Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Mbot 1.12b - czyli rozwiąż swój problem.

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z mbotem klikam zaloguj i nic ;// pobieralem juz c++ net frameworka libaryfiles i nadal nie chce sie zalogowac wie ktos co zrobic ? bot wczesniej dziala normalnie

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

• 4 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam 20 lvl i ani razu bot z auto equip nie napisal do mnie !  WHY ?

edit. cholera nie ten temat :P ^^^ za duzo okien otwartych - > sorki za SPAM

Opublikowano

Siema ;) pale Mbota i takie coś sie  pokazało :) " An unknown error occured while checking for a mBot update" nie moge sie zalogowac na mbota  ? Co z tym zrobić. Pozdrawiam

Opublikowano

Pomożecie mam problem z tym   vsroMbotPatcher2.A mianowicie mam windows 8.1 wiec odpalam mBot_vSRO110 potem Dll Injectora nastepnie vsroMbotPatcher2 kilkam patch status zmienia sie na checking potem Applying Patch... i tak sobie moge czekac bo nic sie nie dzieje wie ktos jak to naprawic (ps. zapore i antywira mam wyłączonego

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

uczcie sie angielskiego tępaki ułomy piszecie takie bzdury ze moj mlodszy brat by sobie sam poradzil z wujkiem google

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam. Do tej pory nie miałem większych problemów z mbotem jednak kilka dni temu (po małym updacie na privie) jak odpalam drugiego clienta to zawsze po kliknieciu "Start Client" chwilę się ładuję i wyskakuje komunikat w bocie "You have disconnected from server". Wiem tyle że nie jest to spowodowane limitem IP na 2 konta gdyż mogę odpalić 2 konto na laptopie lub na tym samym pc na innym koncie użytkowinika windows. Tak samo dzieje się w przypadku odpalenia alchemy toola albo po prostu zwyklego clienta, jeden client zadziała drugi zawsze dc. Wersja bota jak w temacie 1.12b a windows 7. Jakieś pomysły? Z góry dzieki wielkie za każdą pomoc :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Problem polega na tym ze odpalam mbota , wszystko działa . Klikam Start Client i nic się nie dzieje kompletnie . Foler zmieniałem 10 razy i dalej nic . Tak jak by nie widział wgl sro_client . Silka przez sro_client normalnie odpalam i wszystko śmiga ale bot nie chce tego uruchomić -.- Kiedyś było elegancko że wchodziło się w wyszukiwanie folderów i znajdywało bezpośrednią ścieżkę do sro_client a teraz są problemy. Ktoś może pomóc ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...