Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azathia.com [Dedyk]

`Vortex

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 972
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wystartują o 12, ponieważ ItemShop nie jest zrobiony. Właśnie teraz robią. Hahahha, chcą tylko na nas zarobić!!

Jeśli pomogłem liczę na Lubie To

-Moje pierwsze 50 Lubie To .

Dziękuje wszystkim

Opublikowano

Nie wystartują o 12, ponieważ ItemShop nie jest zrobiony. Właśnie teraz robią. Hahahha, chcą tylko na nas zarobić!!

Czy wy ciemniaki nie rozumiecie, że taki serwer musi się z czegoś utrzymywać? Opłacenie takiego serwera troszkę kosztuję.

sygnatura2u.png

Kliknij w obrazek

Opublikowano

Zgadzam się z Adidasem w 100%. Serwer który mają oni kosztuje brutto 499 + firewall 80zl więc koszta są.

nanicz.png

Opublikowano

Nie wystartują o 13

, ponieważ ItemShop nie jest zrobiony. Właśnie teraz robią. Hahahha, chcą tylko na nas zarobić!!

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link, gif

//BR3ND

Opublikowano

Nie wystartują o 13

, ponieważ ItemShop nie jest zrobiony. Właśnie teraz robią. Hahahha, chcą tylko na nas zarobić!!

Skończyłeś ? to wypierdala* ... jak wystartuje serw to będziesz grać zapewne więc na uj takie coś piszesz? a is chyba muszą zrobić, no chyba że wy im opłacicie serwa to lajt

teoden.png

Opublikowano

Nie wystartują o 13

Irytujesz mnie człowieku...Też chciał byś wyjść chociasz na równo jeśli za vps+dedyk+domenę+firewalla wynioslo ich ponad 600zl.

nanicz.png

Opublikowano

Nie no wszystko nadal spoko tylko mialo byc 11-12... mial byc tez gotowy o 3 ale stwierdzono ze 11-12 bedzie ok a teraz ktos pisze ze is robia... ? ^^

słaby jestem w te miecze...

Opublikowano
@ Borsuk : (06 sierpień 2012 - 12:08 ) INFO OD VORTEXA: Za chwile startujemy, przywracaliśmy konta.

100  [+]

300  [+]

500  [+]

700  [+]

900  [+]

1100[+]

1300[+]

1500[+]

1600[+]

1700[+]

1800[+]

Opublikowano

Ludzie czy wy jesteście jacyś tępi , upośledzeni ? czy ch. wie co tam macie w tych główkach .Serwer wystartuje jak będzie wszystko zrobione Is, na takim serwerze to podstawa Ci co mogą z niego korzystać to chwała im za to wspomogą serwer i dłużej będzie stał <o ile wystartuje> Dziwi mnie tylko jedno czy wy ,nie macie co z sobą zrobić? tylko spinacie się jak dzieciaki w piaskownicy.w której jest tylko jedna zabawka !. Po prostu trochę cierpliwości . Moim zdaniem wystartuje do tej 13 i ch wam do tego możecie hejtować serwer ,a i tak będziecie grali bo jak coś wejdzie w oko to się do tego dąży . Tyle ode mnie

Pozdrawiam i czekam bo Warto ; )

1284282093u138092.png

34080977.jpg

Sygna By

Grapes ZAKAZ KOPIOWANIA !

1284282093u138092.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...