Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Azathia.com [Dedyk]

`Vortex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Serwer to , miał wystartować dzisiaj o 16, a startuje o 4 rano. Gratuluję Administracji, że myslą i startuja o 4 rano.

//nieregulaminowa sygnatura - zew. link, gif

//BR3ND

• Odpowiedzi 972
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Pasjonat
Opublikowano

wygrała 3 a start o 11 bo szanowna administracja banda idiotów uznali że Ci co głosowali na 3 zrobili sobie multi konta i dlatego ta godzina wygrała. więc postanowili wystartować o 11. Żegnam, nie mam zamiaru tu grać.

Opublikowano

admin napisał, że woli wystartować w dzień bo większość ludzi teraz śpi - a wy dalej swoje. Vortex pisz do moda, niech zamknie temat i otworzy dopiero przed startem..

Opublikowano

Ludzie ogarnijcie sie jaki start o 11? serwer juz wystartowal. dzis o 15, lecz teraz jest PRZERWA. wiec najlepiej jak wlacza go SPOWROTEM jak najszybciej, w tym wypadku każda godzina sie liczy;).

Serwer Wystartował tylko jest offline.

oLqzgYC.png

Opublikowano

dobra przeprosiny to dobry znak aleeee jak robicie pierdolona ankiete o ktorej start to tego sie trzymajcie

Opublikowano

welnes powiedz mi czemu nie ruszycie o tej 3 ?

Branku.. (pozwolę sobie przerobić nick). To na prawdę nie zależy ode mnie, nie jestem odpowiedzialny za politykę prowadzenia serwera gry.

Pozdrawiam Tomek (Welnes).

1377371138-U1002370.png

Opublikowano

3:42 a tu

Użytkownicy przeglądający ten temat: 17

Więc jaki jest sens startowania skoro na starcie bedzie ok.20 osob z 300?

nanicz.png

Opublikowano

hm jak widac team to oszusci

wyszlo wszystko na to ze serwer ma startowac o 3 w nocy

a oni maja wyjebane i mowia ze jednak lepiej o 11...

Jak team ma oszukiwać w taki sposób to się z nimi zgodzę.Chcę zacząć grę w tym samym czasie co wszyscy a nie start dla 17 osób.Najlepiej jest startować bez żadnego żalu od strony reszty graczy.Serwer wystartuje a oni i tak wrócą.Co z tego że serwer ruszy o 11 zamiast o 3?Tym że będzie więcej ludzi i będziesz bał się że nie dasz rady wbić się w top? Jasne,można lecieć w topke tylko co z tego jak na nasz lv trzeba non stop dropić coś i nie wyrobisz z eq/skillami.

Skoro Vortex i Kurlz mówili ok.23 że serwer jednak ruszy o godzinie 11.Więc jak oni cię oszukali? Pozdrawiam.

nanicz.png

Opublikowano

niech startuje o tej 11-13 i niech nie bedzie cofania i innyh bugow jak ma byc wczesniej i zbugowany

Uzytkownicy ktorzy mowia ze nie zagraja bo serwera jesszcze nie ma , to i tak wroca na serwer

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

zapewne startu dzisiaj nie bedzie, nawet forum nie umieja posprzatac ze spamu

Gdybyś nie zauważył aktualnie na forum nie ma nikogo kto ma rangę do banowania/usuwania tematów itd.

@Top

Start ponoć ma być około 11:00.

Opublikowano

mozna clienta i reje?

Suois

Szukam osoby do wspólnej gry na prywatnych serwerach metin2, wiecej informacji na Prywatnej Wiadomości

:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...