Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Silkroad] Mbot 1.12b - czyli rozwiąż swój problem.

Sh4ke

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 206
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hey

Szukałem i nie mogłem znaleźć odpowiedzi, możecie mi napisać jak mam ustawić Mbota że char z miasta wracał na spot, na chwilę obecną jest tak że np jak zlapałem deda to to normalnie że zaczyna wszystko robić w mieście a po opuszczeniu stajni bot staje w miejscu i nie wraca mi juz na spot, gdzie te dziadostwo moge ustawic???

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

i co rozwiązałeś już ten problem ? bo jak próbowałem tą biblioteczke wgrać to wyskakuje mi że nie moge zainstalować ponieważ mam ją zainstalowaną albo mam już nowszą wersję i nie mam co w takim wypadku zrobić ;/

Opublikowano

Witam,mam problem używam Mbota i chcę też użyć do niego mbot ac tylko jeżeli włącze mbot ac to pokazują mi się tylko klienty a botów nie widać miał ktoś kiedyś taki problem?

Opublikowano

Mial ktoś problem polegajacy na tym że podczas ataku jakiegokolwiek moba mroziło clienta w logach bota był spam o zdobywaniue lvl-a. Konieczny był restart bota jednak nie rozwiazuje on problemu. Jakies rady ?

olivia.th.jpg

Kocham Kocham Kocham :D

Opublikowano

wlaczylem tego ddl fixra i wyskozylo mi 320 błędów i co mam teraz zrobić ?

nic on dodał tylko ten dll. i program można już odinstalować :)

Mial ktoś problem polegajacy na tym że podczas ataku jakiegokolwiek moba mroziło clienta w logach bota był spam o zdobywaniue lvl-a. Konieczny był restart bota jednak nie rozwiazuje on problemu. Jakies rady ?

Może usuń mbot pobierz od nowa i ustaw jeszcze raz ?

1373700515-U207193.jpg
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie i Panie mam taki problem związany z Mbotem który polega na tym iż po włączeniu bota gdy wpisuje pasy i klikam ''login'' nic się nie dzieje ;/

Posiadam WINDOWS 7 ULTIMATE x64 i mam najnowsze sterowniki do swojego sprzętu a także nie mam problemów z plikami dll.

A więc tak wszystko co robiłem:

Instalacja Mic C++ redistributable 2010 x86,

Instalacja Net framework 4,

Wyłączałem firewall'a i antywira,

Uruchamiałem jako administrator,

Uruchamiałem jako administrator wraz ze zgodnością win xp service pack 3.

Jeśli ktoś miał już taki problem to proszę się podzielić jego rozwiązaniem lub gdy ktoś wpadnie na jeszcze jakiś inny pomysł niż te co ja to także proszę o odpowiedź na mojego posta :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mam problem z zalogowaniem się "An updated version of mBot is available for you!

http://botters-heaven.net/forumdisplay.php?16-Downloads" nie raz próbowałem zresetować bota, ściągnąć go od nowa, robić nowe configi, formatować lapka. Po formacie działa przez kilka godzin a później, się wylogowywuje i piszę "Update to latest version" czy jakoś tak i później już nie działa. Nie wiem kompletnie co mam już z tym robić, avast i firewall wyłączony. Ma ktoś pomysł jak rozwiązać ten problem ?
Opublikowano

Jeśli możecie, to doradźcie co mam zrobić.

Odpalam mbota na jednej postaci i bardzo ładnie chodzi, odpalam natomiast drugiego mbota, loguje się na postać i co godzinę "tylko" na tym drugim mbocie dostaję dc, z pierwszym jest wszystko ok. Czym to może być spowodowane?

Pomogłem? Daj + :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja mam problem zakładałem temat ale zero reakcji:

odpalam mobta i pisze mi ze mam stara wersje wiec ściągnąłem na nowo i to samo dopiero jak z 30razy zresetuje PC to załapie i działa.

co mam zrobić?

SharpMind / Byczeq

Opublikowano

Tak da sie zrobić wchodzi w zakładkę "Klient/Logowanie" masz "Aktywuj Automatyczne Przelogowanie" i wypełniasz i zaznaczasz "Enter Image code" wpisujesz kod z obrazka jaki jest jesli sie zmienia(zalezy ode serwa)to nei zadziała musi byc stały albo wogóle.

SharpMind / Byczeq

Opublikowano

Witam, mam problem z mbotem a mianowicie problem z autologowaniem. Dałem autologowanie wszystko cacy niestety nie loguje się, wyskakuje mi błąd z dziwnymi znaczkami. Co więcej jak dostane DC to ręcznie też nie mogę sie zalogować, musze zrestartować bota. Zauważyłem że problem tkwi w tym że jak załaduje ustawienia postaci wtedy nie mogę uruchomić gry. Pytanie moje jest następujące czy to zbugował się bot? sciagnać go od nowa? Czy jest inne jakieś racjonalne wytłuumaczenie tego? Dzisiaj wylaczylem antyvirusa zobaczymy czy to przez niego tak się dzieje. PRoszę o pomoc.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem. odpalam loadera i wyswietla mi się błąd Wystapił problem z aplikacją mBotLoader.exe i zostanie ona zamknięta przepraszamy za kłopoty. wind xp ? WTF

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem. odpalam loadera i wyswietla mi się błąd Wystapił problem z aplikacją mBotLoader.exe i zostanie ona zamknięta przepraszamy za kłopoty. wind xp ? WTF

Ale jaki problem ?

1373700515-U207193.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...