Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Mbot 1.12b - czyli rozwiąż swój problem.

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

@Up

Spróbuj reistala zrobić, ewentualnie:

Wiadomo coś na temat błędu fmod.dll ?

http://www.dll-files.com/dllindex/dll-files.shtml?fmod

Rób tak jak tam w instrukcji pisze, powinno pomóc ^_^

Jak tamto nie pomoże to sprawdź jeszcze to:

http://www.abckomputera.com.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=56:naprawa-uszk-bibliotek-dll&catid=84:kat-porady-komputer-internet&Itemid=104

BTW: Zainstaluj też net framework 4.0, ale chyba jak dasz kontynuuj to powinno działać ^_^

ItgMSFz.gif­

Opublikowano

Mam taki problem że po zalogowaniu postaci dostaje crasha i bot automatycznie włącza mi clientless nie wiem w czym problem...

[22:03:44] Starting "D:\Gry\Tsro\TerminatioN\sro_client.exe /22 0 0"

[22:03:47] Connecting to loginserver '5.39.49.133 (5.39.49.133)' on port 8999...

[22:03:52] Request serverlist...

[22:03:54] Request serverlist...

[22:04:01] Connecting to worldserver...

[22:04:01] Successfully logged into the worldserver

[22:04:02] Requesting characterlisting...

[22:04:02] Found 3 characters

[22:04:02] Found character "chuj"

[22:04:02] Found character "VViz"

[22:04:02] Found character "Warrrr"

[22:04:07] Europe

[22:04:10] Pet slots: 28

[22:04:10] Pickpet spawned

[22:04:13] Client closed. Switching to clientless mode...

Tak to wygląda dosłownie kilka sekund i crash ...

Win Vista x64 mam framework.4 i wszystko co wymagane. Server Termination Sro. Proszę o pomoc.

Opublikowano

Witam !!

Otwieram Mbot loader i pojawia mi sie okno w tytule WinLicense a w opisie : cannot find 'MSVCR100.dll'.Please, re-instal this application.

Gram na Play SRo czylo seidenkraft.

Prosze o szybka dobra pomoc.!!!

Mam windows vista

Opublikowano

Witam !!

Otwieram Mbot loader i pojawia mi sie okno w tytule WinLicense a w opisie : cannot find 'MSVCR100.dll'.Please, re-instal this application.

Gram na Play SRo czylo seidenkraft.

Prosze o szybka dobra pomoc.!!!

Mam windows vista

Wystarczy ze wejdziesz w google wpiszesz MSVCR100.dll i pierwszy link sciagniesz porgram zainstalujesz i to pomoze.
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

witam moj problem wyglada tak:

wlaczam mbota zaznaczam ze 2 raz z drugiego folderu wymakowalem, bo jade na 2 konta no i ustawie go zapisze ustawienia ale jak musze wylaczyc i wlaczyc to wyskakuje mi ten bład pomożecie??

post-388559-0-87677100-1354013214_thumb.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak ominąć update bota ? bo wyskakuje : [16:29:31] Please update to latest botversion

Z tego co wyczytałem wystarczy pobrać aktualną wersje bota. ale masz tu wszystko :)
http://www.mpcforum.pl/topic/563332-tutdarmowy-mbot-vsro-vsro-112b/page__st__560

1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

Z tego co wyczytałem wystarczy pobrać aktualną wersje bota. ale masz tu wszystko :)

http://www.mpcforum.pl/topic/563332-tutdarmowy-mbot-vsro-vsro-112b/page__st__560

No pobrałem aktualną wersje przed chwilą.Ale nawet bota nie moge włączyć bo błąd jakiś.

Opublikowano

No pobrałem aktualną wersje przed chwilą.Ale nawet bota nie moge włączyć bo błąd jakiś.

Pięknie to opisałeś " błąd jakiś " skąd mamy wiedzieć o co chodzi :x
1373700515-U207193.jpg
Opublikowano

ogulnie mam bład ktorego chyba jeszcze nikt nie mial a wiec pdczas gdy postac expi po pewnym czasie w miejscu gdzie pisze Succesfull loged in ( czy jakos tak) pokazuje sie napis Not loged in i wywala mnie z gry , dodam ze nie nastepuje zerwanie lacznosci z internetem bo to juz mialem kilka razy i nigdy podczas braku internetu nie rozlanczalo mi bota conajwyzej dc mialem . Dodam tez ze jestem czysto po formacie kompa ( nie wiem czy to ma jakis wplyw ale moze czegos brakuje (sterownika ) mam C++ fromework , bot przed formatem dzialal poprawnie)

Edge-1.png
Opublikowano

ściągnąłem aktualną wersje 1.15.Wrzucam zamiast 1.12b,odpalam loadera jako administrator i błąd polega na : włącza się normalnie ale po chwili wyskakuje że program mbot przestał działać i koniec imprezy. Jakieś wskazówki ?

Opublikowano

Witam, ja natomiast mam problem ze skillowaniem. Ustawione mam skile clera jakie bot ma używać ale nie chce zmienic broni i zaczac się bufowac. Gdzie więc tkwi problem? Z góry dziękuje za odpowiedź.

18706.png
Opublikowano

Witam mam taki problem z botem podczas gdzy wybieram folder z silkiem to wyskakuje mi takie cos "successfully changed silkroad directory. Please restart mbot now ! " restartuje i dalej to samo pomocy ... :)

Opublikowano

Włącz za pomocom administratora i ustal wszystko od nowa powinno działać też tak miałem ...

i sprawdź czy na pewno przez loadera otwierasz

Opublikowano

Witam mam taki problem z botem podczas gdzy wybieram folder z silkiem to wyskakuje mi takie cos "successfully changed silkroad directory. Please restart mbot now ! " restartuje i dalej to samo pomocy ... :)

Opublikowano

mój błąd przy uruchamianiu : Invalid SRO directory detected. Please select your silkroad folder. wybieram dobrą ścieżkę do pliku, jakiś pomysł ? gram na creddy online :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też mam problem, gram sobie na Fuloroad, pewnego dnia po robieniu z alchemia chcialem "pusić" bota , podchodzi do staroge w alex ( otwiera) i zaczyna robic spam w " prawym dolnym rogu" - Invalid numbers, gdzies wyczytalem ze elementy nie moga byc w EQ-ale tak nie jest.

Jak to wygląda? :http://imageshack.us/photo/my-images/542/mbotbug.jpg/

Proszę o pomoc bład wystepuje od 2 dni ,a gram na tym serwerze ponad miesiac

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...