ze stronke włączyles a dlaczego sie kuva nie mozna zarejestrowac co kolwiek nie klikne na tej stronie cały czas zostaje na głownej ;D

Miota nim jak szatan !

Opublikowano

1. Czy odczuwacie "laggi" podczas gry? Nie
  2. Czy bezproblemowo łączycie się z serwerem? Tak
  3. Wywala Was? Nie

dapng_nwhxwwq.png

Opublikowano

Z forum można wyczytać, że serwer będzie miał reset i startuje jutro.

Vortex proszę Ci postaraj się, zapnij wszystko na ostatni guzik, potem jedź sobie na jakieś wakacje czy coś, ale zrób to raz i porządnie bo naprawdę ile można.. Wiem, że to nie takie łatwe i ciężko wszystko sprawdzić.

@i chciałbym przypomnieć, że nadal nie można oddawać biologa i rzeczy do niego na misje +30 nie dropią

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...