Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azathia.com [Dedyk]

`Vortex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 972
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

dajcie clienta nie na speedyshare... zawsze musi byc na hostingu gdzie trzeba sie rejestrowac i cos pobierac

Opublikowano

1116 kont założonych od dziś TAK ?? widać se ludzie chcą na nim pograć

tcul.jpg

Opublikowano

Espex podziel na 2 bo buffy 2 konto ale ogolnie na prawde wiele ludzi tu zagra jeśli wystartuje bez bugów i wiekszych lagów ...

pLykmAn.jpg.b918ff0177c9a4548be06757b656

Opublikowano

Boże po raz kolejny spam i spam dawno nie zaglądałem tu i widać nic się nie zmieniło zamiast się zamknąć i poczekać spokojnie to wy tylko spamujecie ogarnijcie się. Osobiście zagram na serwie oczywiście ninja Dagger

2dtt01s.png
Opublikowano

Start odbedzie sie w najblizszym czasie... Nie spamujcie bo to jest zalosne, mam 14lat i nie spamuje jak co niektorzy 17latkowie, czekajcie spokojnie i bedzie a nie warny lapiecie

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Nie wystartują o 12, ponieważ ItemShop nie jest zrobiony. Właśnie teraz robią. Hahahha, chcą tylko na nas zarobić!!

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link, gif

//BR3ND

Opublikowano

Wszystko ok tylko skąd mam to pobrać skoro w dziale pobierz jest Brak Plików ;> ?

Metin2.PL -> Body 76, Mental 85, Smok 75, Body 87, Body 78, Dagger 89 -> off

Na serwerach prywatnych najczęściej można mnie spotkać pod nickami: ReysoN, Andreas, Dziubdzius.

Adelante!

Legends never die!

Opublikowano

Nie wystartują o 12, ponieważ ItemShop nie jest zrobiony. Właśnie teraz robią. Hahahha, chcą tylko na nas zarobić!!

Posłuchaj palancie,a skąd oni ci wezmą kase na opłacenie seerwera? Tak sama się wyczaruje? Myślisz że każdy śpi na pieniądzach ?

Po to jest IS,żeby zarobić na serwer ..

51598082385122362513.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...