Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Mbot 1.12b - czyli rozwiąż swój problem.

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam, mam następujący problem z botem: kiedy próbuję odpalić silka po wduszeniu "Start Client" gra dosłownie mignie, włącza się na 1 sec. W logu mam takie coś:

[00:22:41] Starting "C:\Users\Mateusz\Desktop\Atomix Client\sro_client.exe /22 0 0"

Proszę o pomoc ;)

| AMD Athlon II X4 2.80GhZ | 4GB RAM | GeForce GT 220 1GB DDR3 |

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam taki błąd uruchamiam loadera wybieram plik z silkiem i wyskakuje mi taki błąd "Cannot find key signature. Maybe client is packed. Packed client is not supported" o co tutaj chodzi ? bo wcześniej bot śmigał bez problemów

Opublikowano

Witam moj problem polega na tym gdy juz wybiore w bocie sciezke do silka wyskakuje mi komunikat '' Successfully changed Silkroad directory. Pealse restart mBot now!''

Opublikowano

Witam moj problem polega na tym gdy juz wybiore w bocie sciezke do silka wyskakuje mi komunikat '' Successfully changed Silkroad directory. Pealse restart mBot now!''

Widocznie grales a tym bocie w innego silka a teraz zmieniasz na tego co bedziesz gral. Wszystko jest ok poprosty przy zmiane  folderu silka z innego na obecnego zawsze tak jest.

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siema mam problem otoz wczesniej odpalilem bota wszystko smigalo jak nalezy ale w momencie kiedy moj antywir sie zalaczyl wykryl jakis plik ale nic z nim nie robilem i od tamtej pory gdy chce wlcaczyc bota wyskakuje mi ze podalem nieprawidlowy folder SRO chociaz podaje ten sam co wczesniej i jest on prawidlowy mial ktos podobnie?

• 3 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Hej.Czy ktos wie co sie dzieje z mbotem ? Od trzech dni ten sam problem An unknown error occured while checking for a mBot update.Nie pomaga przeinstalowanie,nic go nie blokuje nie wiem co wiecej moge zrobic  

Opublikowano

Pomocy od 3 dni bot mi nie loguje się i w powiadomieniach wychodzi mi

" Error while initializing network interface
[13:58:28] WSA 10060 at step 3
[13:58:30] Próba połączenia nie powiodła się, ponieważ połączona strona nie odpowiedziała poprawnie po ustalonym okresie czasu lub utworzone połączenie nie powiodło się, ponieważ połączony host nie odpowiedział.
[13:58:49] Error while initializing network interface
[13:58:49] WSA 10060 at step 3"

Co to może być?

Opublikowano

na win 7 i xp brak odpowiedzi od bota jak by wogule nie łączył się z serverem.(podobno upadl,ale nie wiem czy to prawda)

Opublikowano

jak odpalam jednego mbota to wszystko ladnie dziala, a gdy odpalam 2 bot to w pierwszym odrazu dostaje client less, kompletnie nie wiem co zrobic, ma ktos jakis pomysl? :>

-mam 2 osobne foldery z mbotem

-zainstalowalem hook

Opublikowano

wszystko ładnie działa tylko jak próbuje włączyć silka (SilkRoad Europe) to mi miga 3 razy ekran po czym nic się nie dzieję.

nie mam pojęcia czemu tak jest innym normalnie działa na tym serwerze:< proszę o pomoc

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Cześć. Mam problem z moim mBotem, więc: Ustawiam sobie bota i leci sobie na spocie, po np. godzinie sam się wyłącza silkroad i musze włączać od nowa go - wiecie jaka jest przyczyna tego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...