Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azathia.com [Dedyk]

`Vortex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 972
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszyscy co mówią, że serwer stracił graczy, to powiem Wam, że nie ma czegoś takiego jak stracenie graczy.

Jeżeli jakimś cudem serwer wystartuje i wyjdzie na prostą, a ludzie, którzy czekali na serwer nie znaleźli innego to tak czy siak pójdą na azathie. Pozdro

Opublikowano

To serwer znowu off ? No bez jaj, wstając na kompa byłem przekonany, że serwer i tak padł. Wstaje i nie mam rozczarowania, bo to było pewne.

Hehć, tak jak wspominałem, Vortex nic nie potrafi, nie napisał żadnych regułek firewalla i tyle. Zero zabezpieczeń.

Opublikowano

This account has been suspended.

Either the domain has been overused, or the reseller ran out of resources.

Mr.Yakkan, w pelni Cie popieram. Zgadzam sie, serwer bylby jednym z najlepszych teraz, lecz to co oni zrobili jest karygodne.

Raz ktos pisze jutro rano wstaniecie bedzie ON, zaraz 2ga osoba z teamu 11/12 bedzie ON, po chwili ktos 13/14 bedzie ON.

Najwyrazniej porozumienie w teamie jest zajebiste.

A Vortex ma wyjebane na ten serwer, co z tego ze mial poparcie wielu ludzi, prawie 400 osob non stop przegladajacych forum, szanse na wielki zarobek.

Co tam lepiej ich robic w chuja az odejda.

Kurwa narobiliscie nadzieje graczom zamiast wylaczyc serwer na kilka dni zrobic oficjalny start i testowac tylko wy jako Team, to nie.

P.S Podejscie do graczy tez ktos ma tam fajne. Wczoraj z shoutboxa.

"Ja dziekuje za taki serwer strata czasu czekalem 6 dni"

A tu zachwile jakis czlonek teamu pisze.

"Na chuj ty nam jestes potrzebny idz graj gdzie indziej"

Dziekuje dobranoc.

Opublikowano

Wierzysz, że wgl. będzie włączony -.^ ?

Będzie... ale na jakieś 3/4 minuty i potem znów coś typu ddos, albo logowanie padnie, albo jakiś bug, itp.

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

A co do tego expa. Siedziałem z Vortexem cały czas na ts`ie i na starcie gry, exp był gorszy niż na PL, po krzykach mu na tsie ogarnął tego expa i poprawił, dlatego też musiał stać się reset żeby to naprawić.

Po resecie niby exp naprawiony, bo niby go z 7 razy poprawiał i mówił że już tabelki są okej. Jak widać coś mu się powaliło.

Serwer dobry, gdyby nie administracja nie mająca wgl pojęcia o stawianiu serwera. Teraz małe wyjaśnienie;

Vortex - lat 15, próbował robić poprzedni serwer (nawet miałem mu prezke robić), lecz nie wypalił. Odwala sam robotę, reszta adminów mu nie pomaga. Sam niewiele zna się na tworzeniu.

R33V - lat do maks 16, nie pomaga przy serwerze bo się nie zna, jedynie ma rangę dla lipy.

Reszta adminów - forumowe znaczki czerwone, dla pokazania kto jest wyższy, lecz takze nie mają pojęcia o serwerze i nawet o forum.

Jedyny ogar to xBoBx, admin ts`a, pomagał, ogarniał, ale co z tego.

Wiem to, bo siedziałem ciągle z adminami na ts`ie. Znałem ich, dlatego też mogłem przesiadywać i wysłuchiwać wszystkiego.

Opublikowano

Vortex sie stara ale reszta to gowniarze pieprzone. Vortex weź ich wy*eb z teamu, poszukaj ogarów co juz byli GM :]

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Opublikowano

Ja wierzę, że ten serwer wystartuje .. kiedyś, nie będzie miał już tyle graczy co mógłby mieć, ale wystartuje. Przecież po tym starcie jak wystartował to było dobrze, póki nie wywaliło mnie(i innych) cofnęło lvla, potem się już uspokoiło, ale exp się spierniczył. Nie licząc tego expa i że nei dało się oddawać biologa to już było dobrze.

Admini tego serwa nawet nie mają ze sobą kontaktu, jedynie Vortex i Welnes(dobrze napisałem?) coś robią( podobno, nie wiem, w komputerze im nie siedze) a reszta tylko siedzi na forum. LosBlancos jest sponsorem i jakoś tam nawet przy niewielkiej wiedzy o tym co się dzieje uspokaja na forum i shoutboxie.

Ale moje pytanie, co w teamie robi R33V? Czym On sie zajmuje?

Liczę na start już OSTATNI raz, bo jak dla mnie kredyt zaufania został przyznany ostatni raz ;]

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Juz ja Ci odpowiem czy sie zajmuje R33V

odpowiada graczom ktorzy zwatpili w serwer w taki sposob:

"Na chuj ty nam jestes potrzebny idz graj gdzie indziej"

Opublikowano

Bawi się z graczami w PvP. Nie daje im Eq, tylko bawi się w PvP. Czy to jest koniec świata? Przecież to nikomu nie szkodzi, skoro to jest PvP to Oni musieli się na to zgodzić, nie?

@UP i R33V jeszcze cały czas piszę " a co ma do tego wiek" jak ktoś się spyta ile ma lat. Nic więcej nie zauważyłem, nie widziałem go ani w grze, ani na becie, ani przy żadnym starcie, jedynie na shoutboxie.

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...