Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Mbot 1.12b - czyli rozwiąż swój problem.

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam taki problem Gdy włączam bota przez loadera wybieram folder z silkiem wyskakuje . "Uszkodzony plik PK2 wykryte.Divisioninfo nie znaleziono! " gram na specia lsro

joker%20sygnatura%203.jpg

Nick: Reniferu

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mój problem polega na tym, że oczywiście zamiast liter pokazuje mi same "0". Jak to zmienić było pisane juz wcześniej ale nie mam jak tego zrobić ponieważ nie mam nigdzie pliku config.ini.

Jeśli wiecie o co może chodzic to napiszcie ;p

Opublikowano

Witam mam problem taki, że wszystko jest ok wybieram folder z silkiem i mam to główne okno mbota i teraz tak nie ma napisane nazwy postaci nie ma żadnych skilli bardzo prosze o pomoc. (wchodze przez loader i przez normalnego mbota.exe oraz odpalam jako admin)

Opublikowano

Mój problem polega na tym, że oczywiście zamiast liter pokazuje mi same "0". Jak to zmienić było pisane juz wcześniej ale nie mam jak tego zrobić ponieważ nie mam nigdzie pliku config.ini.

Jeśli wiecie o co może chodzic to napiszcie ;p

Nie masz tego pliku bo po odpaleniu mbot trzeba dać zapisz ustawienia i dopiero będzie :D

jak sie zalogowac do mbota??

w lewym górnym rogu masz zaloguj

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Ja natomiast mam taki problem ze mbot dziala mi normalnie i niby wszystko gra zbiera golda i itemki ale co jakis czas pomija golda i nie chce cbierac mi elixirow zaznaczylem ze ma je zbierac i zatwierdzilem ustawienia

@Edit

Problem rozwiązany reinstal bota plus ustawienie zgodnosci z win xp ser pack 2 i jako administrator pomogło

za duża sygna RMCF1902

Opublikowano

WItam.

Mam problem z botem.

Gdy włączam bota wyskakuje mi błąd:

hThread [ 2 ] error

Po czym bot normalnie się włącza, ale jak klika się Login to nic się nie dzieje dalej pisze( not login)

Proszę o pomoc.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

ja mam problem iny gdy wlaczam Mbotloader to mi wyskakoje cytuje (nie okreslony Błąnd ) jak to zrobic ?

Pięknie to opisałeś " błąd jakiś " skąd mamy wiedzieć o co chodzi :x

bland jest taki cytuje ( nie okreslony blond ) tak mi wyskakoje na bledzie tak mi pisze nie okreslony bland

Opublikowano

WRESZCIE POSZEDŁ TEN PIERDZIELONY BOT NA WIN8!!!!! NOOOO! ktos need info?

cze mi mozeszpomoc mam blad odnośnie fmod.dll

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

Mój poroblem polaga na tym że odpalam Loader wyskakuje obrazek z muzyczką poczym po chwili znika i nic się nie dzieje. A jak już uda się odpalić to zaś nie da sięzalogować klikam na login i nic się nie dzieje... Jesli miał ktoś taki problem i sobie z tym poradził proszę o pomoc i info! Dzieki

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Dlaczego jak naciskam na ikonke loadermbot nic się nie wyswitla czysto nic , próbowałem juz przez administraotra ale nic sie nie pokazuje moze ktos mi pomoc .Sciągnołem cracka oraz mbota i wszyskto do jenego folderu .

Opublikowano

Witam, mam pewien problem. Bot wczytuje wszystko jak nalezy, wszystko ladnie smiga, ale zawsze po ponownym wlaczeniu clienta przez bota, ustawienia gry wracaja do default (grafika medium, 4 akcje na skillbarze), pomimo tego ze zapisuje ustawienia w bocie. Probowalem tez normalnie przez clienta czysto zapisac, ale skutek ten sam, caly czas wraca do ustawien domyslnych przez bota jak wchodze. Na poczatku nieprzeszkadzalo, ale teraz dziala mi to juz na nerwy.

ps

Dodam jeszcze, ze nie dziala mi dowolne oddalanie kamery.

Opublikowano

Witam

Ja natomiast mam problem taki że jako pierwszy błąd miałem MSVCP100.dll ściągnąłem Microsoft Visual C++ i pojawił sie nowy problem "Failed to read data from PFO"

Z góry mówie wszystko zrobiłem dobrze zgodnie z instrukcją. Jeszcze wczoraj wszystko działało, dziś zrobiłem formata i sa problemy.

Z góry dzięki.

davioosygna.jpg

Davioo

Opublikowano

po prostu usun haslo i nie będzie problemu:)

[URL="http://goldenage-online.com"][IMG]http://i.epvpimg.com/3zqNdab.png[/IMG][/URL]  
Opublikowano

włanczam dzisiaj bota i sie nie loguje wczoraj normalnie działało wszystko a dzisiaj nie moge sie zalogowac i pisze w tej zakładce "Klient/Logowanie"-> "An unknown error occured while checking for a mBot update" mam nowa wersie mbota, no nie wiem czy nowa ale z MPC

Opublikowano

sprawdź teraz.

"Jeśli będziesz dobra dla mnie, to ja będę dobry dla Ciebie"

i9Eqd.jpg"Żyję po to, by odbierać innym życie" - Itachi Uchiha

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...