Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Mbot 1.12b - czyli rozwiąż swój problem.

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam taki problem w momencie odpalenia bota wszystko dzialo natomiast gdy odpalam clienta przez bota wyskakuje ten kwadat z napisem silkroad i gdy sie wczytuje po 1-15 sek wylacza sie z dupy bez zadnego info jakies pomysl ocb??

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JA mam mianowicie taki problem Wystąpił problem z aplikacją mBotLoader.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. Nie wiem o co tu chodzi, nigdzie tego problemu nie znalazłem i żaden znajomy też nie wie o co chodzi ;/ Błagam o pomoc ej seriooo ! <3

Opublikowano

JA mam mianowicie taki problem Wystąpił problem z aplikacją mBotLoader.exe i zostanie ona zamknięta. Przepraszamy za kłopoty. Nie wiem o co tu chodzi, nigdzie tego problemu nie znalazłem i żaden znajomy też nie wie o co chodzi ;/ Błagam o pomoc ej seriooo ! <3

Podaj swój system operacyjny oraz czy masz zainstalowane FrameWork 4 ?

Opublikowano

Podaj swój system operacyjny oraz czy masz zainstalowane FrameWork 4 ?

Microsoft Windows XP Professional Wersja 2002 Dodatek Service Pack 2 Nie, nie mam. I nie da się tego zainstalować ;c

Opublikowano

ja mam taki problem z botem

post-728155-0-45052800-1362079232_thumb.png

post-728155-0-99846900-1362079252_thumb.png

Blad pokazuje sie gdy wlaczam MbotLoader, a po za tym gdy wlaczam mbot vsro110 to wyswietla sie okno z botem, tylko problem jest taki ze gdy daje zaloguj, nic sie nie dzieje i nie moge dac start..

program operacyjny windows 8

Opublikowano

Taki problem: włączam bot loader wybieram folder silka następnie odpala się bot i pisze Not logged in, a na dole New version of bot is avialiable for you... klikam login nic,start client też nic , robię wszystko tak jak napisane jest i włączam ze zgodnośćią w xp , mój win vista

Opublikowano

Wszystko robie dobrze a bot mimo to dalej nie loguje nie wiem co z nim jest może coś blokuje ale antywirus i zapora off. Da się to jakoś zrobić?

Opublikowano

Dalej nie rozwiązałem problemu dalej to samo wszystko robię tak jak należy a wciąż nie działa...

nagrałem może robię coś źle to niech mnie ktoś uświadomi :)

chyba robie wszystko tak jak należy? Wie ktoś w czym tkwi problem ?

Opublikowano

Czy istnieją jakieś "biblioteki" zastępujące Frameworka? Nie moge go zainstalować, bo mi psuje neta, a bez frameworka nie odpalam niektórych programów (mbot tez).

doninedar_xhnqenn.jpg

THEY MADE ME DO IT.

Opublikowano

Ja mam taki problem. loguje sie na bocie bez wpisywania pasów, daje start client pokazuje sie ten prostokącik co zawsze przy włączaniu, po chwili znika i nic. W log pisze cos takiego:

[19:09:46] Właczanie 'D:\Fulo\sro_client.exe /22 0 0'
[19:10:20] Connecting to loginserver 'fuloroad.pl (87.98.233.12)' on port 15779...
[19:10:41] ERROR: Cannot connect to loginserver [10060]
[19:10:42] Próba połączenia nie powiodła się, ponieważ połączona strona nie odpowiedziała poprawnie po ustalonym okresie czasu lub utworzone połączenie nie powiodło się, ponieważ połączony host nie odpowiedział.
[19:10:42] Stop training

juz nie mam pojecia co zrobic ;/

Opublikowano

A ja mam taki problem w jg cave bot expi a co kilka minut staje i nie zaznacza mobów w konsoli pokazuje się ciągle invalid target. Ktoś wie dlaczego tak się dzieje dodam że poza jg cave do tej pory expil normalnie.

Opublikowano

A ja mam taki problem w jg cave bot expi a co kilka minut staje i nie zaznacza mobów w konsoli pokazuje się ciągle invalid target. Ktoś wie dlaczego tak się dzieje dodam że poza jg cave do tej pory expil normalnie.

Normalny Bug bota, włącz i wyłącz lub przenieś się na dalsze spoty do B2/B3.

Opublikowano

Witam, mam problem taki ,że po odświeżeniu listy skilli nic mi nie pokazuje a powinno. Wcześniej mi działało. Dopiero jak dam UP skilla to się pokaże. Natomiast gdy zrobię return do miasta lub zrobie relog i dam refresh to skill lista znowu pusta... Z góry dzięki za pomoc.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mi w ogóle przy kliklnięciu "ok" , żeby wybrać ścieżke do bota, wyskakuje błąd systemowy "program Mbot przestałdziałać" Pierwszy raz mam tak i od dwóch tygodni nie mogę sobie z tym poradzić. Win 7 x64

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

@UP2

Nie które serwery mają taką akcje i nić na to nie poradzisz... Po prostu jest z edytowana media.pk2.. ale na tym też da się grać xD

Pomogłem? Kliknij : 83ab61d98042655cm.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...